Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kizlar gece hic uyuyamadim. Oglum cok sık uyanmadi ama fena halde oksurdu hasta olmaz inşallah peknez fln veriyorum ama..Cok etkilendim arkadasin babasindan yanina da gidemedim kizin gece boyu uyudugum dakikalarda adami cenazeyi fln gordum gunes dogsun diye zor bekledim valla..

Ben cevizle rondodan geçirip yogurtluyorum, usengec kadınım rendeleyemem
Ahhahaha rondo mantıklı ama o aleti çıkarmaya da üşeniyorum bir de çok sert rondoya zarar vermesin
Çok ince olmakta iyi değil yaa. Annem böyle ince kişilere çubuğa çaput geçirmiş gibi der Artık incelene kadar böyle diyeceğiz inceldikten sonra ohh çok güzel oldum diyeceğiz
Ahahha olabilir ördekim böyle hafif ele gelecek değil mi
spor kaptaniçem nehirnil111 dünkü sporum:
30 dak insanity max 30 (150puan) + jillian level 3 (100 puan) + 30 dakika normal yürrüyüş (20 puan) = 280 puan
Harikasın kuzum ya
Eki Görüntüle 2084385

Bununla yatakta boğuşmaca oyunu oynadık

Eki Görüntüle 2084384
Bu da hasılatı

Oyy güzelliğe bak kolun kötü olmuş ama bizim kedi de hep çizer annemlerde gerçi ama çok özlüyorum

Kerevizin sertliğinden ne olacak ,bence güzel fikir

Niye kız, ben kedilerin göbeğine göbeğine daliyom yuzumle. Yimisacik pofik pofik
Kedi tırmalar diye tırsıyorum
Köpekte çocukluğum da beni kovalamıştı,o yüzden korkuyorum

anaa çok iyi ya bende böle yapacam
bende üşengeç olacamm

Aha birini daha yanıma çektim

Ahhahaha rondo mantıklı ama o aleti çıkarmaya da üşeniyorum bir de çok sert rondoya zarar vermesin

Yok yok bisey olmuyor, dün 2 büyük kerevizi rondodan geçirdim cevizle birazini bugün getirdim, birazini buzluga attım çıkarıp yogurtlayip yicem

Gel benim kedileri sev, çocuklar falan sıkıştırdı mı onları çizmek yerine çocuğun ulaşamayacağı yere çıkıp çocuğu izliyorlar bütün kediler cizmez, sokak kedileri bile güveniyorsa çizmiyor ben sokakta seve seve gidiyorum izin verirlerse

Ahanda mantikli bi de kk nin sayfalarini uzaktan degistirmeyi basarirsam tamamdir tuttum ben bu fikri

Geçen gün kapıya çıkınca sokak kedisi bacaklarıma sürtündü,bağıramıyorum da sokak ta
Eşim yiyecek birşeyler getir verelim dedi de kaçtım eve

Bence de evdekini deneyeceğim
Ahahahha Begüş ya

Aha birini daha yanıma çektim

Yok yok bisey olmuyor, dün 2 büyük kerevizi rondodan geçirdim cevizle birazini bugün getirdim, birazini buzluga attım çıkarıp yogurtlayip yicem

Harikasın bende yapacağım çok iyi fikir ya

Geçen gün kapıya çıkınca sokak kedisi bacaklarıma sürtündü,bağıramıyorum da sokak ta
Eşim yiyecek birşeyler getir verelim dedi de kaçtım eve

Ouyyy kiyamam benim kediler sayesinde bi kaç tane arkadaşım korkusunu yendi yenmek zorunda kaldı çünkü misafir gelince kapatmiyorum onlari zaten benimkiler sürtünmez kucağa yatmaz esseogullari eşimle ben zorla minciririz

Bi o vatandaşı sevenedim ne türlü yaparsam yapayım brokoli cıks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…