Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

EEflalim kizz bebek istiyor...

Nego bebek mi istiyormuş

Oooooo Nego 3. Bebek istiyormuş oo

Koş @Ausencia koşşşşş

Eflal bebiş yapıyooooor

Oooooo tam Nego in istediği şey

Bebek istiyor eflalllll

Aaaa öyle mii Nego bebek mi istiyormus

Ay bu tam kulaktan kulaga oldu
Eflal hamilemiymiş

DÜşünürüm ben kıyamam aklımdasın hep ki

Hedefe az kaldo demek oooooo kutlayalım

Hellöööööö :)

Eflal doğuracak mıymış

Eflal ağzıma edecekk yarın yeminle
Allahtan okuldayim girememm kii Nego

Aaaaa biz istiyor diye duymuştuk öylemiymişHayırlı olsun

Evet nefs dedi
Hamileymiş dedi
Ne zamandır istiyormuştu dedi
Planlı yapmış dedi
O yüzden izne ayrılmış dedi

Aaa haberiniz yok mu Nego 3u dogurdu 4e niyetlendi

Ne bebeği ne hamileliği tövbe estağfurullah ikiyi hakettim de üç kaldı, hem de bu adama dün eşim gelince indik eltimgile 10 dk. Ayy kucağıma verdi sevgili kv uyudu kucağımda, hiç içim gitmedi hiç canım çekmedi eşimin kucağındayken kv ikiyüzlülüsü sizin de olsun kız yakıştı gibi bir şey söyledi pesss

evde vardı denemek bedava bi deneyim
çok seviyorum haşlanmış , brokoli karnıbahar üzerine yogurt hafif ve çok doyurucu
masumm bende bayılıyorum
dün çarşıya çıkınca brokolimi aldım,karnıbaharımda vardı evde,bu akşam yapayım bende

haşlaması pek kokmuyo gibi aslında,yaparken evde kokarda işyerinde kokacağını sanmam

tam zamınında almışsın enişteyi yoksa sırada bekleyenler varmış

Kerevizi portakallı yapmıştım işte yerim ben ama sadece ben yoğurtlu hiç denemedim, sarımsak olursa bastırır kokusun

Karnabahar çiğ bile yerim. Yemeği, haşlama yoğurtlusu, fırında börek gibi...uzar gider yaparım çeşit çeşit. Ha birde çorbasını yaparım sütlü

Fulya selam vereyim sana da tatlım kaçayım sonra.
Tatildesin demii şekerim ohhh ohhh güzelce dinlen dön bombaa gibi başla.
Saol nefsim evet tatildeyim. Çok şükür güzel geçiyor. Gezmeler başladı Burada da mümkün olduğunca dikkatli yemeye çalışıyorum. Öyle salmadım yani. Bol bol yürüyorum da çok şükür. İnşallah böyle ayarlı gidecek menüler

Benim de sıkılaşmam lazım bunun için daha sıkı spor yapmam lazım ama çok elime geçmiyor
Canım evdeyken işe giderken benim de zor oluyor. Gündüz vakit yok. Akşam eve de yorgun gelince her zaman da mümkün olmuyor. O yüzden şimdi durumu değerlendiriyorum spor çok güzel birşey vücut kendine geliyor resmen
Leslie bile yapabilsen az az o bile çok faydalı. İnşallah fırsat bulursun canım

Nego
sanki eltinle anlaşsan sana bi kahve arkadaşı gibi olmaz mı ?
tabi neler yaşadın bilemem ama hani böyle bir soluk kahve molası iyidir
Yok bea ,eltiden arkadaş olur mu?
Eflal ,anlatsa sıkıntısını O da eşine der,kv ye diyebilir,arkadaş dediğin sır tutacak ,acaba başkasına der mi diye rahat olacak yanında

Canan Karatay lahana turşusu yiyin diyor ama ,kansere karşı da çok faydalıymış.Kilo alımına karşı ,şişirirse neden yiyin diyor anlamadım
Fasulye turşusuna bayılırım canımda çok çeker hatta aylardır ama turşucunun kapısından girip almıyorum çünkü çatır çutur yerim mesela o yüzden lahanada kalsın ben salatalık ve lahanaya da bayılırım Kerevizde bak eflalimin dediği gibi sarımsakta ekleyebilirsin ben eklemiştim galiba daha güzel oluyordu sanırım
Çok güzel olur turşusu
Kesin güzel olurdu

Nego
sanki eltinle anlaşsan sana bi kahve arkadaşı gibi olmaz mı ?
tabi neler yaşadın bilemem ama hani böyle bir soluk kahve molası iyidir
Canım burda oturmayan eltimle sohbet ederiz her konudan ama bu eltimde muhabbet sıfır, ya kv gilin dedikodusunu yapar, ya kocasından şikayet eder, ya da tanımadığım akrabalarını anlatır. Ortak bir muhabbet alanımız yok. Kv gille ilgili hiç bir şey duymak istemiyorum ben. Yani ona gitmek bana iyi gelmiyor.

bende yarın getireyim bu kadar konuşunca yemek lazım , bende brokoli aldım ben oglanlarda yiyor hemen bitiyor

Yok bea ,eltiden arkadaş olur mu?
Eflal ,anlatsa sıkıntısını O da eşine der,kv ye diyebilir,arkadaş dediğin sır tutacak ,acaba başkasına der mi diye rahat olacak yanında

ya herkese herşey anlatılmaz deynep
her arkadaşa bile anlatamazsın hani günlük şeylerden knuşup kafa dagıtmak için dedim ben

anladım cnm o zamann , tabikide görüşmezsin

hadi banu , ben , hepfit gece uyumadık ... begüme ne olmuş ... kafasını koyduğu yerde horlamış bugün

horladım ki ne horladım ama dün işyeri hep böyleydi,gelen giden esniyo,ben aşçıdan şüpeleniyorum

Hafta sonu dinlenemedi evinde kuzum ondan oldu herhalde kıyamıyorum bakMiu da yoğundu bugün herkescikler yok

yerim seni ballı çörek

hiç kıyamaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…