İnşaallah canomSagol canim nevoooommmm kaymagimdarısı sana artik benden sonra sen gel ardimdan
Patlican yemegini bende cok severim ama hic stoklamadim ağustos bocegi gibi gecirdim bi yazı
Herşeyi şekersiz içerim bir tek türk kahvesini şekersiz içemiyordum,az şekerli diyette olunca şeker olmuyor...Bu sebeple üzüm veya kuru meyve ile içiyorum.Aslında alıştım ama tatlı krizine iyi geliyor birde kansızlık var..
Benim de dün aklıma geldi,dün menü değişince bugün yaptım..Hadi bakalım sanada fikir oldu
Aynen canım yoksa yapması kolayGeçen sene kışın yiyecek sebze bulamayınca baya bi buzluk stoğu yaptimkış sebzelerini de severiz ama sıkılıyoruz karı koca değişik bişeyler arıyoruz.
Ay evet zaten pişirmek değil ne pisireyim sorusu yiyor beni
Göreceğiz tek şampiyon var
Ya galatasaray şampiyon olursa ne olacak.bjk olamaz bence bu sene içini ferah tut
Hahahabenden öncesine takılmadım hiç zaten ... dillendirmez tabii ki de ... konuşulmaz bizde öyle şeyler
Ama ilk evlendiğimizde biri aramıştı , eskilerden ... gece ... unutamamış barışalım diyededi evlendim ben ... lan dedim evlenmesen şansı vardı yani
Ya benim kızım olsa kesin böyle olurdu
Sağol ausum becermisim bugün iyi bariçok makbule geçmiş eli boş gelmesimenün de güzeldi heeee
sen hep becereklisin de ... ekmeklere biraz fazla dadanmıştınSağol ausum becermisim bugün iyi bari
Kahvaltı dışı yok artık ekmeksen hep becereklisin de ... ekmeklere biraz fazla dadanmıştın
Ausum bende artık böyle yapıyorum, gitmiyorum, müsait değilim diyorum vs ama içimde ki sesi susturamıyorumNego bu hayattan öğrendiğim yegane düstur ... gitmek istemediğim yere / yapmak istemediğim işe / görmek istemediğim kişiye ...sırf ayıp olmasın diye he demiyorum .
sende boş ver ... yıkamak istiyorsan gidersen ... müsait olduğunda gidersin ... bekle işim bitsin gelirim dersin ... hiç istemiyorsan hiç gitmezsen , ben gelemem x e söyle dersin ...
Ausum bende artık böyle yapıyorum, gitmiyorum, müsait değilim diyorum vs ama içimde ki sesi susturamıyorumilla kendimi kullandırıp darbe yemek istiyorum heralde az yemişim gibi. Birde defalarca tavrımı koydum hala ısrar etmesi bıktırdı beni.
İçinde ki niyeti bilmesem giderim aslında Allah rızası için ama biliyorum tam olarak yazdığım sebepten beni çağırıyor.
O gün mesela evi döktüm gelemem dedim, gelmeyeceksen kv yi çağırıyım demişti, onu çağır dedim mesela.
Cukur evimiz idris babamizHadi çıktım ben güzeller ... eşim sporda idi bu akşam ..gelir şimdi ...
sonrasında çukura düşeriz
falan filan derken ....gün biter ...
gece gelmezsem öpüldünüz şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?