Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sopa isteme eflal ... hani o eski fotolara bakınca görmüştün farkı ... göbeğin abdominalli ablalar gibi kas dolu olmayabilir ama ..... artık gün teyzeleri gibi lömbür lömbür de değilsin işte

Nego ya sen ne kadar yol aldın farkında değilmisin cnm ask olsun ya

Gerçekten farkında değilim zaten fit de değilim ki spor isteğim kaçtı iki gündür ama vicdanım da beni yiyip bitiriyor. Yerimden kalkmak istemiyorum hiç ama hiç. Spor spor spor şart bana çok şart hem de.
Ya kızlar bu adam benim bütün enerjimi emiyor çok tükendim gerçekten çok tükendim

Banum bana sorsan duzelme var gibi ama doktorun ne diyeceği çok önemli cuma günü gideceğiz bakalım ne diyecek o zaman belli olacak oglumda gelişme var gibi kızım ise sanki kötüye gidiyor gibi geliyor bana

yarın ne götürsem yemek bilemedim
iki öğün de düşünmek zorunda oluyor ama sonu iyi olacak inşallah

taze fasulye var ama, monti de öğlen yada akşam protein yemek gerekiyor mümkün olduğunca...
İyi gidiyor değil mi banu böyle üç öğün. Keyfin yerinde dimi.

Ayyy sende kansizliktan çok cektin kahvenin telvesi ise yarıyor diyordun yaramıyor mu artik

T9 yine yapmış yapacağını bi toparlan kuzum çok yol aldın surun şurası hedefe ne kaldı yok gobegim var diye üzülme gidecek emin ol gidecek
İnşallah zaman alacak ama. Ocakta güya fıstık olacaktım. Kilo verdim evet ama sanırım yağdan çok gitmedi ondan bedenim hala büyük. Bari nisan da 38 bedene sığayım diyorum bakalım

Eflalim geçen yazdım karar aşamasında yım.diye ben de yoruldum esimden o değişmiyor ben ya onu böyle kabul edeceğim ya çekip gideceğim başka secenegim yok dedim kendime ve bazı kararlar aldım kendimce şimdi sessiz sakinim evet o adam senin enerjini bitiriyor seni yoruyor istediğin gibi biri değil peki gitme şansın var mı yok ne yazık ki o zaman o deveyi gudeceksin balım mutsuzluğu bırak kenara evlatların var sagligin yerinde sukur bunlarla mutlu olmai başar şimdilik sonra evlatların biraz daha buyusun belki başka çareler bulursun

İnşallah zaman alacak ama. Ocakta güya fıstık olacaktım. Kilo verdim evet ama sanırım yağdan çok gitmedi ondan bedenim hala büyük. Bari nisan da 38 bedene sığayım diyorum bakalım
Eflalim kilo verdin hemde yağdan ama kimin baseni kiminin poposu kimin memisleri kimisinin bilmem nesi bi tık büyük oluyor diğer yerlere Gore en sonda onlar kuculuyor benim.hala alt gobusum var ya

Yedin tamam ne oldu vicdan azabı yapacağım sporla kilo vermek varken bi kekstra eritmek için ugrasacaksinhemi de listesin hemde bugün sali
Yok vaytım yatmadan öncede yapıodum bazen ya regl oldum olduğum zaman çikolata yemeden duramıom geçen ay öyle olmamıştım bu ay nedense öyle oldum ya

Yok vaytım yatmadan öncede yapıodum bazen ya regl oldum olduğum zaman çikolata yemeden duramıom geçen ay öyle olmamıştım bu ay nedense öyle oldum ya
Durmadan kayısıdan çikolata yapaydin nevreste paylaşmıştı çok güzel bir tarif balım aklında bulunsun

Menu şey etsem kafam Kirilir etmesem kiloo verme hevesim... neyse
Sabh ilik limonlu su
2 buçuk haşlama yumurta
Peynir 4 zeytin
1 dilim kadar ekmek
Tahinpekmez 1 yk
1 ck cilek reçeli
Ara yarım elma
Aksm
3 dilim kiymali pizza
Yarim kase düğün çorbası
1 çay bardağı fanta salata
Az yoğurt 1 kaşık k. Fasulye
Çay 3 hurma 1 avuç dutkurusu

Ben sadece fantaya kiziyim diğerlerine mium.yoeumlar bebeğin pişik olur bebeğim asit içecek emzirirken hayır diyeti bile bırak bebesine zarar kuzum iki aksamdir iciyorsun onun yerine portakal sık balım onu ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…