Eşi ,oğlu gönderdim ,kahvaltı yaptım ,ama uykum kaçmıyor,sabah geri yatmayınca akşam zor oturuyorum yanlarındaTemmmbellll deynep
2 sene ne gece ne gündüz uyumadı,onların yerine uyuyordurNe ideal bir evlat o öyle
Bu spor için@begum75 spor kaptanım ballı çörekim dün 45 dakika tempolu + 25 dakika jillian + 30 dakika pilates var 302,5 pointMunzevi Zencefil
Vücut ölçülerim 84 + 69 + 94 94,5 arası bir şeyya kalçam büyük diyorum da inanmıyorsunuz bel bölgem de büyükmüş ben daha normal olduğunu düşünürdüm neyse değişecekler nasılsa
geçmiş olsun deynebimBurdayım
Hafta sonu giremiyorum fazla nete yoğun oluyorum.
Dün de hastaneye gittim.Meme USGyi Şubat ayına gün vermişlerdi,tırstım biraz bekleyemedim ,başka yerde çektirdim,Allah a şükür temiz dedi dr.Çoğu kadında olur ,Mayısta tekrar çektir dedi,bayağı rahatladım.Oğlum da evdeydi dün,biraz çukur izledik
Ölçülerde ne var çok fazla dimiBu spor için
bu da ölçüler için
Bahane aramaEşi ,oğlu gönderdim ,kahvaltı yaptım ,ama uykum kaçmıyor,sabah geri yatmayınca akşam zor oturuyorum yanlarındahemen uykum geliyor
Oyyy geçmiş olsun oğluna canım. İş iş dedin al sana iş
Ben anca geldim..
Yine ekşın dolu bir gündü.sabah eşim 10 dkcık gecikmemek için çocukları okula bırakmadan gitti.benim arabayı bilen bilir 84 model mercedes sabahın soğığunda kolay kolay çalışmaz kırk saat ısıt et 8:30 da durakta olmam gerekirken evden o saatte anca çıktık geç kaldım zaten tam okula gidiyoz araba teklemeye başlamasın mı donmuş soğuktan gaz.borudaki gaz bitince kaldı yolda.arabayı oraya bıraktım büyükleri bırakmıştım küçükle yürü babam yürü ayazda neyse sonra otobüs durağına.Allah tan otobüs hemen geldi bindim kartı okuttum yetersiz bakiye demesin mi.içerden bulayım diye rica ettim.biri verdi sağolsun.ayakta cüzdanı açtım ara tara bozuk yok 10 lira verdim adam önemli değil zaten almıyacaktım desede çok mahçup oldum 1,5 lira anca çıktı bari onu alın dedim.neyse aldı tabi ben ilk günden işe 10 da gidince adam bi iki söylendi ama anlatınca neyse dedi.aksi sert ama çok iyi öğretici bi adam hani sporcuların filmlerdeki karatecilerin acımasız antrenörleri olur ya aynı öyle.kendimi acı yok racky acı yok repliğinin içinde buldum bi çok kez.hayır adam belgeli olduğum için affetmiyo da.bende adam sorunca heyecandan bildiğimide söyleyemiyom.bir an ulan ev ne rahatmış dedim ya.gerçekten eziliyorsun.çok zorlandım valla.ne güzel mal mal oturuyodum evde dedim....
bu gün zevk aldığım söylenemez anlıyacağınız.
Sonra komşulardan bebeleri topladım komşum yemek hazırlamış ille gel dedi.içeri girdim ben yemek yiyesiye kadar oğlan eline kapıya sıkıltırmış kanlar içinde geldi..eli dikişlik nerdeyse.tam kapının kilit yerinden sıkışmış kesmiş oda sağ el yüzük parmağının oynak yeri.nasıl yazacak bilmem..akşamıda böyle taçlandırdık otnatmaya az kaldı anlıyacağınız..
Neylerden ,memiktekilerden mi?geçmiş olsun deynebim
Onlardan bendede çok
İvitNeylerden ,memiktekilerden mi?
Geçmiş olsun sana da canımİvit
Hatta geçenlerde biri su toplamış korkuttu
Aaa harikaydı kız ne oldu dereotu ekledin mi ceviz falannehirnil111 kerevizin rendeleyip yoğrtlanmasını sen demiştin bana değil mi?
Yaklaş ,fena bir niyetim yok
Eflal sen mekik çekerken aslında ağırlıkla mekik çekiyorsun
Füzeler
Kerevizin kendi tadı bastırmıştı ki,en iyisi sulu yemeğini yapmakAaa harikaydı kız ne oldu dereotu ekledin mi ceviz falan
Ben hiç yemeğini yemedim sevemem herhaldeKerevizin kendi tadı bastırmıştı ki,en iyisi sulu yemeğini yapmak
Allahım yerim yaNe güzel yiyor kedi,evladı gibi
Ben hiç yemeğini yemedim sevemem herhaldeAldım evde yine yapacağım çok severim ben tok tutuyor ve canın başka bir şey istemiyor onu yedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?