Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neler yapiosun turkanim son zamanlarda
Valla öğretmenim pilates e acayip merak salmisim ağırlık bile aldım ayağa takılan. Her ay 1 tane spor ürünü alıcam popisim yumasimis laf ettiler çok moralim bozuldu
Oda yüzden araştırıyorum komple ficut calisicam ay çok karasusizim popisim yumasimis

Whiteblacklife canım bi kaç gündür canım çok tatlı şeyler istiyor hiç yemek yemesem sabah akşam meyve yesem hayır demem sanırım
Meyve süt detoksu varmı bol bol yesem içsem yemek yemesem bir günlük mümkün mü
Şansımı fazla zorladıysam başka ne yapabilirim bu bitmek bilmeyen meyve aşkı için

menümü yazıp geçmişe dalayım

sabah 08:00
1 yağda yumurta
1 dilim ekmek
kereviz salatası (bugün bolca göreceksiniz,görmemişin salatası olmuş)
havuç tarator

ara
2 dilim portakal

öğle 13:00
yemeğin 5 minik parça eti
kereviz salatası
1 dilim ekmek
1 minik dilim kaşar

ara
1 minik portakal

akşam çok üşümüş geldim, ısınayım diye yatağa uzanınca uyumuşum eşimde geç geldi şimdi uyandım artık yemem napıyım bu saatte bişey değil hala uykum var

sporum da 1 saat tempolu yürüyüş az oldu biliyorum.

@MiuLego begum75 Floweroflife

Slm kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar
Bir ayva
Ara
Süt
3 kayısı
Ara
Süt
Kuru üzüm
Akşam 17:30
Bi kase tavuk sote
3 lt su

ba yıl dım menüne tavuk sotenin yanına azcık salata koysaydın mikemmellll olurmuş

hayırdır canım, sıkmamaya çalış canını

roka tere dedin kalbimi fethettin, Nare83 roka salatası yiyecektik biz uyuya kaldım yiyemedim ben

kahvaltı
1 dlm ekmek
peynir
6 zeytin
yeşillik-domates-salatalık

öglen
mantarlı tavuk sote
ayran
salata

akşam
salata üzerine
peynir
ayran

2 lt kadar su
2 kahve

salata roka mı ay aş eriyorum resmen

İnşallah geçici olur ausum babamız kronik astımlı ve doktor astım olma oranı çok yüksek.dedi nasıl icim açıyor anlatamam

canım doktorlar en kötü ihtimali söylüyor hep, ilaçlarınızı kullanıp sakin kalmaya çalış. benim kardeşime yeni doğduğunda ömür boyu kalp hastası kalacak dediler. şimdi maşallah taş gibi uğraşmadığı spor yok. ama diyorum ya en kötüyü söylüyorlar genelde

Neyse kek tatlı olayı bitti herşey normale döndü. Sabah 59 çıktı kilom sabit kaldı artısız atlattım şu dönemi neyse ki, hedef 700 gram eksi, önümde 3,5 gün var spor yapiciimm bol bol

göreceğiz

kutsal cuma yaklaşıyor diye mi bu kadan mis menüler var bu hafta party time

portakal suyunu beğenmedim kendini ye portakalın ama geri kalan menü güzel, akşamı yazdın mı bilmiom bi de ona bakayım

Menü vereyim

1. Sabah 12.00
    Peynirli biber
    7 zeytin
    1 haslanmis yumurta beyazi
    Salatalik

Ara 15.00
    1 bardak tarcinli süt
    1 elma

Ara 17.00
    1 hurma
    10 cig badem

Aksam 18.30
    Taze fasulye
    Salata

Su 2lt @MiuLego

çok beğendi ben

güzel beslenmişsin kuzu, çocuklarla uğraşmana rağmen süpersin

Ay ben bol bol yiyorum canım
sende ye , yarın yersin çok yakışıyor peynir roka

Hellööööö

Geldim bileee:)

Neler var neler yok acaba kii

gelip kaybolmuşsun yakalayamadım

Ben bir tane kekstra yedim gece gelirim spor yapıp hadi miuya yakalanmadan gaçtııımm

gün çok yanlış olduuuu, liste çok yakın

yarın ne götürsem yemek bilemedim
iki öğün de düşünmek zorunda oluyor ama sonu iyi olacak inşallah

taze fasulye var ama, monti de öğlen yada akşam protein yemek gerekiyor mümkün olduğunca...

ben ton balıklı salata götüreceğim

kuzu bırakıp kaçma şansın yoksa seni bu kadar etkilemesine izin vermeyeceksin, çocukların ve kendin için iyi olmalısın

Icinde b12 tek besin Lahana turşusuymus... ev yapimi lahana turşusu cook faydaliymis... bagirsak florasını korurmus..

b12 proteinli besinlerde var, sebzelerde yok ama ev yapımı turşuların hepsi bağırsak florasına çok iyi geliyor. çocuk doktorları 1 yaşını doldurmuş çocuklara hergün 1 kornişon turşu veriyorlar bağırsaklar için tabi ev yapımı olacak

kim dedi nasıl dedi? elledi mi? sen kendine bak diyeydin fotoda gayet fittin

Cook sağol canim guzel kalplim
Suan uykuya gecti dua ediyorum öksürük nobeti gelmesin diye ...

ay inşallah deliksiz uyurda biraz dinlenir

Ay ben bol bol yiyorum canım
sende ye , yarın yersin çok yakışıyor peynir roka

ayyyy açımmmmm

Canim, b12 lahanada olduğunu ibrahim saracoglundan duymustum özellikle turşusu yapılıp yenilmesini oneriyor... hatta bi kac kez zahide yetis programinda yaptilar ...

Kuzum eşim sıktı o hep meyve suyu içer yaz kış tazesinden ben de sabah kan ter içinde uyandım gece elektrikli battaniyeyi açık unutmuşum uyanınca çok güzel geldi ferah ferah:)
Yazıyorum tam menüyü şimdi

Nasılsın mortim hiç satasmiyon menü spor etiketle canim
Keyifli birsey yok malesef akşam yemeğe davetliydim eşim tarafindan ızgara seçtim ama yine de kaçtı yine ve yine ve yine suan yanımda bana hediye gelmiş 1 kutu çikolatalı afiyetle yiyor. Ben de ciğeri bakar gibi bakıyorum

Menüüüü
Sabah
1 bardak portakal suyu (200ml)
1 bardak dürtücü çay(meaşallaahhh acayip işe yarıyor bende, wc sorunu kalmadı )
İki yumurta
2 dilim salam
1 k.k beyaz peynir

Öğlen:
1 havuçtan çiğ salata
2 ceviz
1 bardak sütlü kahve
Akşam
Roka salatası
1 kaşık yoğurt
200 gr ciğer tava(çok az yağla pişirildi)

Su bissürü ciğer içimi yaktıkça içerim daha
Spor:
Leslie bacı yapılacak azıcık yediklerimi sindirince
@MiuLego
hepfit
nehirnil111

Ya onlara göre iyiyim evet ama ben spor yapıp dikkat ettiğim için benden daha çok güzel ficut istiyorlar benim evlendiğimde kalmam taş gibiydi accuk yumuşak işte bende taktım mi takarım ben kaya gibi sımsıkı olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…