ya esmer olan insan değil zaten
bende iki gündür level 3 yapıyorum ama aynı senin gibiyim ortaya karışık
olmamı jillan yapıyorum herkese de duyurdumEki Görüntüle 2084956
Starlar durumumuza bakalım haftayı ortaladık ama cumaya daha da az kaldı
@matematik61Antepia27 @Whiteblacklife begum75 @Nefs @Portakal Sulu Ordek @ada81 @Floweroflife @YaKaMoZz-z eksik gedik var mı
ecemavi @Bonus Nare83 sporlarınız yok mu bu hafta ? yoksa beni etiketlemeyi mi unutuyorsunuz
işte bu mesaj bak önce 3 sonra 2 tabi bende de miyopluk mu var ne
işte bu mesaj bak önce 3 sonra 2 tabi bende de miyopluk mu var ne
Olur canım cuma sabahtan yazarsın farketmez banaolmamı jillan yapıyorum herkese de duyurdum
ben puanları cuma yazayım toptan olurmu benımkı fix 150
ama yinede yazarım
Ballı çörek böyle güzel sporları yaz unutma nasıl güzel harikasın bu haftaspor kaptaniçemnehirnil111 salı günü sporum
*jillian level 3 25 dakika (100 puan)
*insanity max 30 (15 dakikasını yapabildim=75 puan)
*35 dakika eliptik (140 puan)
*toplam=315 puan
Eki Görüntüle 2084956
Starlar durumumuza bakalım haftayı ortaladık ama cumaya daha da az kaldı
@matematik61Antepia27 @Whiteblacklife begum75 @Nefs @Portakal Sulu Ordek @ada81 @Floweroflife @YaKaMoZz-z eksik gedik var mı
ecemavi @Bonus Nare83 sporlarınız yok mu bu hafta ? yoksa beni etiketlemeyi mi unutuyorsunuz
Ballı çörek böyle güzel sporları yaz unutma nasıl güzel harikasın bu haftabende bu akşam jillian yapacağım
Tamam kuzum
canım benim bir tek bugün var.. akşam yazarımm
unuturmuyum hiç yaparken canım çıkıyor
ooo sende jillian aplamla takıl,insanın canını okuyo yaayapmadan bacaklara dikkat,kesilmesin sonra
Tamam kuzum
Bacaklarım ağrıyor ya dün akşam hala ağrıyorduo değil de kilom sabit kaldı inmiyor ya dün ki balıktan mı oldu anlamadım diyet modundayım hep kaçamak yok
Pazardan beri kaçamaksızımsen ona takılma jillian a devam et, takılma olması normal çünkü bikaç gün spor yapınca hemen gitmiyo uzun süre istikrar lazım,bide uzun süre kaçamaksız olmak lazımminicik kaçamak bizi durduruyor malesef
Ooo o kimleri kimleri görüyorum
Gunaydinnn
ben jillian aplaya koşuyorum beni bekler
beynim yandı şuandaAyyy teşekkürler canım inşallah bu hafta bı 100 kilo verip yüzsüz olurum kilolarimiz bildirirken 100 olmazssa 100 kilo vermiş olurummatematigi ecemavi den öğrendim
burdayımYaaa kaptanim listeye girinceye kadar kendini iznemi cikardi
Pazardan beri kaçamaksızımpazara kadar da böyle devam edeceğim yılbaşı gecesi az abartırım ama yine de pazartesi spor falan toparlarım gibi ya ben pazara kadar 51 rakamını ucundan da olsa görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?