Ayyy tühhaberiniz var mı bilmiyorum da ..
dünkü geçmişe bakamadım
iğdenin babası rahatsızlanmış(kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi
işte bu mesaj bak önce 3 sonra 2 tabi bende de miyopluk mu var ne
haberiniz var mı bilmiyorum da ..
dünkü geçmişe bakamadım
iğdenin babası rahatsızlanmış(kalp krizi) urfada imiş.. şimdi iyi yazmış.. bir süre giremem haberiniz olsun dedi
eveeetttt dünün menülerini aldım geldim
neler yedin? abartı mı yoksa normalin biraz fazlası mı?
aralara dikkat canım
hep şekerli gıdalar var aralarda.. fazla şeker zarar biliyorsun..
ana öğünler ise gayet güzel afiyet olsun.
harika haber çok sevindim
aaaaaaaaaaaaaaa
ördeğim noldu neyin var besinsiz bırakma kendini bak hasta oluyorsun zaten
akşamki ekmeği çıkaralım canısı
sabah zaten tost var yani 2 dilim ekmek var
akşam da kızarmış et var
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menüne hiçbişey de demeyeceğim o yediğin abur cubur için. birdaha dıuymayalım öyle bir şey lütfen büşra
10 numara menü banu çok çok iyi
kuzum avakadoyu tek yemeye alıştın mı?
akşam yemeğine sebze yemeği falan koymalısın bu şekilde şok menü gibi oldu bu olmaz çok çok az balım
canom akşam ne yedin bilmiyorum ama bu haliyle menü güzel..
taze sıkılmış portakal suyu 1 portakalsa okey ama 1 bardaksa ki bunun için birkaç portakal gerekiyor hayır içme.. taze sıkma da olsa meyve sularını ben onaylamıyorum.. hem meyvenin posası kalıyor hem de 1 bardak için birçok meyve kullanılıyor şekerli su içmiş oluyorsun.
harika menü Berna afiyet olsun kuzum
iyi ol sen de artık hayat devam ediyor balım
kuzum sabah 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yiyp diğer 1 dilim yerine de çiğ kuruyemiş mi koysan biraz??? daha iyi olmaz mı?
menülerin çok güzel vaytım afiyet olsun
süper menü eflalim
pattisli yumurtayı da az yemişsindir tabi dimi?
keyfim yok deme eflal yahu.. göbeğine bak gaza gel pilates yap bacım
ne güzel spor ne güzel menü o öyle esmerim biçim biçimmmmm ölürem esmer içinnnnnnnnnn
biz nasıl anlaşmıştık vero
kerevizini sevsinler
la senin leslie ni yerim heeeeeeeeeee
çok güzel menü nevoşum
portakal suyu içmeyeleim canısı
istiyorsan 1 portakal ye kahvaltıda ama suyu hayır
Anladım canım tarçınlı sütünü iç bekle bakalım ne olacak hatta yulafta öneririm kaynatıp sütle iç
Kilona mı taktı ebe kıyamam güzel anne
Günaydıııın.Sizin kedileriniz var da benim yok mu
Sabah sabah iki ziyaretçim var kapı önünde.Koca sitede kapıma gelen tek misafirlerimEki Görüntüle 2085005
Ahhh mium 1.5 dilim ekmeğe bile dussem wc cikamiyorum ne yazık ki çok denedim başlarda hiç ekmek yemiyordum ama wc ye cikadim ben kuruyemiş çok sevmiyorum nedense ama cumadan sonra kuruyemiş alır kahvenin yanında yerim sen yeterki isteeeeeveeetttt dünün menülerini aldım geldim
neler yedin? abartı mı yoksa normalin biraz fazlası mı?
aralara dikkat canım
hep şekerli gıdalar var aralarda.. fazla şeker zarar biliyorsun..
ana öğünler ise gayet güzel afiyet olsun.
harika haber çok sevindim
aaaaaaaaaaaaaaa
ördeğim noldu neyin var besinsiz bırakma kendini bak hasta oluyorsun zaten
akşamki ekmeği çıkaralım canısı
sabah zaten tost var yani 2 dilim ekmek var
akşam da kızarmış et var
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menüne hiçbişey de demeyeceğim o yediğin abur cubur için. birdaha dıuymayalım öyle bir şey lütfen büşra
10 numara menü banu çok çok iyi
kuzum avakadoyu tek yemeye alıştın mı?
akşam yemeğine sebze yemeği falan koymalısın bu şekilde şok menü gibi oldu bu olmaz çok çok az balım
canom akşam ne yedin bilmiyorum ama bu haliyle menü güzel..
taze sıkılmış portakal suyu 1 portakalsa okey ama 1 bardaksa ki bunun için birkaç portakal gerekiyor hayır içme.. taze sıkma da olsa meyve sularını ben onaylamıyorum.. hem meyvenin posası kalıyor hem de 1 bardak için birçok meyve kullanılıyor şekerli su içmiş oluyorsun.
harika menü Berna afiyet olsun kuzum
iyi ol sen de artık hayat devam ediyor balım
kuzum sabah 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yiyp diğer 1 dilim yerine de çiğ kuruyemiş mi koysan biraz??? daha iyi olmaz mı?
menülerin çok güzel vaytım afiyet olsun
süper menü eflalim
pattisli yumurtayı da az yemişsindir tabi dimi?
keyfim yok deme eflal yahu.. göbeğine bak gaza gel pilates yap bacım
ne güzel spor ne güzel menü o öyle esmerim biçim biçimmmmm ölürem esmer içinnnnnnnnnn
biz nasıl anlaşmıştık vero
kerevizini sevsinler
la senin leslie ni yerim heeeeeeeeeee
çok güzel menü nevoşum
portakal suyu içmeyeleim canısı
istiyorsan 1 portakal ye kahvaltıda ama suyu hayır
Ay ne güzel 12 kediii bayılırım kedilereeoyyyyyyyy yerim onları
bugün bizimkileri çekeyim bende .... her sabah 12 tane ...hiç şaşırmazlar yolu .... nafakalarını alır .... gömbişlerini yayarlar sağa sola
senin adın bende gerinti yapıyo haa hepfit he miiii neden ya neden
bak bana uyarlayınca nasıl şişman oluyo hepfathöpföt
günaydınnnGünaydın kızlar
Napıosunuz
yaaaaa maşallah onlara ne gü<zel yemek su da vermişsinGünaydıııın.Sizin kedileriniz var da benim yok mu
Sabah sabah iki ziyaretçim var kapı önünde.Koca sitede kapıma gelen tek misafirlerimEki Görüntüle 2085005
bakayım hemencikgünlüğümde var canom
hadi canım anam at at yesinler onlarıoyyyyyyyy yerim onları
bugün bizimkileri çekeyim bende .... her sabah 12 tane ...hiç şaşırmazlar yolu .... nafakalarını alır .... gömbişlerini yayarlar sağa sola
hee wc içinse tamam o zamanAhhh mium 1.5 dilim ekmeğe bile dussem wc cikamiyorum ne yazık ki çok denedim başlarda hiç ekmek yemiyordum ama wc ye cikadim ben kuruyemiş çok sevmiyorum nedense ama cumadan sonra kuruyemiş alır kahvenin yanında yerim sen yeterki isteeee
evet balım@Ytmz sporlarının ikiside salı gününe ait değilmi?
Tanrı misafiri aç susuz bırakılır mı kııı kıyılır mı şuncağızlaragünaydınnn
iyi sen nasılsın bakalım
yaaaaa maşallah onlara ne gü<zel yemek su da vermişsin
bakayım hemencik
hadi canım anam at at yesinler onları
hee wc içinse tamam o zaman
Oyy yerim onları ne güzellerGünaydıııın.Sizin kedileriniz var da benim yok mu
komplo kurmuşum resmenbende diyorum nasıl kolay geldi level 3 2 ye göre
igdedali balımmmmmmmmmmm çok çok geçmiş olsun babacığına
günlüğümde var canom
evet nilişkom , çoooook almışsın dedi ...bu ne dedi ..... kalan zamanda çok dikkat et dedi .... oooooooooo........o haaaaaaaaaa dedi ... dedi de dedi
Tanrı misafiri aç susuz bırakılır mı kııı kıyılır mı şuncağızlara
Aynı kedi geçen kış kar yağdığında gelmişti gene kapıma aldım içeri,oturdu sobanın dibine bi saat uyudu sonra gitti yavruları vardı heraldebidaha bi sevdim seni
kediler köpeklere göre çok daha dayanıksız soğuğa. Belki de hayatını kurtardın o kedinin :)Aynı kedi geçen kış kar yağdığında gelmişti gene kapıma aldım içeri,oturdu sobanın dibine bi saat uyudu sonra gitti yavruları vardı heralde
Allah razı olsun canımAynı kedi geçen kış kar yağdığında gelmişti gene kapıma aldım içeri,oturdu sobanın dibine bi saat uyudu sonra gitti yavruları vardı heralde
kediler köpeklere göre çok daha dayanıksız soğuğa. Belki de hayatını kurtardın o kedinin :)
hayvan sevenlere aşığımmmmmmmmm
Günaydıııın.Sizin kedileriniz var da benim yok mu
evet nilişkom , çoooook almışsın dedi ...bu ne dedi ..... kalan zamanda çok dikkat et dedi .... oooooooooo........o haaaaaaaaaa dedi ... dedi de dedi
oyyyyyyyy yerim onları
Ay ne güzel 12 kediii bayılırım kedileree
herifi işe gönderirken gördük.hasta bu kediler dedi,yok dedim açlardır kesin.doydu karınları
Tanrı misafiri aç susuz bırakılır mı kııı kıyılır mı şuncağızlara
kediler köpeklere göre çok daha dayanıksız soğuğa. Belki de hayatını kurtardın o kedinin :)
hayvan sevenlere aşığımmmmmmmmm
Allah razı olsun canım
Bende kaptanım hayvan seven insandan zarar gelmez
Aynı kedi geçen kış kar yağdığında gelmişti gene kapıma aldım içeri,oturdu sobanın dibine bi saat uyudu sonra gitti yavruları vardı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?