Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet miu ya ara öğünlerim berbat geçiyor bunu düzeltmem lazım aç kalmam lazım biraz yemek hiç aramıyorum ama şu kuru meyveler ve meyveler beni benden alıyor canım hep şeker istiyor o yüzden bu kadar tüketiyorum
2 gibi ara yapıcam
Bir bardak süt ve bir çay bardağı kuru üzüm çokmu olur

Evet çok haklısın

Sayıyla ye kuzum

15 tane kuru ğzüm ye bir çay bardağı tabiki çok olur

ya benimde oglanlar hevesleniyor diye işte bir yemek yedircem sonra evde takılmaca
kv leri vs kimseyi çagıramamm yaaa , valla bri gün temzilik hazırlık sonra agırlama
sonra ertesi gün temzilik boşversene yaa millet beni çagırsınn

Canım sana bir önerim var 1 lt-1,5 lt suya 2 yeşil elma ve 2-3 kabuk tarçın 1 limonu 4 parçaya böl ekle kaynat sonra süz dolaba kaldır bir kaç saat beklettikten sonra sabah mesela al yanına içmeye başla şeker isteğine birebirdir adet sayılarını da sen kendine göre ayarla ben örnek verdim sütle kuru üzüm yeme mesela tarçın ekle süte gör bak canın istemeyecek

Sabah kalkınca kahvaltı altına bir meyve ye canım kahvaltıdan sonra ara öğünde bir meyve daha tuket iki porsiyon meyve yeterli olur meyve vitamin açısından iyi ama süt yapmıyor balim

Ben annemlerle de girmek istediğim için o yüzden kv leri falanda çağıracağım ayıp olmasın diye ama işleri olursa ne ala yoruluyor insan ama haklısınyemek evde keyifte çok güzel tabi

Sağol canımcım ara öğünüm tarçınlı süt o zaman bir tane de ayva yesem olur mu

ay ben bunu yapıyorumm tabi içinde başka şeylerde var iyi geldi bana
pazartesi-çarşamba-cuma yapacagım , perşembe yeşil ayran
hafta sonuda 1 gün yaparım bana çok iyi geldi

Sabah kalkınca kahvaltı altına bir meyve ye canım kahvaltıdan sonra ara öğünde bir meyve daha tuket iki porsiyon meyve yeterli olur meyve vitamin açısından iyi ama süt yapmıyor balim
Sağol canım benim ki süt olsun derdi değil ki tamamen aç gözlülük

Sağol canımcım ara öğünüm tarçınlı süt o zaman bir tane de ayva yesem olur mu
Canım neden illa ara öğünlerinde falan meyve yemek istiyorsun ki ayva çok tok tutan bir şey zararlıda değil ama neden kuru meyve normal meyve çok mu seviyorsun sen meyveyi begum75 Begüşüm çok sever ben hiç aramam yeşil elmayı da yoğurtla tok tutsun diye yerim

ay ben bunu yapıyorumm tabi içinde başka şeylerde var iyi geldi bana
pazartesi-çarşamba-cuma yapacagım , perşembe yeşil ayran
hafta sonuda 1 gün yaparım bana çok iyi geldi

Bana da iyi gelmişti iyi aklıma geldi kuzu ya bende yapayım da içeyim canım tatlı istemiyor ama olsun Yeşil ayranın aklımda onları da yapacağım yakın zamanda

hiç sevmezdim ne olduysa hamileyken oldu o zaman alıştım
O zaman ara bir bardak tarçınlı süt bir ayva :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün ASM çağırmıştı sabah , bizimkilerle çıktım ... tahlil için kan verdim , tetenos aşımı oldum , ebeden kilomla ilgili nasihatlar dinledim ... misler gibiii sabah yürüyüşümü yaptım

aç bilaç eve geldim .... kahvaltımı yaptım .... kahvemi aldım da oturdum efenim

göz ucu ile geçmiş taraması yapayım atlaya hoplaya bakem

hiç sevmezdim ne olduysa hamileyken oldu o zaman alıştım
O zaman ara bir bardak tarçınlı süt bir ayva :)
Anladım canım tarçınlı sütünü iç bekle bakalım ne olacak hatta yulafta öneririm kaynatıp sütle iç
Kilona mı taktı ebe kıyamam güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…