Kızlar ciğer mideme bir oturdu anlatamam, sanki ciğer değil taş yedim yemekten beri canım acıyor hala sindiremedim
Oooo harikasın kuzumGünaydınnnn
hiç birşey engel olmadı şükür lesile mi yaptım
Nice mutlu yillara dogum gunu pastasiz olmaz zaten yeni yas seker tadinda gecsin amaCanlarım nasılsınız.. nihayet döndüm.. iki haftadır koşuşturmaktan anam ağladı.. eşim bu sabah gitti artık burdayım tamamen.. bugün doğum günüm olduğu için biraz kirlendim.. ama yarın tam gaz devam :)
Totonun yumuşağı makbul zaten vurdumun şaplicak
Fındık kadan döt mü olurmuş
Menüler, cevaplar hep geriden geliyor bende,maalesef ilk zamanlarda başka arkadaşlar da akşam yemeği geç olmuş diyorlardı, o yüzden açıkladım yanlış anlama sakın
Günaydınnnn
hiç birşey engel olmadı şükür lesile mi yaptım
Günaydın canimGünsydin
Günaydın
Gunaydin sekerler
Hayırlı sabahlar olsun takima
Neden jillianda level2yerine level3 yapmısim anladim bana grlen listede 1,3,2seklinde sirasi
Sagolasın canım@matematik61Ausencia ecemavi @Whiteblacklife @ada81
kızlar kuzucuklarınıza tekrar geçmiş olsuniyileşsinler artık ya siz yazdıkça benim içim acıyo, sizin içiniz nasıl yanıyodur kim bilir biran önce ferahlayın inşallah
Evet cok acimasiz ana kralicenin kumpasina benziyorKumpas kurmuşlar sana, o teyze çok acimasizmis
Sabah10:30(limonlu su)
2 dilim ekmekten kaşarlı tost(yağsız)
Açık çay
Yeşillik
Öğlen yok
Ara16:00
Bir portakal(küçük)
Yarım elma
Tarçınlı çay
Akşam18:00
Tavuk bonfile kavurma(derisiz bonfile çok az yağ ile kavurdum)
Yarım kepek ekmeği
Roka tere yeşil soğan
Turp
Ayran
Su:2 lt
Spor:15 dk egzersiz
60 dk leslie
@MiuLegobegum75
begüm nasılsın görüşmeyeli gözlerim seni arıyor naif arkadaş@Ytmz sporlarının ikiside salı gününe ait değilmi?
kız one bal börek sabaGünaydın günaydın günaydın kızlar ballar börekler
Babalar anneleri halinden pek anlamıyor böyle yaşayacak ki anlasınBi çocuğa hava maskesi takmak ne kadar zor olabilir diye dusunen varsa buyursun bi benimkilere denesin anlar dünya kaç bucak eşim dün akşam diyor ne olur yeter yoruldum ben diye eee ben ne yapayım dedim akşama kadar uğraşıyorum canından bezdi bi akşamda ona da iyi oldu
Not ettim ördekim Allahtan çok spor yapmamışsın çünkü bende yapmadımMenü
Sabah
Yeşillikli omlet
Yarım dlm ekmek
Sütlü kahve
Öğle
Yok
Akşam
Yok
Yatarken bi yoğurt yerim. Moralim bozuk biraz. Akşama başka planlarım vardı ama. Neyse. Canım bişey istemiyor.
@MiuLego mortim @saydin78
60 dk tempolu yürüyüşnehirnil111
Herkese hayırlı akşamlar.
Sen yemek olarak denemişsin canım ben normal yiyorumIlk fasulye tursusu verdiklerinde anlamayip ısıtmistim yemek diye öğün bugündür yanına bile yaklasmam kokusu ısırınca çok kötü oluyor
Herkese iyi geceler
@MiuLego uyuyakaldi herhalde.
Spor bildirimini ye yapip yatayim.
Sali sporu
45 dk leslie=135 p
500 ip=100 p
Toplam=235 puan
nehirnil111
Egzersiz debyapacaktik da oglum 2 saat uyumayinca zaten yaklasik yarim saat kucagimda gezdirdim.Keske onun da puanı olsa
26 aralık menüsü
Kahvaltı : Patatesli yumurta, peynir, 3 zeytin, domates
Ara: 1 mandalina
Öğlen : Peynirli ıspanaklı salata
Ara: Kuru kayısı, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam : Karnabahar çorbası unsuz, 2 köfte
Su: 2 litre
Spor : 30 dk lesliebegum75
@MiuLego
Hiç keyfim yok. Canım yemek bile istemedi, spor yapmak da istemiyorum, göbeğine bakıp bakıp iyice dibe vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?