- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Evet miu ya ara öğünlerim berbat geçiyor bunu düzeltmem lazım aç kalmam lazım biraz yemek hiç aramıyorum ama şu kuru meyveler ve meyveler beni benden alıyor canım hep şeker istiyor o yüzden bu kadar tüketiyorumeveeetttt dünün menülerini aldım geldim
neler yedin? abartı mı yoksa normalin biraz fazlası mı?
aralara dikkat canım
hep şekerli gıdalar var aralarda.. fazla şeker zarar biliyorsun..
ana öğünler ise gayet güzel afiyet olsun.
harika haber çok sevindim
aaaaaaaaaaaaaaa
ördeğim noldu neyin var besinsiz bırakma kendini bak hasta oluyorsun zaten
akşamki ekmeği çıkaralım canısı
sabah zaten tost var yani 2 dilim ekmek var
akşam da kızarmış et var
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menüne hiçbişey de demeyeceğim o yediğin abur cubur için. birdaha dıuymayalım öyle bir şey lütfen büşra
10 numara menü banu çok çok iyi
kuzum avakadoyu tek yemeye alıştın mı?
akşam yemeğine sebze yemeği falan koymalısın bu şekilde şok menü gibi oldu bu olmaz çok çok az balım
canom akşam ne yedin bilmiyorum ama bu haliyle menü güzel..
taze sıkılmış portakal suyu 1 portakalsa okey ama 1 bardaksa ki bunun için birkaç portakal gerekiyor hayır içme.. taze sıkma da olsa meyve sularını ben onaylamıyorum.. hem meyvenin posası kalıyor hem de 1 bardak için birçok meyve kullanılıyor şekerli su içmiş oluyorsun.
harika menü Berna afiyet olsun kuzum
iyi ol sen de artık hayat devam ediyor balım
kuzum sabah 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yiyp diğer 1 dilim yerine de çiğ kuruyemiş mi koysan biraz??? daha iyi olmaz mı?
menülerin çok güzel vaytım afiyet olsun
süper menü eflalim
pattisli yumurtayı da az yemişsindir tabi dimi?
keyfim yok deme eflal yahu.. göbeğine bak gaza gel pilates yap bacım
ne güzel spor ne güzel menü o öyle esmerim biçim biçimmmmm ölürem esmer içinnnnnnnnnn
biz nasıl anlaşmıştık vero
kerevizini sevsinler
la senin leslie ni yerim heeeeeeeeeee
çok güzel menü nevoşum
portakal suyu içmeyeleim canısı
istiyorsan 1 portakal ye kahvaltıda ama suyu hayır
Hahahahhahaha düşündüm hatta bu müzikle bu smiley gibi spor yapmayı bile düşündümVurun la şişmana
Mortiliğimize bir şarkı buldum bu smileyi o müzikle düşün
Evet çok haklısınmeyve aşkı diye bir şey yok.. meyvenin fazlası zarar .. çok şeker vücutta depo yağ demektir..
kendini dizginleyeceksin yakamoz yemenin sonu yok yedikçe yiyesin gelecek.. canım istiyor diyip kenara çekilme.. canımız neler istiyor .. ama biz ona söz geçireceğiz
Sayıyla ye kuzumEvet miu ya ara öğünlerim berbat geçiyor bunu düzeltmem lazım aç kalmam lazım biraz yemek hiç aramıyorum ama şu kuru meyveler ve meyveler beni benden alıyor canım hep şeker istiyor o yüzden bu kadar tüketiyorum
2 gibi ara yapıcam
Bir bardak süt ve bir çay bardağı kuru üzüm çokmu olur
Olabilir sanki yaptı ödem akşam yemekle göbeğim çıktı
Kuzum biz buralardayız her yer kazıktır bir yere gitmeyeceğiz o sebeple aileleri çağıracağım annemler kesin kv leri eltimleri de perşembe cuma gibi söylerim hani söylemek olsun diye gelmezler herhaldegelirlerse de herkes bizde öyle gireriz yeni yıla çay yanı yapacağım ama yine duramam abartırım aslında kutlama yapmıyoruz bize uygun değil ama yeni seneyi karşılamak gibi hep beraber olmak gibi bir bahane işte pazartesi bayılır yatarım diye plan yaptım cumartesi temizlik + yemek pazar yemek + misafir ağırlama falan
Bende de düşmedi ama ödemdir kuzu pes etme
Canım sana bir önerim var 1 lt-1,5 lt suya 2 yeşil elma ve 2-3 kabuk tarçın 1 limonu 4 parçaya böl ekle kaynat sonra süz dolaba kaldır bir kaç saat beklettikten sonra sabah mesela al yanına içmeye başlaEvet miu ya ara öğünlerim berbat geçiyor bunu düzeltmem lazım aç kalmam lazım biraz yemek hiç aramıyorum ama şu kuru meyveler ve meyveler beni benden alıyor canım hep şeker istiyor o yüzden bu kadar tüketiyorum
2 gibi ara yapıcam
Bir bardak süt ve bir çay bardağı kuru üzüm çokmu olur
Sabah kalkınca kahvaltı altına bir meyve ye canım kahvaltıdan sonra ara öğünde bir meyve daha tuket iki porsiyon meyve yeterli olur meyve vitamin açısından iyi ama süt yapmıyor balimWhiteblacklife canım bi kaç gündür canım çok tatlı şeyler istiyor hiç yemek yemesem sabah akşam meyve yesem hayır demem sanırım
Meyve süt detoksu varmı bol bol yesem içsem yemek yemesem bir günlük mümkün mü
Şansımı fazla zorladıysambaşka ne yapabilirim bu bitmek bilmeyen meyve aşkı için
Ben annemlerle de girmek istediğim için o yüzden kv leri falanda çağıracağım ayıp olmasın diye ama işleri olursa ne ala
ya benimde oglanlar hevesleniyor diye işte bir yemek yedircem sonra evde takılmaca
kv leri vs kimseyi çagıramamm yaaa , valla bri gün temzilik hazırlık sonra agırlama
sonra ertesi gün temzilik boşversene yaa millet beni çagırsınn
Sağol canımcım ara öğünüm tarçınlı süt o zaman bir tane de ayva yesem olur muCanım sana bir önerim var 1 lt suya 1 yeşil elma ve 2-3 kabuk tarçın 1 limonu 4 parçaya böl ekle kaynat sonra süz dolaba kaldır bir kaç saat beklettikten sonra sabah mesela al yanına içmeye başlaşeker isteğine birebirdir sütle kuru üzüm yeme mesela tarçın ekle süte gör bak canın istemeyecek
Canım sana bir önerim var 1 lt suya 1 yeşil elma ve 2-3 kabuk tarçın 1 limonu 4 parçaya böl ekle kaynat sonra süz dolaba kaldır bir kaç saat beklettikten sonra sabah mesela al yanına içmeye başlaşeker isteğine birebirdir sütle kuru üzüm yeme mesela tarçın ekle süte gör bak canın istemeyecek
Sağol canım benim ki süt olsun derdi değil ki tamamen aç gözlülükSabah kalkınca kahvaltı altına bir meyve ye canım kahvaltıdan sonra ara öğünde bir meyve daha tuket iki porsiyon meyve yeterli olur meyve vitamin açısından iyi ama süt yapmıyor balim
Günaydın kızlar
Napıosunuz
Canım neden illa ara öğünlerinde falan meyve yemek istiyorsun kiSağol canımcım ara öğünüm tarçınlı süt o zaman bir tane de ayva yesem olur mu
ay ben bunu yapıyorumm tabi içinde başka şeylerde var iyi geldi bana
pazartesi-çarşamba-cuma yapacagım , perşembe yeşil ayran
hafta sonuda 1 gün yaparım bana çok iyi geldi
hiç sevmezdim ne olduysa hamileyken oldu o zaman alıştımCanım neden illa ara öğünlerinde falan meyve yemek istiyorsun kiayva çok tok tutan bir şey zararlıda değil ama neden kuru meyve normal meyve çok mu seviyorsun sen meyveyi begum75 Begüşüm çok sever ben hiç aramam yeşil elmayı da yoğurtla tok tutsun diye yerim
Bana da iyi gelmişti iyi aklıma geldi kuzu ya bende yapayım da içeyim canım tatlı istemiyor ama olsunYeşil ayranın aklımda onları da yapacağım yakın zamanda
iyi olmaya çalışıyorum
günaydın canım sen nasılsın
Anladım canım tarçınlı sütünü iç bekle bakalım ne olacak hatta yulafta öneririm kaynatıp sütle içhiç sevmezdim ne olduysa hamileyken oldu o zaman alıştım
O zaman ara bir bardak tarçınlı süt bir ayva :)
Kilona mı taktı ebe kıyamam güzel anne
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün ASM çağırmıştı sabah , bizimkilerle çıktım ... tahlil için kan verdim , tetenos aşımıoldum , ebeden kilomla ilgili nasihatlar dinledim ... misler gibiii sabah yürüyüşümü yaptım
aç bilaç eve geldim .... kahvaltımı yaptım .... kahvemi aldım da oturdum efenim
göz ucu ile geçmiş taraması yapayım atlaya hoplaya bakem
Aaaa haberimiz yoktu rabbim şifa versin inşallahhaberiniz var mı bilmiyorum da ..
dünkü geçmişe bakamadım
iğdenin babası rahatsızlanmış(kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?