Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Patlican yemegini bende cok severim ama hic stoklamadim ağustos bocegi gibi gecirdim bi yazı

Geçen sene kışın yiyecek sebze bulamayınca baya bi buzluk stoğu yaptim kış sebzelerini de severiz ama sıkılıyoruz karı koca değişik bişeyler arıyoruz.

Ay evet zaten pişirmek değil ne pisireyim sorusu yiyor beni

Hahaha

Bari eliptik yapayım. Bugünü sporsuz kapatmak zoruma gidecek.
Eşim erken gelse beş dk eltime inecektik, oğlanın bacağını alçıya almışlar lifleri zedelenmiş nasıl olduğunu bilmiyor enteresan.
Neyse gündüz aradı tam oğlanı uyuttum. Duymuştursun x in bacağını alçıya aldılar diye. Yooo dedim nerden duyucam, şey durmuyor da huysuz da bize gelin de oynasınlar, la havle öğrenemedi konuşmayı ya idare etmekten gına geldi. İnşaallah bakıyım fırsat bulursam dedim.
Ne yapıyım yani alçı çıkana kadar gelip oğlunu mu egliyim ben.
Geçen de aramış kızı yıkamaya yardıma gel diye. İkisinde de ben evi kaldırmıstım işi bırakıp niye geleyim yav. Kv me minnet etmemek için beni kullanıyor. Ama eski eflal öldü el birliği ile öldürdünüz kusura bakmayın, görümcemin kızıni her gün yıkadım da ne oldu nankör!
Mesele yardım değil yaparım mesele beni kullanmaya çalışması mesele üslubu. Kv ye kocasına iki çocuğa da bakıyorum bakın siz erken dediniz ikinciyi istemediniz ama ben bakıyorum demek. Birde gitmiyorum diye laf sokuyor. Mecburmuyum acaba.
Doldum ya böyle ufak meseleler ile doldum. Benim derdim bana yetmez gibi.

Nego bu hayattan öğrendiğim yegane düstur ... gitmek istemediğim yere / yapmak istemediğim işe / görmek istemediğim kişiye ...sırf ayıp olmasın diye he demiyorum .

sende boş ver ... yıkamak istiyorsan gidersen ... müsait olduğunda gidersin ... bekle işim bitsin gelirim dersin ... hiç istemiyorsan hiç gitmezsiin , ben gelemem x e söyle dersin ...

Ausum bende artık böyle yapıyorum, gitmiyorum, müsait değilim diyorum vs ama içimde ki sesi susturamıyorum illa kendimi kullandırıp darbe yemek istiyorum heralde az yemişim gibi. Birde defalarca tavrımı koydum hala ısrar etmesi bıktırdı beni.
İçinde ki niyeti bilmesem giderim aslında Allah rızası için ama biliyorum tam olarak yazdığım sebepten beni çağırıyor.
O gün mesela evi döktüm gelemem dedim, gelmeyeceksen kv yi çağırıyım demişti, onu çağır dedim mesela.

içindeki sesi sustur bi şekilde ... Allah rızası için diye kendini kullandırmaz insan ... zorda müşkülde olana yardım edilir , kafasında kırk tilki dolanana değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…