- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
benden öncesine takılmadım hiç zaten ... dillendirmez tabii ki de ... konuşulmaz bizde öyle şeyler
Ama ilk evlendiğimizde biri aramıştı , eskilerden ... gece ... unutamamış barışalım diyededi evlendim ben ... lan dedim evlenmesen şansı vardı yani
Coco hayırlı olsun kuzumSagol canim ablacim benim,cok guzel bi karnem var hepinize tesekkur ederim
Hamdolsun diyelim cancazım ...aebenim dilberim naber gülom
heee diyorsun ki gelecek artıların sebebi büyümemBebeğinizdeki büyüme atağı, aynı şekilde sizde de gözleniyor.
@MiuLego bak ne yazıyor takvimim debüyüme atağı geçiriyorum ben
ucundan yediklerin neler acaba@hepfit
Selaaaamm yaşıyorum hala, dün christmas yemeği vardı eşimin sülalesiyle, bugün de çekirdek ailesiyle var, annesinin evindeyiz o yüzden pek sesim çıkmıyor, bir de çok fena sınanıyorum,burda christmas demek tatlı kek pasta demek ,sedece yılın bu zamanında yapılan tatlılar falan,masada abartısız 40 çeşit tatlı var, accık tatlarına bakıyorum (bir yudumdan dazla yemedim hiçbirşeyden)menü yazmaya utandım
Sicak su ictim canim gitti istek ama cok savastim
Sağol bonuscum o senin efsaneliğin güzel bakışın tatlı gülüşünBurda cok guzel cikmissin ordek zaten her resmin ayri efsane :))
akıllı çocuk dağılalımay Yusuf geldi aklıma şunu yazınca ... hani biz değnekle umay villa detokslarına sarmıştık ya ... bi yemek acayip lezzetli idi .. annecim sende ister misin koyayım mı biraz dedim bi akşam
Anneeeee ben büyüme evresinde bi çocuğum daha detoks yapmamam demişti
Sabah10:30(ceviz suyu)
1.5 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
Yarım kk peynir
3 dilim kaşar
Cherry dom sal
Öğlen yok
Akşam18:00
Et haşlaması
Yeşil turp roka yeşil soğan
Bir dili kepek ekmeği
Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt
Su:2.50 lt
Spor:30 dk egzersiz
30 dk leslie 2 mil
Yatmadan önce yine spor yapmayı düşünüyorum inş yaparsam bildirim yaparım @MiuLegobegum75
Benim kiz öksürük ten uyuyamiyor ama su habere, cok sevindim yani kizinin iyi olmasina sende biran önce toparlarsın insaallahMiu şükürler olsun canım kızım çok iyi ama ben hiç iyi değilim.Panik atak oldum heralde ki daha önce uzun yıllar tedavisini görmiştüm.Sanki her an bişey olacak korkusu var çarpıntı var.
kızım iyi ausum sağolasın.Bende iyi olmaya çalışıyorum
senin renkli menünü ben yirim ulaaa25 aralık menüsü
Kahvaltı : Tost makinesinde yumurtalı ekmek 2 dilim, peynir, 7 zeytin, domates, yeşillik
Öğlen : 1 tabak kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt, marul salatası
Ara : Kuru kayısı
Akşam : 1 tabak brokoli yemeği, 2 kaşık yoğurt
Su: 2.5 litre
Spor : Henüz yapamadım, baş ağrım tuttu
@MiuLego
teşekkür ederim miuşum şimdi bir avuç patlamış mısır yedim bir kaşık yağla pişirdim tuzsuzakıllı çocuk dağılalım
valla 10 numara menü çoook beğendim afiyet olsun büşra maşallah iyi gidiyorsun menülerde kuzucum
spor da çook çok iyi yarasın
Hahahah
Daha hafta bitmedi merak etme haftanın kalanında örnek bir diyet menüsü sporlarrrr efendime söyliyeyim türlü türlü telafiler geliyor
gene adana ciğer gömmüşsün :)Bugün menu
Sabah 10.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 yesil elma uzerine 4 yk yoğurt
Aksam 17.40
1 adana
6 ciğer parça
Boolll salata
Minikcik parca lavas 1 ısırık gibi
2 lt su icildi . @MiuLego
Spor
3 mil lesli sabah
60 dakika tempolu yürüyüş
10 dakika bolgesel hareket (twist )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?