Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haberiniz var mı bilmiyorum da ..

dünkü geçmişe bakamadım

iğdenin babası rahatsızlanmış (kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi
Ayyy tüh iyi olur inşaallah. Nerde iğde diyordum sabah tam. Kimi düşünsem onunla ilgili haber geliyor. ..

işte bu mesaj bak önce 3 sonra 2 tabi bende de miyopluk mu var ne

komplo kurmuşum resmen bende diyorum nasıl kolay geldi level 3 2 ye göre

haberiniz var mı bilmiyorum da ..

dünkü geçmişe bakamadım

iğdenin babası rahatsızlanmış (kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi

igdedali balımmmmmmmmmmm çok çok geçmiş olsun babacığına

günlüğümde var canom

Anladım canım tarçınlı sütünü iç bekle bakalım ne olacak hatta yulafta öneririm kaynatıp sütle iç

Kilona mı taktı ebe kıyamam güzel anne

evet nilişkom , çoooook almışsın dedi ...bu ne dedi ..... kalan zamanda çok dikkat et dedi .... oooooooooo........o haaaaaaaaaa dedi ... dedi de dedi

Günaydıııın.Sizin kedileriniz var da benim yok mu
Sabah sabah iki ziyaretçim var kapı önünde.Koca sitede kapıma gelen tek misafirlerimEki Görüntüle 2085005

oyyyyyyyy yerim onları

bugün bizimkileri çekeyim bende .... her sabah 12 tane ...hiç şaşırmazlar yolu .... nafakalarını alır .... gömbişlerini yayarlar sağa sola

Ahhh mium 1.5 dilim ekmeğe bile dussem wc cikamiyorum ne yazık ki çok denedim başlarda hiç ekmek yemiyordum ama wc ye cikadim ben kuruyemiş çok sevmiyorum nedense ama cumadan sonra kuruyemiş alır kahvenin yanında yerim sen yeterki isteeee

oyyyyyyyy yerim onları

bugün bizimkileri çekeyim bende .... her sabah 12 tane ...hiç şaşırmazlar yolu .... nafakalarını alır .... gömbişlerini yayarlar sağa sola
Ay ne güzel 12 kediii bayılırım kedileree
herifi işe gönderirken gördük.hasta bu kediler dedi,yok dedim açlardır kesin.doydu karınları

Günaydın kızlar
Napıosunuz
günaydınnn

iyi sen nasılsın bakalım
Sabah sabah iki ziyaretçim var kapı önünde.Koca sitede kapıma gelen tek misafirlerimEki Görüntüle 2085005
yaaaaa maşallah onlara ne gü<zel yemek su da vermişsin
günlüğümde var canom
bakayım hemencik
oyyyyyyyy yerim onları

hadi canım anam at at yesinler onları
hee wc içinse tamam o zaman

günaydınnn

iyi sen nasılsın bakalım

yaaaaa maşallah onlara ne gü<zel yemek su da vermişsin

bakayım hemencik

hadi canım anam at at yesinler onları

hee wc içinse tamam o zaman
Tanrı misafiri aç susuz bırakılır mı kııı kıyılır mı şuncağızlara

Oyy yerim onları ne güzeller

Sende biliyorsun sonuçta deseydin yapıştırsaydın ağzına

Aynı kedi geçen kış kar yağdığında gelmişti gene kapıma aldım içeri,oturdu sobanın dibine bi saat uyudu sonra gitti yavruları vardı heralde
kediler köpeklere göre çok daha dayanıksız soğuğa. Belki de hayatını kurtardın o kedinin :)

hayvan sevenlere aşığımmmmmmmmm

Aynı kedi geçen kış kar yağdığında gelmişti gene kapıma aldım içeri,oturdu sobanın dibine bi saat uyudu sonra gitti yavruları vardı heralde
Allah razı olsun canım
kediler köpeklere göre çok daha dayanıksız soğuğa. Belki de hayatını kurtardın o kedinin :)

hayvan sevenlere aşığımmmmmmmmm

Bende kaptanım hayvan seven insandan zarar gelmez

oyyy en güzel ziyaretçi

evet nilişkom , çoooook almışsın dedi ...bu ne dedi ..... kalan zamanda çok dikkat et dedi .... oooooooooo........o haaaaaaaaaa dedi ... dedi de dedi

onlar hep ödem aslında deseydin
oyyyyyyyy yerim onları

ohhh maşallah yerim gömbişlerini onların. ay bak ne anlatıcam eşimle yeni tanışmışız, öyle elele aylak aylak gezioz kedi gördüm, ben tabi peşine düştüm sevecem.bu bana dikkat et çizer seni bıdı bıdı bişeyler diyo, hayvan güvendi ben mıncırmaya başladım bu sefer hayvanı rahat bırak ben o sana zarar verir diye düşünmüştüm ama sen hayvanı mıncırmaktan öldürecen diye bıdırdandı

Ay ne güzel 12 kediii bayılırım kedileree
herifi işe gönderirken gördük.hasta bu kediler dedi,yok dedim açlardır kesin.doydu karınları

la ben sizin kedi seven kalplerinizi yirim

Tanrı misafiri aç susuz bırakılır mı kııı kıyılır mı şuncağızlara

değil mi yaaa

Bi terziye isim dustu gecen hafta kizlarda yanimda dukkana bi kedi geliyomus kadin kiyamamis duruyodu icerde.
Gelip oturuyo uyuyo aksam ben gidince cikiyo oda dedi.
Kizlar hayvani yiycekti nerdeyse.
Gelip gecerken bi sevip oyle gidiyoruz simdi.
Bazi musteriler cok huylaniyomus.
Korkan insani anliyorumda huylanan insani anlayamiyorum.
Bi teyze gordu kizlar kediyi seviyo diye birakin diyo size ne gerek pistir mikropludur ne elliyosunuz.
Ya o kedi bizden temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…