- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ahhahaha rondo mantıklı ama o aleti çıkarmaya da üşeniyorumBen cevizle rondodan geçirip yogurtluyorum, usengec kadınım rendeleyemem
Ahahha olabilir ördekim böyle hafif ele gelecek değil miÇok ince olmakta iyi değil yaa.Annem böyle ince kişilere çubuğa çaput geçirmiş gibi der Artık incelene kadar böyle diyeceğiz inceldikten sonra ohh çok güzel oldum diyeceğiz
Harikasın kuzum yaspor kaptaniçemnehirnil111 dünkü sporum:
30 dak insanity max 30 (150puan) + jillian level 3 (100 puan) + 30 dakika normal yürrüyüş (20 puan) = 280 puan
Kas yaparsın aslında hepfit rendelesen
Ben köpekten ,kediden korkuyorum
Kerevizin sertliğinden ne olacak ,bence güzel fikirAhhahaha rondo mantıklı ama o aleti çıkarmaya da üşeniyorumbir de çok sert rondoya zarar vermesin
Ahahha olabilir ördekim böyle hafif ele gelecek değil mi
Harikasın kuzum ya
Oyy güzelliğe bakkolun kötü olmuş ama bizim kedi de hep çizer annemlerde gerçi ama çok özlüyorum
Kedi tırmalar diye tırsıyorumNiye kız, ben kedilerin göbeğine göbeğine daliyom yuzumle. Yimisacik pofik pofik
üşengeçlik bizim işimiz
anaa çok iyi ya bende böle yapacam
bende üşengeç olacamm
anaa çok iyi ya bende böle yapacam
bende üşengeç olacamm
Ahhahaha rondo mantıklı ama o aleti çıkarmaya da üşeniyorumbir de çok sert rondoya zarar vermesin
Aha birini daha yanıma çektim
Yok yok bisey olmuyor, dün 2 büyük kerevizi rondodan geçirdim cevizle birazini bugün getirdim, birazini buzluga attım çıkarıp yogurtlayip yicem
Yok yok bisey olmuyor, dün 2 büyük kerevizi rondodan geçirdim cevizle birazini bugün getirdim, birazini buzluga attım çıkarıp yogurtlayip yicem
Kerevizin sertliğinden ne olacak ,bence güzel fikir
Kedi tırmalar diye tırsıyorum
Köpekte çocukluğum da beni kovalamıştı,o yüzden korkuyorum
ahaha buzluguda atılıyorsa süperrrr
Geçen gün kapıya çıkınca sokak kedisi bacaklarıma sürtündü,bağıramıyorum da sokak taGel benim kedileri sev, çocuklar falan sıkıştırdı mı onları çizmek yerine çocuğun ulaşamayacağı yere çıkıp çocuğu izliyorlarbütün kediler cizmez, sokak kedileri bile güveniyorsa çizmiyor ben sokakta seve seve gidiyorum izin verirlerse
Ahanda mantikli bi de kk nin sayfalarini uzaktan degistirmeyi basarirsam tamamdir tuttum ben bu fikri
sağol Portakalım canım benimAllah yardımcın olsun kolaylıklar diliyorumbende özledim ki çok
Bence de evdekini deneyeceğimKerevizin sertliğinden ne olacak ,bence güzel fikir
Kedi tırmalar diye tırsıyorum
Köpekte çocukluğum da beni kovalamıştı,o yüzden korkuyorum
Ahahahha Begüş ya
Geçen gün kapıya çıkınca sokak kedisi bacaklarıma sürtündü,bağıramıyorum da sokak ta
Eşim yiyecek birşeyler getir verelim dedi de kaçtım eve
Sagol bidenem beniiimm
Burdayım
Bi o vatandaşı sevenedim ne türlü yaparsam yapayım brokoli cıksmasumm bende bayılıyorum
dün çarşıya çıkınca brokolimi aldım,karnıbaharımda vardı evde,bu akşam yapayım bende
haşlaması pek kokmuyo gibi aslında,yaparken evde kokarda işyerinde kokacağını sanmam
Spor bildireyim
10 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
55 dk kardio
55 dk içinde 10 tane ip atladim
İlkleri yaşadığım bu günlerde ip te atlayabildim çok şükür
nehirnil111
cakil80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?