- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
okurken gülümsedim çok güzeldi kediler bana yaradı begüşüm
Bir keyfini alsan bir daha yapmak istersin acayip güzel bir şey ama beyni çalıştırdığından yoruyorİnşallah kuzum sende göreceksin bir de o hedefte kalmayı becerebilsem yaza kadar ne süper olur İnşallah iyidir babası inşallah
Bu sabah göbeğim vardı yanlarımda şişti bence de ödem ya balık kilo yapar mı
Korkma bu hafta iyisin sen
bende senden minnoşumBen senden ve kedilerden hiç bıkmam
banada bi komplo kokusu geldi eceBegum inceldigini hissediyormusun
Yok begum o vakitler hamile degildi ben hafiften bir komplo kokusu aliyorum
Ama laptoptan yapaymisim level3yazisini görürmüsüm telden olunca iste neyse ise yaradi level3korkumu yendim yaaa acaba 1fun level 3yaptimya onu level3 10gununden dusebilirmiyim 9 günyapsam diyorum
Kendimi cok firsatci gördüm
Siz miniciksinizde ondan
kızlar ben menümü yazayım, çünkü dışardayım ve mamalarımı yanımda getirdim başka bir şey yemem
sabah 08:45
2 dilim peynir
yarım havuç
6 zeytin
öğle 12:00
160 g ton balığı
yarım havuç
1 dilim ekmek
ara 15:30
2 ceviz
1 dilim peynir
akşam 18:00
kabak kavurma
yoğurt
spor 30 dakika eliptik=120 p(sabah yaptım)
1 saat tempolu yürüyüş= 150 p (öğle arasında yapacağım, yedek kıyafet getirdim)
toplam=270 p
@MiuLegobegum75 @Floweroflife
Aslına uygun kaptanim
Çıkayım da evi mutfağı toparlayayım , sabah öylece çıktım ... şimdi de yayıldım kaldım ...
eveeetttt dünün menülerini aldım geldim
neler yedin? abartı mı yoksa normalin biraz fazlası mı?
aralara dikkat canım
hep şekerli gıdalar var aralarda.. fazla şeker zarar biliyorsun..
ana öğünler ise gayet güzel afiyet olsun.
harika haber çok sevindim
aaaaaaaaaaaaaaa
ördeğim noldu neyin var besinsiz bırakma kendini bak hasta oluyorsun zaten
akşamki ekmeği çıkaralım canısı
sabah zaten tost var yani 2 dilim ekmek var
akşam da kızarmış et var
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menüne hiçbişey de demeyeceğim o yediğin abur cubur için. birdaha dıuymayalım öyle bir şey lütfen büşra
10 numara menü banu çok çok iyi
kuzum avakadoyu tek yemeye alıştın mı?
akşam yemeğine sebze yemeği falan koymalısın bu şekilde şok menü gibi oldu bu olmaz çok çok az balım
canom akşam ne yedin bilmiyorum ama bu haliyle menü güzel..
taze sıkılmış portakal suyu 1 portakalsa okey ama 1 bardaksa ki bunun için birkaç portakal gerekiyor hayır içme.. taze sıkma da olsa meyve sularını ben onaylamıyorum.. hem meyvenin posası kalıyor hem de 1 bardak için birçok meyve kullanılıyor şekerli su içmiş oluyorsun.
harika menü Berna afiyet olsun kuzum
iyi ol sen de artık hayat devam ediyor balım
kuzum sabah 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yiyp diğer 1 dilim yerine de çiğ kuruyemiş mi koysan biraz??? daha iyi olmaz mı?
menülerin çok güzel vaytım afiyet olsun
süper menü eflalim
pattisli yumurtayı da az yemişsindir tabi dimi?
keyfim yok deme eflal yahu.. göbeğine bak gaza gel pilates yap bacım
ne güzel spor ne güzel menü o öyle esmerim biçim biçimmmmm ölürem esmer içinnnnnnnnnn
biz nasıl anlaşmıştık vero
kerevizini sevsinler
la senin leslie ni yerim heeeeeeeeeee
çok güzel menü nevoşum
portakal suyu içmeyeleim canısı
istiyorsan 1 portakal ye kahvaltıda ama suyu hayır
Burda insanlar çok duyarlılar hayvanlara karşı ,özellikle yabancılar.Kilo kilo mama alırlar kapıların önü mama su doludur her zaman.ben markette çalışırken market önüne bi köpek falan gelse abartmıyorum her müşteri yaş mama alırdı kocaman kutularda . biz mamaları biriktirirdik poşete hergün düzenli verirdik .O yüzden seviyorum burayı bu özelliğinden dolayıkediler köpeklere göre çok daha dayanıksız soğuğa. Belki de hayatını kurtardın o kedinin :)
hayvan sevenlere aşığımmmmmmmmm
oyy bunlar hemide essah kedilerGünaydıııın.Sizin kedileriniz var da benim yok mu
Sabah sabah iki ziyaretçim var kapı önünde.Koca sitede kapıma gelen tek misafirlerimEki Görüntüle 2085005
Allah razı olsun canım
Bende kaptanım hayvan seven insandan zarar gelmez
Bi terziye isim dustu gecen hafta kizlarda yanimda dukkana bi kedi geliyomus kadin kiyamamis duruyodu icerde.
Gelip oturuyo uyuyo aksam ben gidince cikiyo oda dedi.
Kizlar hayvani yiycekti nerdeyse.
Gelip gecerken bi sevip oyle gidiyoruz simdi.
Bazi musteriler cok huylaniyomus.
Korkan insani anliyorumda huylanan insani anlayamiyorum.
Bi teyze gordu kizlar kediyi seviyo diye birakin diyo size ne gerek pistir mikropludur ne elliyosunuz.
Ya o kedi bizden temiz
Hee analı kızlıoyy bunlar hemide essah kediler
biri kapkara biri sapsarı ne güzeller
Keşke kediler kadar temiz olsak onlar yedikten sonra uyumadan önce her şekilde temizliyor kendilerini dillerinde temizleme maddesi var sanki
puzzle ın beyin çalıştırdığı kesin ama benim beynimi yakardı sanırımsenin maşallahın var
ahh ahh o hedefte kalmak nasıl bir his hiç bilmiyorum,yeni yılda anlarım inşallah
balık şöyle kilo yapar,kızartma olduğu için,geç saatte yediysen yada ertesi gün wc ye tam çıkamadıysan,sonuçta protein hemen sindirip atılması kolay değil,sen yarına tartılbide fark eder mutlaka
bende senden minnoşumEki Görüntüle 2085026
Valla doğru söylüyon.En güzel ziyaretçi.Sitede benden pek hazzetmezler kimse gidip gelmiyorum diye.Bi merhaba demeyi bilmezler o kadar yabaniler.O yüzden ben kedilerimden memnunum varsın bi tek onlar gelsinoyyy en güzel ziyaretçi
onlar hep ödem aslında deseydin
ohhh maşallahyerim gömbişlerini onların. ay bak ne anlatıcam eşimle yeni tanışmışız, öyle elele aylak aylak gezioz kedi gördüm, ben tabi peşine düştüm sevecem.bu bana dikkat et çizer seni bıdı bıdı bişeyler diyo, hayvan güvendi ben mıncırmaya başladım bu sefer hayvanı rahat bırak ben o sana zarar verir diye düşünmüştüm ama sen hayvanı mıncırmaktan öldürecen diye bıdırdandı
la ben sizin kedi seven kalplerinizi yirim
değil mi yaaa
Yumurta candır ben o yumurta yoğurtla ne kilolar verdimKaptanim vayt Akşam az olmuş abla bı yumurta haşlama ye dedi ek olarak bir hs yumurta bda var
Kızartma evet ve lavaboya çıkamadım dün gündüz çıkmıştım bugün henüz lavabo falan yok
Ben kediden daha çok köpek severim Allah nasip ederse bahçeli bi evim olursa 3 4 tane köpek alacağız eşimle eşim hayvan hastasıdır astımlı olduğu için evde besleyemiyoruzBurda insanlar çok duyarlılar hayvanlara karşı ,özellikle yabancılar.Kilo kilo mama alırlar kapıların önü mama su doludur her zaman.ben markette çalışırken market önüne bi köpek falan gelse abartmıyorum her müşteri yaş mama alırdı kocaman kutularda . biz mamaları biriktirirdik poşete hergün düzenli verirdik .O yüzden seviyorum burayı bu özelliğinden dolayı
Bide kadini eziyolar sozleriyle ayyy kedimi koydun dukkana yaaa diye
Göbeğim ve yanlarım çıktı sabah çok kötüydüoo sebebi belli oldu işte,wc çok etkiliyo kuzum yarına kesin eksidesin
Hiç anlamam hayvana mundar diyene.Hayvan candır be.pis olsa ne olucak yıkarsın elini.Sen sevmiyon diye herkes mi sevmesin yani kafaya bakBi terziye isim dustu gecen hafta kizlarda yanimda dukkana bi kedi geliyomus kadin kiyamamis duruyodu icerde.
Gelip oturuyo uyuyo aksam ben gidince cikiyo oda dedi.
Kizlar hayvani yiycekti nerdeyse.
Gelip gecerken bi sevip oyle gidiyoruz simdi.
Bazi musteriler cok huylaniyomus.
Korkan insani anliyorumda huylanan insani anlayamiyorum.
Bi teyze gordu kizlar kediyi seviyo diye birakin diyo size ne gerek pistir mikropludur ne elliyosunuz.
Ya o kedi bizden temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?