Ekleyeceğim kuzu, gün sonunda menü spor vs hepsini yazıp gün sonu raporu sunacağım
Bir de çok şükür bugün öksürüğüm de geçti tamamen, spora devam edebilirim Yani.
Bir de adetle ilgili birşey sormuşsun, ben her ay aynısını yaşıyorum, ada çayı iç adet söktürür.
@MiuLego
Miiiiuuuuuuu
Sümüklü balgamlı ishal tatlı
Bak çok kullanmışsın sopayı çivileri bile yamulmuş , ben bu fotolardan çivili sopa tatil istiyor diye anladım, yıllık bakım zamanı gelmiş
Spor yok ondan bildirim de yok malesef Bego
İş değilde iş öğretecek birini buldum çok prensipli çok zorlandım bugün
Günümü anlatacam önce bi koltuğa otur
Olsun ben denedim,Hemen demliyorum elim bile şişti 35 gün oldu
Yemez miu
Aha yemedi
oyy ben senin yerim tabikide hep siziinleyim cicegeeemm siz olmasanız ben naparim
nehirim ben sizden ayrılır mıyım hic canım cigerimm hep burdayım tabikide canimsiniz hepinz sagol bebitom benimmCocoChanelmademoiselle Cocom tebrik ederim hep bizimle kal gel konuşalım özlerim seni korumada da çok iyi olursun inşallah
cok sago canm benim insallah hepimizin kilo sorunu olmaz birdahaCocoChanelmademoiselle canım tebrikler inşallah kilo sorunun olmaz bundan sonra sağlıklı mutlu bir ömür surersin
Benim esimin hic askerlik arkadaşı yoko askerdeyken biz bol bol telefonla konuşurduk heralde hic arkadas edinemedi
A ha ha bunu görmeden yazdım kafalar aynı çalışıyor
Akşam menüsüne iki tabak sarma yazim de miu kalpten gitsin
Tatli kirizindeyim suan ama yemiyecem direniyorum resmen
Spor yok ondan bildirim de yok malesef Bego
İş değilde iş öğretecek birini buldum çok prensipli çok zorlandım bugün
Günümü anlatacam önce bi koltuğa otur
Sicak su ictim canim gitti istek ama cok savastimHop hemen bir adet çay yapıp tarçın at içine
oyy ben senin yerim tabikide hep siziinleyim cicegeeemm siz olmasanız ben naparim
nehirim ben sizden ayrılır mıyım hic canım cigerimm hep burdayım tabikide canimsiniz hepinz sagol bebitom benimm
cok sago canm benim insallah hepimizin kilo sorunu olmaz birdaha
Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
10 tane yeşil zeytin
1 çatal çökelek
Peynir
1 ceviz
Akşam
1 tane karnıyarık(buzluktan ve fırında yapılmış kızartma değil)
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Türk kahvesi
Siyah kuru üzüm 10 tane kadar
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
30 dk egzersiz
Su:2lt
begum75
@MiuLego
Yemedim yemedim cok şükür sabahki sporlari dusunce vazgectimahahahahhahahahhhhh adamı iki sn boş bırakmadın mıayyy benimkinin askerde sevgilisi var mıydı acaba , varsa kimdi
çok makbule geçmiş eli boş gelmesi menün de güzeldi heeee
pirinci azdı dersin
amaaaaaaaaaaaaaaaaaan yedikten sonra ki o pişmalığı hatırlasana ...değer mi ?
merakla bekliyorum
Sagol canim ablacim benim,cok guzel bi karnem var hepinize tesekkur ederim
ben bi kutladım sanki ... unuttum ... olsun bi daha kutlayayım
cocom
Patlican yemegini bende cok severim ama hic stoklamadim ağustos bocegi gibi gecirdim bi yazıKuru üzüm sevmem onun dışında menune aşık oldum, hatta bendede firinlanmis karniyariklik patlican var buzlukta bu hafta bi akşam menüsü çıkmış oldu ben de yapayım
Herşeyi şekersiz içerim bir tek türk kahvesini şekersiz içemiyordum,az şekerli diyette olunca şeker olmuyor...Bu sebeple üzüm veya kuru meyve ile içiyorum.Aslında alıştım ama tatlı krizine iyi geliyor birde kansızlık var..Kuru üzüm sevmem onun dışında menune aşık oldum, hatta bendede firinlanmis karniyariklik patlican var buzlukta bu hafta bi akşam menüsü çıkmış oldu ben de yapayım
Tebrikler CanomSagol canim ablacim benim,cok guzel bi karnem var hepinize tesekkur ederim
Sagol canim nevoooommmm kaymagimTebrikler Canom
Yemedim yemedim cok şükür sabahki sporlari dusunce vazgectim)
Bosver gecmis gecmiste kalmistir simdi sen varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?