Allah rahmet eylesinHerkese iyi geceler kizlar.cok yakin bi arkadasimin babasi vefat etmis simdi haber aldim bogrume öküz oturdu resmen.Bakalım uyuyabilecek miyim..
begum75 spor kaptanım ballı çörekim dün 45 dakika tempolu + 25 dakika jillian + 30 dakika pilates var 302,5 point @Portakal Sulu Ordek
Vücut ölçülerim 84 + 69 + 94 94,5 arası bir şeyya kalçam büyük diyorum da inanmıyorsunuz bel bölgem de büyükmüş ben daha normal olduğunu düşünürdüm neyse değişecekler nasılsa
Bende rendelemeye üşeniyorum sert ya hiç sevmiyorum rendelemeyi ya
ayy bende alıcaktımm niloş kereviz ama üşendim rende yapmaya
Kuzum boyum yok evet normalde mankenler de o kalça ölçüsü falan iyi durabilir ama boyu olmayan birinde o kalça büyük duruyor işteooo sporunu çok sevdim
vücut ölçülerin büyük müben benimkilerini hiç yazmıyım en az +5 koy üzerlerine o kadar diyim
Karnıbahara laf yok ama onu seviremBende rendelemeye üşeniyorum sert ya hiç sevmiyorum rendelemeyi yagüzel ama tok tutuyor karnabahar da aldım haşlayıp yoğurtlayacağım yarın kerevizi de perşembe akşamına özel yaparım herhalde ya da cuma
Karnıbahara laf yok ama onu sevirem
Güzel olurki deynebim kereviz oldugunu pek anlamazsın aslında ..nehirnil111 kerevizin rendeleyip yoğrtlanmasını sen demiştin bana değil mi?
Yaklaş ,fena bir niyetim yok
Fibrotik kist mi neydi ondan mı? Bende de vardı yıllar önce , gitmedim tekrarHele ne kadar yanlış olduğunu bilsek te ,internetten araştırma yapıyoruz,malum internet herkesi malum hastalık sahibi yapıyor
Tam olarak demedi ,temiz dedi,çoğu kadında olur dedi sadeceFibrotik kist mi neydi ondan mı? Bende de vardı yıllar önce , gitmedim tekrar
Ben normalde hiç sevmezdim kokusu midemi bulandırırdı annem yapardı yemezdim ama şimdi sağlıklı diye her şeyi yiyerek alıştımKarnıbahara laf yok ama onu sevirem
Yemeğine yağ,salça giriyor,fazla pişiyor ,koku ortaya iyice çıkıyor.Ama haşlanmış karnıbaharın fazla kokacağını sanmam
ay deynep bend eçok severim ama geçen yemegini yaptım getiridm fena koktu
sadece haşlamasınıda getirsem kokarmı bilmiyorum
yoksa severim yogurtlu pul biberrli
bende sülün gibiyim yaKuzum boyum yok evet normalde mankenler de o kalça ölçüsü falan iyi durabilir ama boyu olmayan birinde o kalça büyük duruyor işte
Ben neden anladım o zaman.Ziyan olacak dedim ,eşim faydalı diye kaşık kaşık götürdüGüzel olurki deynebim kereviz oldugunu pek anlamazsın aslında ..
Vücut ölçülerimiz değişecek sonuçta kuzum şimdi üzülmeyi bırakacağız jillian cardio hepsiyle ideal tipe kavuşacağızbende sülün gibiyim yabenim ölçülerde bana çok işte
Karnıbaharın turşusu da güzel oluyor ama demem,Miu kızıyor sonra yemek adı yazmayaBen normalde hiç sevmezdim kokusu midemi bulandırırdı annem yapardı yemezdim ama şimdi sağlıklı diye her şeyi yiyerek alıştım
Yemeğine yağ,salça giriyor,fazla pişiyor ,koku ortaya iyice çıkıyor.Ama haşlanmış karnıbaharın fazla kokacağını sanmam
Bol dereotu az biraz ceviz harika oluyor aslında hatta olmadı 1 tatlı kaşığı mayonezde ekleseydin zararlı ama yemeni sağlardıBen neden anladım o zaman.Ziyan olacak dedim ,eşim faydalı diye kaşık kaşık götürdü
Ben kendim yemediğim ,sevmediğim birşey olunca başkası da yemeyecek sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?