Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam mutfağa dalacak mısın yine? ona göre yorumlayayım

neyse yorumlayım da ağzına lokma koyarsan kalbim acısın tamam mı

kırmızılı yerleri özellikle sevdim çünkü ödem atacaksın dün neler yediysen artık gitmeli onlar vücuttan değil mi?

avakado harika.. menü genel anlamda güzel.. sabahki 1 dilim ekmeği de sevdim.. 3 dilim asla olmamalı cumaya kadar kaçamağın var çünkü!

spor yok mu bugün?

ahuuuu senin mesajları okumuyor yaşıyorum resmenbi gözümde canlaniyor sonra bi bakmışsın mesajın içindeyim

la ahu boy abdesti al bişeyler var sende bu kadar ekşın

şaka maka sıkı tutuyorsa çok iyi ahu zevk almıyorum deme bence büyük şans.. zorlanmazsa insan öğrenemez..

oğluşuna da gemiş olsun Allah beterinden korusun gız..

mercedesine de geçmiş olsun Allah şifa versin mi diyek ne diyek la

ego nu doldur

Şimdi arkadaşımızın hanımı var 21 yaşında kilolu biraz diyetisyene gidiyo emzikli diyet listesine baktım toplam 4 dilim ekmek yazmış günlük işte ara öğünü yeşil mercimek bir kaşık öğlen yemeği var çırba türü bu kız geçen hafta 68.5 tu bir haftada 66.0 olmuş güya bilmiyorum nasıl beceriyo spor yapmıyormuş sordum da bana sallıyo gibime geldi biz daha az yioz ve spor yapıoz 1.5 kilo haftada o hem yiyo hem spor yapmıyo ekstra bi zayıflama ilacıda almıyımuş anlamadım ama sallıo büyük ihtimal

Ayyy ahu üst üste gelmiş, yarın bugünü telafi etsin inşallah

ay sıcacık evimiz ya

Allah sokaktakilere yardım etsin inşallah

5 ocakta hayvan mamaları %50 indirime giriyormuş aklınızda olsun besliyorsanız falan sokaktaileriben baya aıcam inşallah

Kuzu nerden hangi markayı alıyorsun? 1 paket aldim (15 kg) ama 1 paket daha alabilirim, kışın bol bırakıyoruz çabuk bitiyor

Ödem muhtemelen. İlk haftası mı?

sallamıyordur büşracım

ilk haftalar hemen gider kilo

istediği kilo versin bu şekilde..

senin 60 kilon ile onun 60 kilosu arasında en az 10 kilo fark olacak görünüşte..

yağ yüzdeniz kas yüzdeniz tamamen farklı olacak.. giydiğinizin yakışma drumu tamamen farklı olacak..

yani kilo vermek zor değil.. sağlıklı kilo vermek önemli kuzum..

sen sürekli bişeyler ye.. kan şekerin hep tavan-taban yapsın.. kilo ver ama.. ee ne anladım al çıktı sana insülin direnci vs.. o kilo gene gelecek..

falan filan.. boşver .. ben bişey dyim mi haftada 500 dahi harika bir rkam liste olmasa.. ama sporla ve liste ile 1-1.5 harika eksiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…