- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Neler yapiosun turkanim son zamanlardaAy ne sporu yapam bilemedim :/
Valla öğretmenim pilates e acayip merak salmisim ağırlık bile aldım ayağa takılan. Her ay 1 tane spor ürünü alıcam popisim yumasimis laf ettiler çok moralim bozulduNeler yapiosun turkanim son zamanlarda
Slm kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar
Bir ayva
Ara
Süt
3 kayısı
Ara
Süt
Kuru üzüm
Akşam 17:30
Bi kase tavuk sote
3 lt su
Menü
Sabah
Yeşillikli omlet
Yarım dlm ekmek
Sütlü kahve
Öğle
Yok
Akşam
Yok
Yatarken bi yoğurt yerim. Moralim bozuk biraz. Akşama başka planlarım vardı ama. Neyse. Canım bişey istemiyor.
@MiuLego mortim @saydin78
60 dk tempolu yürüyüşnehirnil111
Herkese hayırlı akşamlar.
Sabah10:30(limonlu su)
2 dilim ekmekten kaşarlı tost(yağsız)
Açık çay
Yeşillik
Öğlen yok
Ara16:00
Bir portakal(küçük)
Yarım elma
Tarçınlı çay
Akşam18:00
Tavuk bonfile kavurma(derisiz bonfile çok az yağ ile kavurdum)
Yarım kepek ekmeği
Roka tere yeşil soğan
Turp
Ayran
Su:2 lt
Spor:15 dk egzersiz
60 dk leslie
@MiuLegobegum75
kahvaltı
1 dlm ekmek
peynir
6 zeytin
yeşillik-domates-salatalık
öglen
mantarlı tavuk sote
ayran
salata
akşam
salata üzerine
peynir
ayran
2 lt kadar su
2 kahve
İnşallah geçici olur ausum babamız kronik astımlı ve doktor astım olma oranı çok yüksek.dedi nasıl icim açıyor anlatamam
Neyse kek tatlı olayı bitti herşey normale döndü. Sabah 59 çıktı kilom sabit kaldı artısız atlattım şu dönemi neyse ki, hedef 700 gram eksi, önümde 3,5 gün var spor yapiciimm bol bol
Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Kalkınca
Maden suyu limon maydanoz
Sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
1 hs yumurta
Ara
1dlm avakado kiraz sapı çayı
Öğle
Kabak yemeği
Ara
10 çiğ badem
2 hurma
1 ceviz
Akşam
Pul biber li yoğurt
Hayırlı akşamlar
Gün içindeki menüm
Sabah 1 taze sıkılmış portakal suyu
1 bardak dürtücü çay
İki yumurta
1 k.k beyaz peynir
2 dilim salam
Öğlen:
2 havuçtan salata
İçşne ili tane de ceviz attım
1 kupa sütlü kahve
Akşam daha belli değil
Menü vereyim
- Sabah 12.00
Peynirli biber
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
1 elma
Ara 17.00
1 hurma
10 cig badem
Aksam 18.30
Taze fasulye
Salata
Su 2lt @MiuLego
Dünkü menü
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 yağda yumurta
Az domates salatalık
Peynir zeytin
Ara iki tane kahve 1 tane meyve ama ne yedim unuttum
Akşam
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Bugün ki menü
Sabah dunkinin aynısı
Ara 1 kahve
Akşam
Mercimek çorbası
Salata
Yoğurt olacak yiyebilirsem fırsat bulup
@MiuLego
Cook sağol canimmatematik61 Ausencia ecemavi Whiteblacklife ada81
kızlar kuzucuklarınıza tekrar geçmiş olsuniyileşsinler artık ya siz yazdıkça benim içim acıyo, sizin içiniz nasıl yanıyodur kim bilir biran önce ferahlayın inşallah
ba yıl dım menünetavuk sotenin yanına azcık salata koysaydın mikemmellll olurmuş
hayırdır canım, sıkmamaya çalış canını
roka tere dedin kalbimi fethettin, Nare83 roka salatası yiyecektik biz uyuya kaldım yiyemedim ben
salata roka mıay aş eriyorum resmen
canım doktorlar en kötü ihtimali söylüyor hep, ilaçlarınızı kullanıp sakin kalmaya çalış. benim kardeşime yeni doğduğunda ömür boyu kalp hastası kalacak dediler. şimdi maşallah taş gibi uğraşmadığı spor yok. ama diyorum ya en kötüyü söylüyorlar genelde
göreceğiz
kutsal cuma yaklaşıyor diye mi bu kadan mis menüler varbu hafta party time
portakal suyunu beğenmedimkendini ye portakalın ama geri kalan menü güzel, akşamı yazdın mı bilmiom bi de ona bakayım
çok beğendi ben
güzel beslenmişsin kuzu, çocuklarla uğraşmana rağmen süpersin
Hellööööö
Geldim bileee:)
Neler var neler yok acaba kii
26 aralık menüsü
Kahvaltı : Patatesli yumurta, peynir, 3 zeytin, domates
Ara: 1 mandalina
Öğlen : Peynirli ıspanaklı salata
Ara: Kuru kayısı, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam : Karnabahar çorbası unsuz, 2 köfte
Su: 2 litre
Spor : 30 dk lesliebegum75
@MiuLego
Hiç keyfim yok. Canım yemek bile istemedi, spor yapmak da istemiyorum, göbeğine bakıp bakıp iyice dibe vuruyorum
Ben bir tane kekstra yedimgece gelirim spor yapıp hadi miuya yakalanmadan gaçtııımm
yarın ne götürsem yemek bilemedim
iki öğün de düşünmek zorunda oluyor ama sonu iyi olacak inşallah
taze fasulye var ama, monti de öğlen yada akşam protein yemek gerekiyor mümkün olduğunca...
Gerçekten farkında değilim zaten fit de değilim kispor isteğim kaçtı iki gündür ama vicdanım da beni yiyip bitiriyor. Yerimden kalkmak istemiyorum hiç ama hiç. Spor spor spor şart bana çok şart hem de.
Ya kızlar bu adam benim bütün enerjimi emiyor çok tükendim gerçekten çok tükendim
Icinde b12 tek besin Lahana turşusuymus... ev yapimi lahana turşusu cook faydaliymis... bagirsak florasını korurmus..
Valla öğretmenim pilates e acayip merak salmisim ağırlık bile aldım ayağa takılan. Her ay 1 tane spor ürünü alıcam popisim yumasimis laf ettiler çok moralim bozuldu
Oda yüzden araştırıyorum komple ficut calisicam ay çok karasusizim popisim yumasimis
Cook sağol canimguzel kalplim
Suan uykuya gecti dua ediyorum öksürük nobeti gelmesin diye ...
Ay ben bol bol yiyorum canım
sende ye , yarın yersin çok yakışıyor peynir roka
Canim, b12 lahanada olduğunu ibrahim saracoglundan duymustum özellikle turşusu yapılıp yenilmesini oneriyor... hatta bi kac kez zahide yetis programinda yaptilar ...gelip kaybolmuşsun yakalayamadım
gün çok yanlış olduuuu, liste çok yakın
ben ton balıklı salata götüreceğim
kuzu bırakıp kaçma şansın yoksa seni bu kadar etkilemesine izin vermeyeceksin, çocukların ve kendin için iyi olmalısın
b12 proteinli besinlerde var, sebzelerde yokama ev yapımı turşuların hepsi bağırsak florasına çok iyi geliyor. çocuk doktorları 1 yaşını doldurmuş çocuklara hergün 1 kornişon turşu veriyorlar bağırsaklar için tabi ev yapımı olacak
kim dedinasıl dedi? elledi mi? sen kendine bak diyeydin fotoda gayet fittin
ay inşallah deliksiz uyurda biraz dinlenir
ayyyy açımmmmm
Kuzum eşim sıktı o hep meyve suyu içer yaz kış tazesinden ben de sabah kan ter içinde uyandım gece elektrikli battaniyeyi açık unutmuşumba yıl dım menünetavuk sotenin yanına azcık salata koysaydın mikemmellll olurmuş
hayırdır canım, sıkmamaya çalış canını
roka tere dedin kalbimi fethettin, Nare83 roka salatası yiyecektik biz uyuya kaldım yiyemedim ben
salata roka mıay aş eriyorum resmen
canım doktorlar en kötü ihtimali söylüyor hep, ilaçlarınızı kullanıp sakin kalmaya çalış. benim kardeşime yeni doğduğunda ömür boyu kalp hastası kalacak dediler. şimdi maşallah taş gibi uğraşmadığı spor yok. ama diyorum ya en kötüyü söylüyorlar genelde
göreceğiz
kutsal cuma yaklaşıyor diye mi bu kadan mis menüler varbu hafta party time
portakal suyunu beğenmedimkendini ye portakalın ama geri kalan menü güzel, akşamı yazdın mı bilmiom bi de ona bakayım
çok beğendi ben
güzel beslenmişsin kuzu, çocuklarla uğraşmana rağmen süpersin
Keyifli birsey yok malesef akşam yemeğe davetliydim eşim tarafindan ızgara seçtim ama yine de kaçtı yine ve yine ve yine suan yanımda bana hediye gelmiş 1 kutu çikolatalı afiyetle yiyor. Ben de ciğeri bakar gibi bakıyorumNasılsın mortim hiç satasmiyon menü spor etiketle canim
gelip kaybolmuşsun yakalayamadım
gün çok yanlış olduuuu, liste çok yakın
ben ton balıklı salata götüreceğim
kuzu bırakıp kaçma şansın yoksa seni bu kadar etkilemesine izin vermeyeceksin, çocukların ve kendin için iyi olmalısın
b12 proteinli besinlerde var, sebzelerde yokama ev yapımı turşuların hepsi bağırsak florasına çok iyi geliyor. çocuk doktorları 1 yaşını doldurmuş çocuklara hergün 1 kornişon turşu veriyorlar bağırsaklar için tabi ev yapımı olacak
kim dedinasıl dedi? elledi mi? sen kendine bak diyeydin fotoda gayet fittin
ay inşallah deliksiz uyurda biraz dinlenir
ayyyy açımmmmm
Aşık oldum resmine ne kadan da cekiciHuu huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?