Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spor kaptaniçem nehirnil111 salı günü sporum
*jillian level 3 25 dakika (100 puan)
*insanity max 30 (15 dakikasını yapabildim=75 puan)
*35 dakika eliptik (140 puan)
*toplam=315 puan
Ballı çörek böyle güzel sporları yaz unutma nasıl güzel harikasın bu haftabende bu akşam jillian yapacağım

canım benim bir tek bugün var.. akşam yazarımm
Tamam kuzum
unuturmuyum hiç yaparken canım çıkıyor
ooo sende jillian aplamla takıl,insanın canını okuyo yaa yapmadan bacaklara dikkat,kesilmesin sonra

Bacaklarım ağrıyor ya dün akşam hala ağrıyorduo değil de kilom sabit kaldı inmiyor ya dün ki balıktan mı oldu anlamadım diyet modundayım hep kaçamak yok

Tamam kuzum

Bacaklarım ağrıyor ya dün akşam hala ağrıyorduo değil de kilom sabit kaldı inmiyor ya dün ki balıktan mı oldu anlamadım diyet modundayım hep kaçamak yok

sen ona takılma jillian a devam et, takılma olması normal çünkü bikaç gün spor yapınca hemen gitmiyo uzun süre istikrar lazım,bide uzun süre kaçamaksız olmak lazım minicik kaçamak bizi durduruyor malesef

Pazardan beri kaçamaksızımpazara kadar da böyle devam edeceğimyılbaşı gecesi az abartırım ama yine de pazartesi spor falan toparlarım gibi ya ben pazara kadar 51 rakamını ucundan da olsa görmek istiyorum

Ooo o kimleri kimleri görüyorum
Gunaydinnn

ben jillian aplaya koşuyorum beni bekler

Ayyy teşekkürler canım inşallah bu hafta bı 100 kilo verip yüzsüz olurum kilolarimiz bildirirken 100 olmazssa 100 kilo vermiş olurum matematigi ecemavi den öğrendim
beynim yandı şuanda
Yaaa kaptanim listeye girinceye kadar kendini iznemi cikardi
burdayım

gü zel lik lerrrrrrrrrrrrrrrrr

yoğun bi günün ardından.. sizi özledim

nasıl durumlar.. menülere inşallah bi göz atıcam birazdan:)

artı olan var mı? hele bi rapor alayım.. varsa hemen en acilinden bana yazsın cuma sürprizleri sevmez

Pazardan beri kaçamaksızımpazara kadar da böyle devam edeceğimyılbaşı gecesi az abartırım ama yine de pazartesi spor falan toparlarım gibi ya ben pazara kadar 51 rakamını ucundan da olsa görmek istiyorum

o zaman spora devam ve akşamlarıda çok hafif geçir, sebze,yoğurt tarzı şeyler ye
tabi sıfır kaçamak olsun
benimde yılbaşına çok hayallerim vardı ama hepsi suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…