İyidir kuzum sen nasılsınspor kaptanım ne habernehirnil111
sen memnunsan biz mutlu oluruz cok çalışacaksın anlaşılanHerkes hastalıktan kırılıyor ya
benim büyük de evvelsi gece öksürmekten ağlaya ağlaya uyandı balla zencefili karıştırıp dayadım ağzına bu ne anne bu ne diye diye ne yediğini çözemeden yuttu dün gece daha iyiydi.
Hepinize geçmiş olsıun
Otobüsten yazıyorum malum işe gidince telefona bakamıyorum.
Bego bana ptesi salıya bi saat yüksek tempolu yürüyüş bugünede bi saat yürüyüş artı spor eklemek istiyorum dün misafirlikteydim komşum çağırdı bensiz olamıyor kadın.akşam bari göreyim diyoeflal baya kilo verdin göbek birazcık kalmış olabilir üzülme,çünkü göbek en zor giden dirençli bölge,kardiyona biraz göbek hareketleri eklemelisin,düzenli yaptığında faydasını görceksin
bide lesliden jilliana geç artık
pazartesi de sporun yok sanırım?
iyiyim, teşekkür ederim ecebegüm nasılsın görüşmeyeli gözlerim seni arıyor naif arkadaş
bebelerle ugraşıyorum mağlum hastalıklar buna şükürİyidir kuzum sen nasılsın
iyiyim, teşekkür ederim ece
dün baya bi sıkıldım kimseler yoktukendi çapımda takıldım
sen nasılsın? jillian apla nasıl gidiyor?
ba yıl dım menünetavuk sotenin yanına azcık salata koysaydın mikemmellll olurmuş
hayırdır canım, sıkmamaya çalış canını
roka tere dedin kalbimi fethettin, @masumm roka salatası yiyecektik biz uyuya kaldım yiyemedim ben
salata roka mıay aş eriyorum resmen
canım doktorlar en kötü ihtimali söylüyor hep, ilaçlarınızı kullanıp sakin kalmaya çalış. benim kardeşime yeni doğduğunda ömür boyu kalp hastası kalacak dediler. şimdi maşallah taş gibi uğraşmadığı spor yok. ama diyorum ya en kötüyü söylüyorlar genelde
göreceğiz
kutsal cuma yaklaşıyor diye mi bu kadan mis menüler varbu hafta party time
portakal suyunu beğenmedimkendini ye portakalın ama geri kalan menü güzel, akşamı yazdın mı bilmiom bi de ona bakayım
çok beğendi ben
güzel beslenmişsin kuzu, çocuklarla uğraşmana rağmen süpersin
Keyifli birsey yok malesef akşam yemeğe davetliydim eşim tarafindan ızgara seçtim ama yine de kaçtı yine ve yine ve yine suan yanımda bana hediye gelmiş 1 kutu çikolatalı afiyetle yiyor. Ben de ciğeri bakar gibi bakıyorum
Canlarım nasılsınız.. nihayet döndüm.. iki haftadır koşuşturmaktan anam ağladı.. eşim bu sabah gitti artık burdayım tamamen.. bugün doğum günüm olduğu için biraz kirlendim.. ama yarın tam gaz devam :)
Neden jillianda level2yerine level3 yapmısim anladim bana grlen listede 1,3,2seklinde sirasi
ahu yazacam hep unutuyorum o kadae sporla bence iyisindir yani neştere luzum olmayacak kadar iyiBego bana ptesi salıya bi saat yüksek tempolu yürüyüş bugünede bi saat yürüyüş artı spor eklemek istiyorum dün misafirlikteydim komşum çağırdı bensiz olamıyor kadın.akşam bari göreyim diyosporumu yapamadım oyüzden
puzzle bitti demekbegum75 Ballı çörekim dün 40 dakika tempolum var sadece 100 point balıktan sonra bir fena oldum gene çarptı beni midem bulandı bir süre sonra puzzle olayını dün akşam bitirdim artık müsaitim bugünden itibaren yapabilirim
bebelerle ugraşıyorum mağlum hastalıklar buna şükür
Öğrendiğim için mutluyum bu aşamadan geçmeden imkansızdı çalışma hayatı.en azından kapıyı açtım ve birinci basamağa bastım..sen memnunsan biz mutlu oluruz cok çalışacaksın anlaşılan
Sağol Begüşüm çerçeveye bu akşam takarım sana resmini çekerimpuzzle bitti demekeline koluna sağlık,gözün aydın olsun,bidaha yapma ama yaa seni çok kasıyor
balıkçını değiştir yada kendin kızartmayı dene beğenmedim ben o balıkçıyı
anam eski motimede bakın bana laf atarmışAyyy teşekkürler canım inşallah bu hafta bı 100 kilo verip yüzsüz olurum kilolarimiz bildirirken 100 olmazssa 100 kilo vermiş olurummatematigi ecemavi den öğrendim
Canım yoğunluk yorgunluk stres uykusuzluk motivasyon umuzun en büyük düşme sebebi yoğun hayatımıza bide diyetle ilgili yapacaklarimizi yapmayınca iyice kopuyiruz kafayı resetlenek lazım inşallah toparlariz hepimiz
Doğum günün kutlu olsun canım
Ahhh eski mortim geçen hafta yi yenilgiden sayıları bile karıştırır olmusdun
ay begüm sorma ya pazartesi level 3 yapmışım level 2 diye böylece 3 korkumuyenmiş oldum
ben esmer bacı gibi değil sarışın bacı gibi yapıyorum biraz takas tukas ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
sen yazdıkça çalışasım geliyor bende severim uğraşmayı Allah yardımcın olsun güzel oldu güzel sende çalışkan hatunsunÖğrendiğim için mutluyum bu aşamadan geçmeden imkansızdı çalışma hayatı.en azından kapıyı açtım ve birinci basamağa bastım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?