Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkes hastalıktan kırılıyor ya
benim büyük de evvelsi gece öksürmekten ağlaya ağlaya uyandı balla zencefili karıştırıp dayadım ağzına bu ne anne bu ne diye diye ne yediğini çözemeden yuttu dün gece daha iyiydi.
Hepinize geçmiş olsıun
Otobüsten yazıyorum malum işe gidince telefona bakamıyorum.

sen memnunsan biz mutlu oluruz cok çalışacaksın anlaşılan

Bego bana ptesi salıya bi saat yüksek tempolu yürüyüş bugünede bi saat yürüyüş artı spor eklemek istiyorum dün misafirlikteydim komşum çağırdı bensiz olamıyor kadın.akşam bari göreyim diyo sporumu yapamadım oyüzden

ay begüm sorma ya pazartesi level 3 yapmışım level 2 diye böylece 3 korkumuyenmiş oldum
ben esmer bacı gibi değil sarışın bacı gibi yapıyorum biraz takas tukas ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
iyiyim, teşekkür ederim ece
dün baya bi sıkıldım kimseler yoktukendi çapımda takıldım

sen nasılsın? jillian apla nasıl gidiyor?

Ayyy teşekkürler canım inşallah bu hafta bı 100 kilo verip yüzsüz olurum kilolarimiz bildirirken 100 olmazssa 100 kilo vermiş olurum matematigi ecemavi den öğrendim

Canım yoğunluk yorgunluk stres uykusuzluk motivasyon umuzun en büyük düşme sebebi yoğun hayatımıza bide diyetle ilgili yapacaklarimizi yapmayınca iyice kopuyiruz kafayı resetlenek lazım inşallah toparlariz hepimiz

Doğum günün kutlu olsun canım

Neden jillianda level2yerine level3 yapmısim anladim bana grlen listede 1,3,2seklinde sirasi

Ahhh eski mortim geçen hafta yi yenilgiden sayıları bile karıştırır olmusdun

ahu yazacam hep unutuyorum o kadae sporla bence iyisindir yani neştere luzum olmayacak kadar iyi
bide resimlerdede taş gibisin ya özellikle leoparlıda

puzzle bitti demek eline koluna sağlık,gözün aydın olsun,bidaha yapma ama yaa seni çok kasıyor

balıkçını değiştir yada kendin kızartmayı dene beğenmedim ben o balıkçıyı

puzzle bitti demek eline koluna sağlık,gözün aydın olsun,bidaha yapma ama yaa seni çok kasıyor

balıkçını değiştir yada kendin kızartmayı dene beğenmedim ben o balıkçıyı
Sağol Begüşüm çerçeveye bu akşam takarım sana resmini çekerim Üstüste yaptığım için beynimi çok yordu sabahları sürünerek işe geliyorum biraz ara vereceğim sonra kız kardeşime ve kuzenime ev hediyesi yapacağım Aslında çok güzel kızartıyor ama biz aşırı yiyoruz eşimi ikna edemiyorum dün 5 tane koca balık kaldı çöpe gitti ya artık yarım kilo alacak ya da alma diye çıkıştımbende kızartabilirim böyle çok geliyor

anam eski motimede bakın bana laf atarmış
canım bana gelen liste karışık 2 den önce 3 var nedense
bende başıma geleceği hiç ögrenmek istemem onun için hiç bakmamıştım bide telefondan girince işler karıştı
mesela doğum yapmadan hiç doğumla ilgili anı hikaye yada video seyretmedim arkadaşlar ne kadar rahatsın dediydi taki hastaneye yatana kadar

ya esmer olan insan değil zaten
bende iki gündür level 3 yapıyorum ama aynı senin gibiyim ortaya karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…