akşam mutfağa dalacak mısın yine? ona göre yorumlayayımHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Kalkınca
Maden suyu limon maydanoz blendirda
Sabah
1 hs yumurta
Peynir
Dereotu
1 dlm tam buğday ekmeği
Kiraz sapı çayı
Ara
1 dlm avakado
Öğle
Yoğurtlu kabak
Ara
2 hurma 10 çiğ badem kiraz sapı çayı
Akşam
Hamsi
Salata
Ayran
Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Ben anca geldim..
Yine ekşın dolu bir gündü.sabah eşim 10 dkcık gecikmemek için çocukları okula bırakmadan gitti.benim arabayı bilen bilir 84 model mercedes sabahın soğığunda kolay kolay çalışmaz kırk saat ısıt et 8:30 da durakta olmam gerekirken evden o saatte anca çıktık geç kaldım zaten tam okula gidiyoz araba teklemeye başlamasın mı donmuş soğuktan gaz.borudaki gaz bitince kaldı yolda.arabayı oraya bıraktım büyükleri bırakmıştım küçükle yürü babam yürü ayazda neyse sonra otobüs durağına.Allah tan otobüs hemen geldi bindim kartı okuttum yetersiz bakiye demesin mi.içerden bulayım diye rica ettim.biri verdi sağolsun.ayakta cüzdanı açtım ara tara bozuk yok 10 lira verdim adam önemli değil zaten almıyacaktım desede çok mahçup oldum 1,5 lira anca çıktı bari onu alın dedim.neyse aldı tabi ben ilk günden işe 10 da gidince adam bi iki söylendi ama anlatınca neyse dedi.aksi sert ama çok iyi öğretici bi adam hani sporcuların filmlerdeki karatecilerin acımasız antrenörleri olur ya aynı öyle.kendimi acı yok racky acı yok repliğinin içinde buldum bi çok kez.hayır adam belgeli olduğum için affetmiyo da.bende adam sorunca heyecandan bildiğimide söyleyemiyom.bir an ulan ev ne rahatmış dedim ya.gerçekten eziliyorsun.çok zorlandım valla.ne güzel mal mal oturuyodum evde dedim....
bu gün zevk aldığım söylenemez anlıyacağınız.
Sonra komşulardan bebeleri topladım komşum yemek hazırlamış ille gel dedi.içeri girdim ben yemek yiyesiye kadar oğlan eline kapıya sıkıltırmış kanlar içinde geldi..eli dikişlik nerdeyse.tam kapının kilit yerinden sıkışmış kesmiş oda sağ el yüzük parmağının oynak yeri.nasıl yazacak bilmem..akşamıda böyle taçlandırdık otnatmaya az kaldı anlıyacağınız..
nerde yetişşip yaşıyormuş ki? ilk kez duydum heben çok seviyom palmiye kakadu oo, çirkin ama tatlıı
O zaman hic hissetmedim ki sopayi minicikti lavaş
kız ahunun mesajı okucaktm unuttun he hemen dön geri miu okuahuuuu senin mesajları okumuyor yaşıyorum resmenbi gözümde canlaniyor sonra bi bakmışsın mesajın içindeyim
la ahu boy abdesti al bişeyler var sende bu kadar ekşın
Ben anca geldim..
Yine ekşın dolu bir gündü.sabah eşim 10 dkcık gecikmemek için çocukları okula bırakmadan gitti.benim arabayı bilen bilir 84 model mercedes sabahın soğığunda kolay kolay çalışmaz kırk saat ısıt et 8:30 da durakta olmam gerekirken evden o saatte anca çıktık geç kaldım zaten tam okula gidiyoz araba teklemeye başlamasın mı donmuş soğuktan gaz.borudaki gaz bitince kaldı yolda.arabayı oraya bıraktım büyükleri bırakmıştım küçükle yürü babam yürü ayazda neyse sonra otobüs durağına.Allah tan otobüs hemen geldi bindim kartı okuttum yetersiz bakiye demesin mi.içerden bulayım diye rica ettim.biri verdi sağolsun.ayakta cüzdanı açtım ara tara bozuk yok 10 lira verdim adam önemli değil zaten almıyacaktım desede çok mahçup oldum 1,5 lira anca çıktı bari onu alın dedim.neyse aldı tabi ben ilk günden işe 10 da gidince adam bi iki söylendi ama anlatınca neyse dedi.aksi sert ama çok iyi öğretici bi adam hani sporcuların filmlerdeki karatecilerin acımasız antrenörleri olur ya aynı öyle.kendimi acı yok racky acı yok repliğinin içinde buldum bi çok kez.hayır adam belgeli olduğum için affetmiyo da.bende adam sorunca heyecandan bildiğimide söyleyemiyom.bir an ulan ev ne rahatmış dedim ya.gerçekten eziliyorsun.çok zorlandım valla.ne güzel mal mal oturuyodum evde dedim....
Sonra komşulardan bebeleri topladım komşum yemek hazırlamış ille gel dedi.içeri girdim ben yemek yiyesiye kadar oğlan eline kapıya sıkıltırmış kanlar içinde geldi..eli dikişlik nerdeyse.tam kapının kilit yerinden sıkışmış kesmiş oda sağ el yüzük parmağının oynak yeri.nasıl yazacak bilmem..akşamıda böyle taçlandırdık otnatmaya az kaldı anlıyacağınız..
hemen yat banu hiç bekleme yavrumherkes yattı ya la evde kimse yok
bende sürünüyorum, başım ağrıyor
birde ev dandini toplamak lazım evi
sonra bende erkenden yatarım sanırım
bişey oldu mu mail işinde banu? arıza çıkaran kızan fark eden?ya bi 15 dk isim var
kendime salata yapmam lazım sabah yetişmiyor
birde şu mail işine çok cnm sıkıldı
bişey oldu mu mail işinde banu? arıza çıkaran kızan fark eden?
banu takma kafaya olacak olan olacak yani şu dk dan sonra senin yapabileceğin bişey yok .. kafanı boşalt .. neler geldi geçti büyük sıkıntı olmayacak merak etmeDaha henuz bişey yok
ama içim huzursuz uyku bile tutmadı düşün
Ben anca geldim..
ay sıcacık evimiz ya
Allah sokaktakilere yardım etsin inşallah
5 ocakta hayvan mamaları %50 indirime giriyormuş aklınızda olsun besliyorsanız falan sokaktaileriben baya aıcam inşallah
Evet kas var ama tırt. Koldan destek alıp havada yan makas durup alttaki ayağı indirip kaldırıyon çok zor yaa.hangi tatil cano
kuzum kolların güçsüzdür zorla ama dene en azından hergün yapmayı. öyle öyle güçlenir
Ödem muhtemelen. İlk haftası mı?Şimdi arkadaşımızın hanımı var 21 yaşında kilolu biraz diyetisyene gidiyo emzikli diyet listesine baktım toplam 4 dilim ekmek yazmış günlük işte ara öğünü yeşil mercimek bir kaşık öğlen yemeği var çırba türü bu kız geçen hafta 68.5 tu bir haftada 66.0 olmuş güya bilmiyorum nasıl beceriyo spor yapmıyormuş sordum da bana sallıyo gibime geldi biz daha az yioz ve spor yapıoz 1.5 kilo haftada o hem yiyo hem spor yapmıyo ekstra bi zayıflama ilacıda almıyımuş anlamadım ama sallıo büyük ihtimal
sallamıyordur büşracımŞimdi arkadaşımızın hanımı var 21 yaşında kilolu biraz diyetisyene gidiyo emzikli diyet listesine baktım toplam 4 dilim ekmek yazmış günlük işte ara öğünü yeşil mercimek bir kaşık öğlen yemeği var çırba türü bu kız geçen hafta 68.5 tu bir haftada 66.0 olmuş güya bilmiyorum nasıl beceriyo spor yapmıyormuş sordum da bana sallıyo gibime geldi biz daha az yioz ve spor yapıoz 1.5 kilo haftada o hem yiyo hem spor yapmıyo ekstra bi zayıflama ilacıda almıyımuş anlamadım ama sallıo büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?