bitti gitti istek
he senin üzerinde dinlenecekmişBak çok kullanmışsın sopayı çivileri bile yamulmuş , ben bu fotolardan çivili sopa tatil istiyor diye anladım, yıllık bakım zamanı gelmiş
Yazık sopaya
çok güzel nevommmmHayırlı akşamlar
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
10 tane yeşil zeytin
1 çatal çökelek
Peynir
1 ceviz
Akşam
1 tane karnıyarık(buzluktan ve fırında yapılmış kızartma değil)
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Türk kahvesi
Siyah kuru üzüm 10 tane kadar
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
30 dk egzersiz
Su:2lt
@begum75
@MiuLego
sen bana özelden yazsana ada aaaaa ben istek mistek bırakmamSicak su ictim canim gitti istek ama cok savastim
Yazayım ama kızmak tok neyse(zaten pek anlaşılır olmayacak heheeee)heee diyorsun ki gelecek artıların sebebi büyümem
ucundan yediklerin neler acaba
İyi akşamlar
salam asla@MiuLego salam ve ton baligi hakkinda dusuncelerini ogrenebilir miyim
Hay hay buyursun gelsin, hay hayyyy
he senin üzerinde dinlenecekmiş
çok güzel nevommmm
hiç karşılaşamıyorum seninle ben nasılsın bakayım de hele
keyifler nasıl
özlüyorum ya
Bari eliptik yapayım. Bugünü sporsuz kapatmak zoruma gidecek.
Eşim erken gelse beş dk eltime inecektik, oğlanın bacağını alçıya almışlar lifleri zedelenmiş nasıl olduğunu bilmiyor enteresan.
Neyse gündüz aradı tam oğlanı uyuttum. Duymuştursun x in bacağını alçıya aldılar diye. Yooo dedim nerden duyucam, şey durmuyor da huysuz da bize gelin de oynasınlar, la havle öğrenemedi konuşmayı ya idare etmekten gına geldi. İnşaallah bakıyım fırsat bulursam dedim.
Ne yapıyım yani alçı çıkana kadar gelip oğlunu mu egliyim ben.
Geçen de aramış kızı yıkamaya yardıma gel diye. İkisinde de ben evi kaldırmıstım işi bırakıp niye geleyim yav. Kv me minnet etmemek için beni kullanıyor. Ama eski eflal öldü el birliği ile öldürdünüz kusura bakmayın, görümcemin kızıni her gün yıkadım da ne oldu nankör!
Mesele yardım değil yaparım mesele beni kullanmaya çalışması mesele üslubu. Kv ye kocasına iki çocuğa da bakıyorum bakın siz erken dediniz ikinciyi istemediniz ama ben bakıyorum demek. Birde gitmiyorum diye laf sokuyor. Mecburmuyum acaba.
Doldum ya böyle ufak meseleler ile doldum. Benim derdim bana yetmez gibi.
oy ağlayan gözlerine kurban olurum esmerm bombam benim
elini kolunu öyle oynatma kırarım. severken.
geldim kiiiiKimler gelmis
çorbanın ne çorbası olduğunu da yazalım berna.. karbon mu ne bilelim.. menün çok hafif evet kahvaltı geçiştirmelik olmuş ama aralar koyarak aç bırakmamışsın kendini afiyet olsunnnnBen de menü vereyim.kahvaltim dogru dürüst yok hastane icin acele cikinca ayak ustu bu oldu.
Sabak 10.30
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Ara13.30
1 bardak tarcinli sut
1 elma
Ara 16.30
Sade turk kahvesi
1 hurma
Aksam 18.00
Az corba
Etli turlu yarim tabak
Cok salata
Su yatana kadar 4 olur.
Spor toplu yazarim
@MiuLego
iyi yaptın kuzum.. yağı azcıksa iç sıkıntı yok 1 avuç patlamış mısırda wc ye de çıkarır :)teşekkür ederim miuşum şimdi bir avuç patlamış mısır yedim bir kaşık yağla pişirdim tuzsuz
o şekerler gidip göbekte yağ olarak depolanacakYazayım ama kızmak tok neyse(zaten pek anlaşılır olmayacak heheeee)
Sonhos (bizim lokmanın bir versiyonu)
Bolo de Aqua(suyla yapılan kek)
Fatiadas de dourada (tostlanmıs şerbetli şaraplı ekmek dilimi gibi birşey)
Lampreia de ovos(tatlı püskül gibi yumurta sarısı)
Kuru incir
Bolo de rei(kuru ve karamelize edilmiş meyveli kek)
Hepsinden bir yudum aldım
Bir de dün gece 4 e kadar orda kaldık, bugün temizim cıs yemedim sabah da spor yaptım
Corba sehriyeydi kuzum karbon.cok kuru beslendim bu ara wc cikabilmek icin yarim kepce kadar sulu kismindan yedim esime yapmistim normalde.geldim kiiii
çorbanın ne çorbası olduğunu da yazalım berna.. karbon mu ne bilelim.. menün çok hafif evet kahvaltı geçiştirmelik olmuş ama aralar koyarak aç bırakmamışsın kendini afiyet olsunnnn
iyi yaptın kuzum.. yağı azcıksa iç sıkıntı yok 1 avuç patlamış mısırda wc ye de çıkarır :)
kuzum sıkıntı yok zaten ekmek vs yemediğin için yanında no rpoblem.. sadece bilmek istedimCorba sehriyeydi kuzum karbon.cok kuru beslendim bu ara wc cikabilmek icin yarim kepce kadar sulu kismindan yedim esime yapmistim normalde.
Yok kurban olma sen yaşa uzun sağlıklaoy ağlayan gözlerine kurban olurum esmerm bombam benim
ama cuma güü beraber sevinicez kuzum sonra incecik olacaksın daha da sevinicez ağlama oyyy
harika menü pirinçle kirletseydin çok üzülürdüm ki
elini kolunu öyle oynatma kırarım. severken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?