EEflalim kizz bebek istiyor...
Ay bu tam kulaktan kulaga oldu
Eflal hamilemiymiş
DÜşünürüm ben kıyamam aklımdasın hep ki
Hedefe az kaldo demek oooooo kutlayalım
Hellöööööö :)
Eflal doğuracak mıymış
Aaaaa biz istiyor diye duymuştuk öylemiymişHayırlı olsun
Evet nefs dedi
Hamileymiş dedi
Ne zamandır istiyormuştu dedi
Planlı yapmış dedi
O yüzden izne ayrılmış dedi
Yaa tıpkı deynepnaz gibi
Turşusunu ilk defa duydum turşu çok severim ama yemiyorum bende yoksa dur durak bilmem şişerimKarnıbaharın turşusu da güzel oluyor ama demem,Miu kızıyor sonra yemek adı yazmaya
Hımmmmm,1 kereviz kaldı ,yemeğine az olur zaten ,o 1 taneyi de öyle deneyeyimBol dereotu az biraz ceviz harika oluyor aslında hatta olmadı 1 tatlı kaşığı mayonezde ekleseydin zararlı ama yemeni sağlardı
masumm bende bayılıyorum
evde vardı denemek bedava bi deneyim
çok seviyorum haşlanmış , brokoli karnıbahar üzerine yogurt hafif ve çok doyurucu
Aynen ben bayılırım yoğurdun üzerine de pulbiber
evde vardı denemek bedava bi deneyim
çok seviyorum haşlanmış , brokoli karnıbahar üzerine yogurt hafif ve çok doyurucu
Dene canım damak tadın alışır belkiHımmmmm,1 kereviz kaldı ,yemeğine az olur zaten ,o 1 taneyi de öyle deneyeyim
Canan Karatay lahana turşusu yiyin diyor ama ,kansere karşı da çok faydalıymış.Kilo alımına karşı ,şişirirse neden yiyin diyor anlamadımTurşusunu ilk defa duydum turşu çok severim ama yemiyorum bende yoksa dur durak bilmem şişerim
benden öncesine takılmadım hiç zaten ... dillendirmez tabii ki de ... konuşulmaz bizde öyle şeyler
Ama ilk evlendiğimizde biri aramıştı , eskilerden ... gece ... unutamamış barışalım diyededi evlendim ben ... lan dedim evlenmesen şansı vardı yani
Çok güzel olur turşusuTurşusunu ilk defa duydum turşu çok severim ama yemiyorum bende yoksa dur durak bilmem şişerim
Saol nefsimFulya selam vereyim sana da tatlım kaçayım sonra.
Tatildesin demii şekerim ohhh ohhh güzelce dinlen dön bombaa gibi başla.
Canım evdeyken işe giderken benim de zor oluyor. Gündüz vakit yok. Akşam eve de yorgun gelince her zaman da mümkün olmuyor. O yüzden şimdi durumu değerlendiriyorumBenim de sıkılaşmam lazım bunun için daha sıkı spor yapmam lazım ama çok elime geçmiyor
Yok bea ,eltiden arkadaş olur mu?Nego
sanki eltinle anlaşsan sana bi kahve arkadaşı gibi olmaz mı ?
tabi neler yaşadın bilemem ama hani böyle bir soluk kahve molası iyidir
Fasulye turşusuna bayılırım canımda çok çeker hatta aylardır ama turşucunun kapısından girip almıyorum çünkü çatır çutur yerim mesela o yüzden lahanada kalsın ben salatalık ve lahanaya da bayılırımCanan Karatay lahana turşusu yiyin diyor ama ,kansere karşı da çok faydalıymış.Kilo alımına karşı ,şişirirse neden yiyin diyor anlamadım
Kesin güzel olurduÇok güzel olur turşusu
Canım burda oturmayan eltimle sohbet ederiz her konudan ama bu eltimde muhabbet sıfır, ya kv gilin dedikodusunu yapar, ya kocasından şikayet eder, ya da tanımadığım akrabalarını anlatır. Ortak bir muhabbet alanımız yok. Kv gille ilgili hiç bir şey duymak istemiyorum ben. Yani ona gitmek bana iyi gelmiyor.Nego
sanki eltinle anlaşsan sana bi kahve arkadaşı gibi olmaz mı ?
tabi neler yaşadın bilemem ama hani böyle bir soluk kahve molası iyidir
masumm bende bayılıyorum
dün çarşıya çıkınca brokolimi aldım,karnıbaharımda vardı evde,bu akşam yapayım bende
haşlaması pek kokmuyo gibi aslında,yaparken evde kokarda işyerinde kokacağını sanmam
Yok bea ,eltiden arkadaş olur mu?
Eflal ,anlatsa sıkıntısını O da eşine der,kv ye diyebilir,arkadaş dediğin sır tutacak ,acaba başkasına der mi diye rahat olacak yanında
Canım burda oturmayan eltimle sohbet ederiz her konudan ama bu eltimde muhabbet sıfır, ya kv bilin dedikodusunu yapar, ya kocasından şikayet eder, ya da tanımadığım akrabalarını anlatır. Ortak bir muhabbet alanımız yok. Kv golle olgilo hiç bir şey duymak istemiyorum ben. Yani ona gitmek bana iyi gelmiyor.
hadi banu , ben , hepfit gece uyumadık ... begüme ne olmuş ... kafasını koyduğu yerde horlamış bugün
Hafta sonu dinlenemedi evinde kuzum ondan oldu herhaldekıyamıyorum bak Miu da yoğundu bugün herkescikler yok
Keşke dediğin gibi olsaydı. Bak diğeri 10 yaş küçük benden ama daha olgun diğerinden, kv gil dışında mihnet ederiz çok güzel.
anladım cnm o zamann , tabikide görüşmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?