aaa habaerim yoktu benimhaberiniz var mı bilmiyorum da ..
dünkü geçmişe bakamadım
iğdenin babası rahatsızlanmış(kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi
geldim gari yettim ulaOkulda sunumu vardı, miuuuuu dön evine seni seviyozzz miuuuu (şair burda tülay ı kasdeder)
Bugün is yok çok sıkıldım
harika menü bu nilişkom afiyet olsun eksiler olsun emi@MiuLegobegum75 bugün ki menümde belli yazmak iyi oluyor akşam yemiyorum Ara öğünlerim hep aynı az değişik yapacağım ama sağlıklılar da
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kase brokolili sebze çorbası + 2 ad.tavuk sarma irice kızartılmış ama içinde bir şey yoktu
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 300-350 gram oluyor genelde balık + yeşil salata bol limonlu
2 lt su
Sporumu yarın yazarım
hiç o kısmını düşünmedim aslında spor yapan seçecektim öğretmen kedi bulunca onu ekliyim dedimbegüşüm bunlar ne harika ya hahahaha
fatmayı da biraz kilolu seçmişsin sanki
oy oy oy oybakıyorum bakıyorum kimse gelmiyor...
yaramazlık mı yapsamki
Eki Görüntüle 2084649 en iyisi bişeyler yiyim ben...
Eki Görüntüle 2084650 selfide çekeyim..
bu kadar canım sıkılıyo nerde herkes..
Eki Görüntüle 2084662 o zaman gidiyorum ben...özlersiniz ama
sonuç:kimse özlemedi
Kaptanım çok özlendin
Aynen kuzum bende öyle planladım bu akşam eşime kuru fasulye yapacağım ama kereviz yoğurtlayıp yiyeceğim yarında elma ve yoğurt yerim sadece en azından cumaya da göreyim diye göremezsem pes etmem karnabaharım var öyle öyle pazara göreceğim işte inat ettimo zaman spora devam ve akşamlarıda çok hafif geçir, sebze,yoğurt tarzı şeyler ye
tabi sıfır kaçamak olsun
benimde yılbaşına çok hayallerim vardı ama hepsi suya düştü
haberiniz var mı bilmiyorum da ..
dünkü geçmişe bakamadım
iğdenin babası rahatsızlanmış(kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi
seni dün yalnız mı bıraktılar begüşümm
İnşallah kaptanım bu menüyle bu sabaha + 100 idim anlamadım ama gidecek pes etmemgeldim gari yettim ula
harika menü bu nilişkom afiyet olsun eksiler olsun emi
Kaptanım çok özlendin
Eki Görüntüle 2084968
Aynen kuzum bende öyle planladım bu akşam eşime kuru fasulye yapacağım ama kereviz yoğurtlayıp yiyeceğim yarında elma ve yoğurt yerim sadece en azından cumaya da göreyim diye göremezsem pes etmem karnabaharım var öyle öyle pazara göreceğim işte inat ettimeşim diyor ki sende ne azim var 1 buçuk hafta olmadan 1000 parça puzzle bitirdin karmakarışıktı
Olsun kuzum sevgililer gününe de var oda güzel bir gün
Aaaa haberim yok kaptanım dün Begüş bir de urfalı kedi paylaşmıştıonu etiketleyerek nasıl denk gelmişigdedali canım çok çok geçmiş olsun Rabbim babana şifa versin inşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler
@MiuLego bitmeyen okul vermişler sana gel ozlendin
gidecek gidecek yalancı tartıya ödemli tartıya inanmıyoruz yenilmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzİnşallah kaptanım bu menüyle bu sabaha + 100 idim anlamadım ama gidecek pes etmem
ayy dün çok fenaydımseni dün yalnız mı bıraktılar begüşümm
füruyum mu onları ben
ben tartılmaya bile korkuyorum artıkİnşallah kaptanım bu menüyle bu sabaha + 100 idim anlamadım ama gidecek pes etmem
Ben simdi duydum Cok geçmiş olsun Rabbim şifa versinhaberiniz var mı bilmiyorum da ..
dünkü geçmişe bakamadım
meyve aşkı diye bir şey yok.. meyvenin fazlası zarar .. çok şeker vücutta depo yağ demektir..@Whiteblacklife canım bi kaç gündür canım çok tatlı şeyler istiyor hiç yemek yemesem sabah akşam meyve yesem hayır demem sanırım
Meyve süt detoksu varmı bol bol yesem içsem yemek yemesem bir günlük mümkün mü
Şansımı fazla zorladıysambaşka ne yapabilirim bu bitmek bilmeyen meyve aşkı için
okurken gülümsedim çok güzeldi kediler bana yaradı begüşümayy dün çok fenaydım
yanlız ben yazdım kimsede bişey yazmadı kedilerden gına geldi sanırım
furma miu furma,arkadaşlarımız lazım bizeeminim işleri vardır,yoksa neden gelmesinler
Bir keyfini alsan bir daha yapmak istersin acayip güzel bir şey ama beyni çalıştırdığından yoruyoroyy senin kediler daha minnoşmuş
oo valla çok azimli gördüm bende seni,hem diyette,hem sporda,hemde gerçekten puzzle da
harbiden o 1000 parçayı 1 haftada nasıl yaptıno minik parçaları gördükçe böle olurdum,1 hafta 1 ay 1 sene değil hayatta yapamam yani
pazara kadar kaçamaksız ve sporla gidersen 51 leri göreceğinden eminim kuzum
aa iyi hatırlattın sevgililer gününe hedef koyayım ben kendime
evet ya,urfalı iğdeyi paylaşmıştımmeğersem oda urfaya dönmüş,rabbim şifa versin babasına,inşallah ciddi bişey yokturda toparlar iyileşir babası
Bu sabah göbeğim vardı yanlarımda şişti bence de ödem ya balık kilo yapar mıgidecek gidecek yalancı tartıya ödemli tartıya inanmıyoruz yenilmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
ben tartılmaya bile korkuyorum artık
+100 nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?