Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haberiniz var mı bilmiyorum da ..

dünkü geçmişe bakamadım

iğdenin babası rahatsızlanmış (kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi
aaa habaerim yoktu benim
igdedali çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah baban

Okulda sunumu vardı, miuuuuu dön evine seni seviyozzz miuuuu (şair burda tülay ı kasdeder)
Bugün is yok çok sıkıldım
geldim gari yettim ula
harika menü bu nilişkom afiyet olsun eksiler olsun emi

Kaptanım çok özlendin

o zaman spora devam ve akşamlarıda çok hafif geçir, sebze,yoğurt tarzı şeyler ye
tabi sıfır kaçamak olsun
benimde yılbaşına çok hayallerim vardı ama hepsi suya düştü
Aynen kuzum bende öyle planladım bu akşam eşime kuru fasulye yapacağım ama kereviz yoğurtlayıp yiyeceğim yarında elma ve yoğurt yerim sadece en azından cumaya da göreyim diye göremezsem pes etmem karnabaharım var öyle öyle pazara göreceğim işte inat ettimeşim diyor ki sende ne azim var 1 buçuk hafta olmadan 1000 parça puzzle bitirdin karmakarışıktı

Olsun kuzum sevgililer gününe de var oda güzel bir gün

dünkü geçmişe bakamadım

iğdenin babası rahatsızlanmış (kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi

Aaaa haberim yok kaptanım dün Begüş bir de urfalı kedi paylaşmıştıonu etiketleyerek nasıl denk gelmiş igdedali canım çok çok geçmiş olsun Rabbim babana şifa versin inşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler

oyy senin kediler daha minnoşmuş

oo valla çok azimli gördüm bende seni,hem diyette,hem sporda,hemde gerçekten puzzle da
harbiden o 1000 parçayı 1 haftada nasıl yaptın o minik parçaları gördükçe böle olurdum,1 hafta 1 ay 1 sene değil hayatta yapamam yani
pazara kadar kaçamaksız ve sporla gidersen 51 leri göreceğinden eminim kuzum

aa iyi hatırlattın sevgililer gününe hedef koyayım ben kendime

evet ya,urfalı iğdeyi paylaşmıştımmeğersem oda urfaya dönmüş,rabbim şifa versin babasına,inşallah ciddi bişey yokturda toparlar iyileşir babası

dünkü geçmişe bakamadım

Ben simdi duydum Cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin igdedali arada haber etmeye çalış

şuan @Ytmz nin kekstra yediğini okudum.. hem de listede.. hem de paketli gıda..

Büşra???????????????????????????? abur cubur yemek de nesi?? istersen sabaha kadar spor yap.. mazareti yok bu yemenin üzgünüm. çok kızdım şuanda sana. cidden.

bu sorumsuzluktur başka bir şey değil.

meyve aşkı diye bir şey yok.. meyvenin fazlası zarar .. çok şeker vücutta depo yağ demektir..

kendini dizginleyeceksin yakamoz yemenin sonu yok yedikçe yiyesin gelecek.. canım istiyor diyip kenara çekilme.. canımız neler istiyor .. ama biz ona söz geçireceğiz

ayy dün çok fenaydım
yanlız ben yazdım kimsede bişey yazmadı kedilerden gına geldi sanırım
furma miu furma,arkadaşlarımız lazım bize eminim işleri vardır,yoksa neden gelmesinler
okurken gülümsedim çok güzeldi kediler bana yaradı begüşüm

Bir keyfini alsan bir daha yapmak istersin acayip güzel bir şey ama beyni çalıştırdığından yoruyor İnşallah kuzum sende göreceksinbir de o hedefte kalmayı becerebilsem yaza kadar ne süper olur İnşallah iyidir babası inşallah
gidecek gidecek yalancı tartıya ödemli tartıya inanmıyoruz yenilmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
Bu sabah göbeğim vardı yanlarımda şişti bence de ödem ya balık kilo yapar mı
ben tartılmaya bile korkuyorum artık
+100 nedir ki

Korkma bu hafta iyisin sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…