ay evet yemek farz oldu bende bu akşam yapayım bari
bende yarın getireyim bu kadar konuşunca yemek lazım , bende brokoli aldım ben oglanlarda yiyor hemen bitiyor
ya herkese herşey anlatılmaz deynep
her arkadaşa bile anlatamazsın hani günlük şeylerden knuşup kafa dagıtmak için dedim ben
ölçüler gayet iyi benimde kalça göğüs o civarlarda bel 72Ölçülerde ne var çok fazla dimi
horladım ki ne horladım ama dün işyeri hep böyleydi,gelen giden esniyo,ben aşçıdan şüpeleniyorum
yerim seni ballı çörek
hiç kıyamaz bana
Türkiye'de olduğunu düşümde bir an
ay evet yemek farz oldu bende bu akşam yapayım bari
benim oğlum pek sevmez eşimde sağlıklı diye mecburen azıcık yer,olsun daha güzel hepsi bana kalır
Aynen ben sır tutarım mesela ama eltim tutmaz karı koca dedikodu ediyorlar evde bu kesin bunu bir tartışmada net anladımYok bea ,eltiden arkadaş olur mu?
Eflal ,anlatsa sıkıntısını O da eşine der,kv ye diyebilir,arkadaş dediğin sır tutacak ,acaba başkasına der mi diye rahat olacak yanında
Karnabahar benim midemi çok ağrıtıyor yaa önceden hiç sıkıntım yoktu fakat geçen ay almıştım yaptım çok kötü oldum.Kerevizi portakallı yapmıştım işte yerim ben ama sadece benyoğurtlu hiç denemedim, sarımsak olursa bastırır kokusun
Karnabahar çiğ bile yerim. Yemeği, haşlama yoğurtlusu, fırında börek gibi...uzar gider yaparım çeşit çeşit. Ha birde çorbasını yaparım sütlü
Bende rendelemeye üşeniyorum sert ya hiç sevmiyorum rendelemeyi yagüzel ama tok tutuyor karnabahar da aldım haşlayıp yoğurtlayacağım yarın kerevizi de perşembe akşamına özel yaparım herhalde ya da cuma
Kas yaparsın aslında hepfit rendelesenBen cevizle rondodan geçirip yogurtluyorum, usengec kadınım rendeleyemem
Sana kıyılır mıhorladım ki ne horladım ama dün işyeri hep böyleydi,gelen giden esniyo,ben aşçıdan şüpeleniyorum
yerim seni ballı çörek
hiç kıyamaz bana
Belimi sevmedim kalça zor zaten bende en zor eriyen yerim ama belim bu kadar olmamalıydı bir de göbek falan yok diyordum meğersem kalın belliymişim benölçüler gayet iyi benimde kalça göğüs o civarlarda bel 72
Ahahah bize çok uygun bu ülke gidelimTürkiye'de olduğunu düşümde bir an
benimkilerde brokoli çok seviyor ya , yogurtla batırıp batırıp yiyorlar
Türkiye'de olduğunu düşümde bir an
Çok ince olmakta iyi değil yaa.Belimi sevmedim kalça zor zaten bende en zor eriyen yerim ama belim bu kadar olmamalıydı bir de göbek falan yok diyordum meğersem kalın belliy
Ne bebeği ne hamileliği tövbe estağfurullahikiyi hakettim de üç kaldı, hem de bu adama dün eşim gelince indik eltimgile 10 dk. Ayy kucağıma verdi sevgili kv uyudu kucağımda, hiç içim gitmedi hiç canım çekmedi eşimin kucağındayken kv ikiyüzlülüsü sizin de olsun kız yakıştı gibi bir şey söyledi pesss
Ben köpekten ,kediden korkuyorum
Ben cevizle rondodan geçirip yogurtluyorum, usengec kadınım rendeleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?