- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
mrnü güzel olmuş, iyi uykular güzelce dinlen bol leptinciklermenümü yazıp geçmişe dalayım
sabah 08:00
1 yağda yumurta
1 dilim ekmek
kereviz salatası(bugün bolca göreceksiniz,görmemişin salatası olmuş )
havuç tarator
ara
2 dilim portakal
öğle 13:00
yemeğin 5 minik parça eti
kereviz salatası
1 dilim ekmek
1 minik dilim kaşar
ara
1 minik portakal
akşam çok üşümüş geldim, ısınayım diye yatağa uzanınca uyumuşum eşimde geç geldi şimdi uyandımartık yemem napıyım bu saatte bişey değil hala uykum var
sporum da 1 saat tempolu yürüyüşaz oldu biliyorum.
@MiuLegobegum75 Floweroflife
Doğum günün kutlu olsunCanlarım nasılsınız.. nihayet döndüm.. iki haftadır koşuşturmaktan anam ağladı.. eşim bu sabah gitti artık burdayım tamamen.. bugün doğum günüm olduğu için biraz kirlendim.. ama yarın tam gaz devam :)
Öyledir çok seskiidir laf aramızdaAşık oldum resmine ne kadan da cekici
Ben bi mekik, iç bacak yapim dedim heryerim ağrıyo. Kollarım göğüs üstüm bile ağrıyohepfit her yerime ellediler
Her yerime baktilar
Mincikladilar
Ne kadan da zayiflamissin didiler
Ama popisime laf ettiler nerde o eski daş gibi popon dediler
Bende ulan siz görürsünüz didim
Tüm ficut çalışıyorumahanda toto çalıştım bacak çalıştım lastik dambil
İyiki doğdun canımCanlarım nasılsınız.. nihayet döndüm.. iki haftadır koşuşturmaktan anam ağladı.. eşim bu sabah gitti artık burdayım tamamen.. bugün doğum günüm olduğu için biraz kirlendim.. ama yarın tam gaz devam :)
Doğum günün kutlu olsun
İyiki doğdun canım
Bende olmuyorBen bi mekik, iç bacak yapim dedim heryerim ağrıyo. Kollarım göğüs üstüm bile ağrıyo
Haşin ve hırçınÖyledir çok seskiidir laf aramızda
Canlarım nasılsınız.. nihayet döndüm.. iki haftadır koşuşturmaktan anam ağladı.. eşim bu sabah gitti artık burdayım tamamen.. bugün doğum günüm olduğu için biraz kirlendim.. ama yarın tam gaz devam :)
Ya onlara göre iyiyim evet ama ben spor yapıp dikkat ettiğim için benden daha çok güzel ficut istiyorlar benim evlendiğimde kalmam taş gibiydiaccuk yumuşak işte bende taktım mi takarım ben kaya gibi sımsıkı olmak istiyorum
hepfit her yerime ellediler
Her yerime baktilar
Mincikladilar
Ne kadan da zayiflamissin didiler
Ama popisime laf ettiler nerde o eski daş gibi popon dediler
Bende ulan siz görürsünüz didim
Tüm ficut çalışıyorumahanda toto çalıştım bacak çalıştım lastik dambil
Doğum günün kutlu olsun, mutlu bir yeni yaşın olsunCanlarım nasılsınız.. nihayet döndüm.. iki haftadır koşuşturmaktan anam ağladı.. eşim bu sabah gitti artık burdayım tamamen.. bugün doğum günüm olduğu için biraz kirlendim.. ama yarın tam gaz devam :)
Totonun yumuşağı makbul zaten vurdumun şaplicakBende olmuyor
Totom yumuşak benim
Canım ben Türkiye’den 3 saat gerideyim, burda saat 18.20
Daha :)
Menüler, cevaplar hep geriden geliyor bende,maalesef ilk zamanlarda başka arkadaşlar da akşam yemeği geç olmuş diyorlardı, o yüzden açıkladım yanlış anlama sakınat ilahi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?