Ben hiç yazmayimooo sporunu çok sevdim
vücut ölçülerin büyük müben benimkilerini hiç yazmıyım en az +5 koy üzerlerine o kadar diyim
Mayonez olsa sarimsakla ozaman güzel oluyor içine de bol ceviz offfGüzel olurki deynebim kereviz oldugunu pek anlamazsın aslında ..
Çocukların büyünesini bekliyorum. Bu saatten sonra sürünse yalvara belki ama zor. Kendi de biliyor. Bir gün senin aklın başına gelecek ama o gün ben olmuycam dedim. Bilinen son bizimki. Uzatmaları oynuyor sadece.Eflalim geçen yazdım karar aşamasında yım.diye ben de yoruldum esimden o değişmiyor ben ya onu böyle kabul edeceğim ya çekip gideceğim başka secenegim yok dedim kendime ve bazı kararlar aldım kendimce şimdi sessiz sakinim evet o adam senin enerjini bitiriyor seni yoruyor istediğin gibi biri değil peki gitme şansın var mı yok ne yazık ki o zaman o deveyi gudeceksin balım mutsuzluğu bırak kenara evlatların var sagligin yerinde sukur bunlarla mutlu olmai başar şimdilik sonra evlatların biraz daha buyusun belki başka çareler bulursun
Eltilerle kolay olmuyor ben çok isterdim ama yakın olmaya gelmiyor aslında aynı aileye gelin gelmiyorsun mantıken anlaşmak gerek ama anlaşılır gibi değil.Nego
sanki eltinle anlaşsan sana bi kahve arkadaşı gibi olmaz mı ?
tabi neler yaşadın bilemem ama hani böyle bir soluk kahve molası iyidir
Bagirsaklar içindir.Canan Karatay lahana turşusu yiyin diyor ama ,kansere karşı da çok faydalıymış.Kilo alımına karşı ,şişirirse neden yiyin diyor anlamadım
Benim yerime de yürü lütfen sabah telassiz bir kahve iç oh misSaol nefsimevet tatildeyim. Çok şükür güzel geçiyor. Gezmeler başladı Burada da mümkün olduğunca dikkatli yemeye çalışıyorum. Öyle salmadım yani. Bol bol yürüyorum da çok şükür. İnşallah böyle ayarlı gidecek menüler
Canım evdeyken işe giderken benim de zor oluyor. Gündüz vakit yok. Akşam eve de yorgun gelince her zaman da mümkün olmuyor. O yüzden şimdi durumu değerlendiriyorumspor çok güzel birşey vücut kendine geliyor resmen
Leslie bile yapabilsen az az o bile çok faydalı. İnşallah fırsat bulursun canım
Ilk fasulye tursusu verdiklerinde anlamayip ısıtmistim yemek diye öğün bugündür yanına bile yaklasmam kokusu ısırınca çok kötü oluyorFasulye turşusuna bayılırım canımda çok çeker hatta aylardır ama turşucunun kapısından girip almıyorum çünkü çatır çutur yerim mesela o yüzden lahanada kalsın ben salatalık ve lahanaya da bayılırımKerevizde bak eflalimin dediği gibi sarımsakta ekleyebilirsin ben eklemiştim galiba daha güzel oluyordu sanırım
Kesin güzel olurdu
Beraber pazara gitmek gibi küçük görüşmeler kafa dağıtırsa güzel olur aslinda
bende yarın getireyim bu kadar konuşunca yemek lazım , bende brokoli aldım ben oglanlarda yiyor hemen bitiyor
ya herkese herşey anlatılmaz deynep
her arkadaşa bile anlatamazsın hani günlük şeylerden knuşup kafa dagıtmak için dedim ben
Yürürüm canım. Ama bugün yürüyüş yapamadım. Dayımlara gittim çünkü. Direk eve geldim. Kahvemi orada içtim. Yarın inşallah yürüyüşe devam.Benim yerime de yürü lütfen sabah telassiz bir kahve iç oh mis
Icinde b12 tek besin Lahana turşusuymus... ev yapimi lahana turşusu cook faydaliymis... bagirsak florasını korurmus..Bagirsaklar içindir.
Ama çok masum bakmış bunu sen istedin der gibi
Ben 88 kilo ile 3. Siradakine benziyorum belim kalcamdan geniz bu nasıl birşeydir ya
kimse sormıcak sandım
canım biz spor listesine ara vermiştik tekrar baslıcaz normalde dk olarak hesap yapıyoduk ama takımdaki bi arkadasımız sizin listeyi görmüş bana da önerdi o şekilde yapalım daha mantıklı diye sizin listenizi örnek alabilir miyiz biz acaba
Çok haklısın ablam.
Ne güzel söyledin ya .2 kez mezun oldum gene olurum inşallah. .Çok özledim 59 58 olmak .
bakıyorum bakıyorum kimse gelmiyor...
yaramazlık mı yapsamki
Eki Görüntüle 2084649 en iyisi bişeyler yiyim ben...
Eki Görüntüle 2084650 selfide çekeyim..
bu kadar canım sıkılıyo nerde herkes..
Eki Görüntüle 2084662 o zaman gidiyorum ben...özlersiniz ama
sonuç:kimse özlemedi
selamlar herkese
Yorgun misafir agirlamis bir Bn geldim :/
Selamünaleyküm ağalar
Akşamki yoğurt içine bi haşlanmış yumurta dograsaydin abla tok tutardi
Ben 88 kilo ile 3. Siradakine benziyorum belim kalcamdan geniz bu nasıl birşeydir ya
O kedilerin havaları beni öldürüyor o kuyrukları hele sallayislariOuyyy kiyamambenim kediler sayesinde bi kaç tane arkadaşım korkusunu yendi yenmek zorunda kaldı çünkü misafir gelince kapatmiyorum onlari zaten benimkiler sürtünmez kucağa yatmaz esseogullari eşimle ben zorla minciririz
Ooo benden önde gidiyorsun ben de bişey yok malesefSpor bildireyim
10 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
55 dk kardio
55 dk içinde 10 tane ip atladim
İlkleri yaşadığım bu günlerde ip te atlayabildim çok şükür
@nehirnil111
cakil80
Canım ben Türkiye’den 3 saat gerideyim, burda saat 18.20T68
Aksam yemegi için geç kalmışsın gibj. Sebze var sa yapivi
bende istiyorum tarifi sen bilio musunDurmadan kayısıdan çikolata yapaydin nevreste paylaşmıştı çok güzel bir tarif balım aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?