Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bitti gitti istek

Bak çok kullanmışsın sopayı çivileri bile yamulmuş , ben bu fotolardan çivili sopa tatil istiyor diye anladım, yıllık bakım zamanı gelmiş

Yazık sopaya
he senin üzerinde dinlenecekmiş
çok güzel nevommmm

hiç karşılaşamıyorum seninle ben nasılsın bakayım de hele
keyifler nasıl
özlüyorum ya

heee diyorsun ki gelecek artıların sebebi büyümem

ucundan yediklerin neler acaba
Yazayım ama kızmak tok neyse(zaten pek anlaşılır olmayacak heheeee)
Sonhos (bizim lokmanın bir versiyonu)
Bolo de Aqua(suyla yapılan kek)
Fatiadas de dourada (tostlanmıs şerbetli şaraplı ekmek dilimi gibi birşey)
Lampreia de ovos(tatlı püskül gibi yumurta sarısı)
Kuru incir
Bolo de rei(kuru ve karamelize edilmiş meyveli kek)
Hepsinden bir yudum aldım
Bir de dün gece 4 e kadar orda kaldık, bugün temizim cıs yemedim sabah da spor yaptım

iyi ki ama iyi ki gitmedin gitme de

oy ağlayan gözlerine kurban olurum esmerm bombam benim
ama cuma güü beraber sevinicez kuzum sonra incecik olacaksın daha da sevinicez ağlama oyyy

harika menü pirinçle kirletseydin çok üzülürdüm ki
elini kolunu öyle oynatma kırarım. severken.

geldim kiiii
çorbanın ne çorbası olduğunu da yazalım berna.. karbon mu ne bilelim.. menün çok hafif evet kahvaltı geçiştirmelik olmuş ama aralar koyarak aç bırakmamışsın kendini afiyet olsunnnn
teşekkür ederim miuşum şimdi bir avuç patlamış mısır yedim bir kaşık yağla pişirdim tuzsuz
iyi yaptın kuzum.. yağı azcıksa iç sıkıntı yok 1 avuç patlamış mısırda wc ye de çıkarır :)

30 dk egzersiz
leslie 5 maaayyyyllll

toplam 315 puan

@nehirnil111

o şekerler gidip göbekte yağ olarak depolanacak

yemesen nolurdu işte bak yine şuan nefes alıyordun hem de temiz vicdanla

Corba sehriyeydi kuzum karbon.cok kuru beslendim bu ara wc cikabilmek icin yarim kepce kadar sulu kismindan yedim esime yapmistim normalde.

Ben anca geldim..
Yine ekşın dolu bir gündü.sabah eşim 10 dkcık gecikmemek için çocukları okula bırakmadan gitti.benim arabayı bilen bilir 84 model mercedes sabahın soğığunda kolay kolay çalışmaz kırk saat ısıt et 8:30 da durakta olmam gerekirken evden o saatte anca çıktık geç kaldım zaten tam okula gidiyoz araba teklemeye başlamasın mı donmuş soğuktan gaz.borudaki gaz bitince kaldı yolda.arabayı oraya bıraktım büyükleri bırakmıştım küçükle yürü babam yürü ayazda neyse sonra otobüs durağına.Allah tan otobüs hemen geldi bindim kartı okuttum yetersiz bakiye demesin mi.içerden bulayım diye rica ettim.biri verdi sağolsun.ayakta cüzdanı açtım ara tara bozuk yok 10 lira verdim adam önemli değil zaten almıyacaktım desede çok mahçup oldum 1,5 lira anca çıktı bari onu alın dedim.neyse aldı tabi ben ilk günden işe 10 da gidince adam bi iki söylendi ama anlatınca neyse dedi.aksi sert ama çok iyi öğretici bi adam hani sporcuların filmlerdeki karatecilerin acımasız antrenörleri olur ya aynı öyle.kendimi acı yok racky acı yok repliğinin içinde buldum bi çok kez.hayır adam belgeli olduğum için affetmiyo da.bende adam sorunca heyecandan bildiğimide söyleyemiyom.bir an ulan ev ne rahatmış dedim ya.gerçekten eziliyorsun.çok zorlandım valla.ne güzel mal mal oturuyodum evde dedim....
bu gün zevk aldığım söylenemez anlıyacağınız.
Sonra komşulardan bebeleri topladım komşum yemek hazırlamış ille gel dedi.içeri girdim ben yemek yiyesiye kadar oğlan eline kapıya sıkıltırmış kanlar içinde geldi..eli dikişlik nerdeyse.tam kapının kilit yerinden sıkışmış kesmiş oda sağ el yüzük parmağının oynak yeri.nasıl yazacak bilmem..akşamıda böyle taçlandırdık otnatmaya az kaldı anlıyacağınız..

Yok kurban olma sen yaşa uzun sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…