Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen demliyorum elim bile şişti 35 gün oldu

@MiuLego
Miiiiuuuuuuu

Yemez miu

Aha yemedi
Sümüklü balgamlı ishal tatlı

Spor yok ondan bildirim de yok malesef Bego

aaaa ahu işe mi başladı yine
olay kaçırmışım yaaa
hayırlı olsun ahu Ahu060812 bu sefer daim olsun
İş değilde iş öğretecek birini buldum çok prensipli çok zorlandım bugün

amca güzel öğretti mi işi acaba ? ahu da zevk aldı mı ilk iş gününden Ahu060812
Günümü anlatacam önce bi koltuğa otur

Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
10 tane yeşil zeytin
1 çatal çökelek
Peynir
1 ceviz

Akşam
1 tane karnıyarık(buzluktan ve fırında yapılmış kızartma değil)
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Türk kahvesi
Siyah kuru üzüm 10 tane kadar

Spor:1 saat tempolu yürüyüş
30 dk egzersiz

Su:2lt

begum75
@MiuLego

CocoChanelmademoiselle tekrardan kocaman tebrikler kuzum hep fit hep bizimle kal emi
oyy ben senin yerim tabikide hep siziinleyim cicegeeemm siz olmasanız ben naparim

CocoChanelmademoiselle Cocom tebrik ederim hep bizimle kal gel konuşalım özlerim seni korumada da çok iyi olursun inşallah
nehirim ben sizden ayrılır mıyım hic canım cigerimm hep burdayım tabikide canimsiniz hepinz sagol bebitom benimm

CocoChanelmademoiselle canım tebrikler inşallah kilo sorunun olmaz bundan sonra sağlıklı mutlu bir ömür surersin
cok sago canm benim insallah hepimizin kilo sorunu olmaz birdaha

Benim esimin hic askerlik arkadaşı yok o askerdeyken biz bol bol telefonla konuşurduk heralde hic arkadas edinemedi

ahahahahhahahahhhhh adamı iki sn boş bırakmadın mı ayyy benimkinin askerde sevgilisi var mıydı acaba , varsa kimdi

A ha ha bunu görmeden yazdım kafalar aynı çalışıyor

çok makbule geçmiş eli boş gelmesi menün de güzeldi heeee

Akşam menüsüne iki tabak sarma yazim de miu kalpten gitsin

pirinci azdı dersin

Tatli kirizindeyim suan ama yemiyecem direniyorum resmen

amaaaaaaaaaaaaaaaaaan yedikten sonra ki o pişmalığı hatırlasana ...değer mi ?

Spor yok ondan bildirim de yok malesef Bego

İş değilde iş öğretecek birini buldum çok prensipli çok zorlandım bugün

Günümü anlatacam önce bi koltuğa otur

merakla bekliyorum

ben bi kutladım sanki ... unuttum ... olsun bi daha kutlayayım

cocom

Kuru üzüm sevmem onun dışında menune aşık oldum, hatta bendede firinlanmis karniyariklik patlican var buzlukta bu hafta bi akşam menüsü çıkmış oldu ben de yapayım

Yemedim yemedim cok şükür sabahki sporlari dusunce vazgectim )
Bosver gecmis gecmiste kalmistir simdi sen varsın

Kuru üzüm sevmem onun dışında menune aşık oldum, hatta bendede firinlanmis karniyariklik patlican var buzlukta bu hafta bi akşam menüsü çıkmış oldu ben de yapayım
Patlican yemegini bende cok severim ama hic stoklamadim ağustos bocegi gibi gecirdim bi yazı

Herşeyi şekersiz içerim bir tek türk kahvesini şekersiz içemiyordum,az şekerli diyette olunca şeker olmuyor...Bu sebeple üzüm veya kuru meyve ile içiyorum.Aslında alıştım ama tatlı krizine iyi geliyor birde kansızlık var..
Benim de dün aklıma geldi,dün menü değişince bugün yaptım..Hadi bakalım sanada fikir oldu

Uykum var ama uyuyamiyorum iyice mala bağladım dün herifi de uyutmadim bana masal anlat diye tutturdum azcik küfretti sonra bilgisayarı yatak odasına getirip susturdu beni yine ona bulasicam diye tirsiyo herhalde gidip yatsana diyip duruyo

Yemedim yemedim cok şükür sabahki sporlari dusunce vazgectim )
Bosver gecmis gecmiste kalmistir simdi sen varsın

benden öncesine takılmadım hiç zaten ... dillendirmez tabii ki de ... konuşulmaz bizde öyle şeyler

Ama ilk evlendiğimizde biri aramıştı , eskilerden ... gece ... unutamamış barışalım diye dedi evlendim ben ... lan dedim evlenmesen şansı vardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…