Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay evet yemek farz oldu bende bu akşam yapayım bari
benim oğlum pek sevmez eşimde sağlıklı diye mecburen azıcık yer,olsun daha güzel hepsi bana kalır

Yok bea ,eltiden arkadaş olur mu?
Eflal ,anlatsa sıkıntısını O da eşine der,kv ye diyebilir,arkadaş dediğin sır tutacak ,acaba başkasına der mi diye rahat olacak yanında
Aynen ben sır tutarım mesela ama eltim tutmaz karı koca dedikodu ediyorlar evde bu kesin bunu bir tartışmada net anladım Görsen beni çok sever ama bayılır bana karakterime her şeyime

Karnabahar benim midemi çok ağrıtıyor yaa önceden hiç sıkıntım yoktu fakat geçen ay almıştım yaptım çok kötü oldum.

Ben cevizle rondodan geçirip yogurtluyorum, usengec kadınım rendeleyemem

horladım ki ne horladım ama dün işyeri hep böyleydi,gelen giden esniyo,ben aşçıdan şüpeleniyorum

yerim seni ballı çörek

hiç kıyamaz bana
Sana kıyılır mı
ölçüler gayet iyi benimde kalça göğüs o civarlarda bel 72
Belimi sevmedim kalça zor zaten bende en zor eriyen yerim ama belim bu kadar olmamalıydı bir de göbek falan yok diyordum meğersem kalın belliymişim ben
Türkiye'de olduğunu düşümde bir an
Ahahah bize çok uygun bu ülke gidelim

benimkilerde brokoli çok seviyor ya , yogurtla batırıp batırıp yiyorlar

Annem nasıl yapıyor biliyor musun şu brokoliyi çok severim soğan kavuruyor sıvıyağda bir güzel baharatlar da ekliyor sonra haşlanan brokoli üzerine soğan kavurma ve yoğurt

Belimi sevmedim kalça zor zaten bende en zor eriyen yerim ama belim bu kadar olmamalıydı bir de göbek falan yok diyordum meğersem kalın belliy
Çok ince olmakta iyi değil yaa. Annem böyle ince kişilere çubuğa çaput geçirmiş gibi der Artık incelene kadar böyle diyeceğiz inceldikten sonra ohh çok güzel oldum diyeceğiz

Senin kv ye çık eflalin ozelinden diyesim var, tanıyor olsaydım demiştim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…