Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

okurken gülümsedim çok güzeldi kediler bana yaradı begüşüm

puzzle ın beyin çalıştırdığı kesin ama benim beynimi yakardı sanırımsenin maşallahın var
ahh ahh o hedefte kalmak nasıl bir his hiç bilmiyorum,yeni yılda anlarım inşallah
balık şöyle kilo yapar,kızartma olduğu için,geç saatte yediysen yada ertesi gün wc ye tam çıkamadıysan,sonuçta protein hemen sindirip atılması kolay değil,sen yarına tartılbide fark eder mutlaka

Ben senden ve kedilerden hiç bıkmam
bende senden minnoşum
banada bi komplo kokusu geldi ece
level 2 den sonra bel kısmımda incelik hissetmiştim ama basenler halaaa aynısanırım benim yapım bu kabullenicem yakında

level 3 yaptığın bir günü düşebilirsin ama bence düşme sen yine 1 gün daha yap,ne yaparsan senin kaarına sonuçta

hepfit salı günü sporun var mıydı?

Aslına uygun kaptanim

Çıkayım da evi mutfağı toparlayayım , sabah öylece çıktım ... şimdi de yayıldım kaldım ...

ne ara geldin gidiyosun,kahven bitince pırrrr uçuyosun,kahveni yavaş iç biraz

Kaptanim vayt Akşam az olmuş abla bı yumurta haşlama ye dedi ek olarak bir hs yumurta bda var

kediler köpeklere göre çok daha dayanıksız soğuğa. Belki de hayatını kurtardın o kedinin :)

hayvan sevenlere aşığımmmmmmmmm
Burda insanlar çok duyarlılar hayvanlara karşı ,özellikle yabancılar.Kilo kilo mama alırlar kapıların önü mama su doludur her zaman.ben markette çalışırken market önüne bi köpek falan gelse abartmıyorum her müşteri yaş mama alırdı kocaman kutularda . biz mamaları biriktirirdik poşete hergün düzenli verirdik .O yüzden seviyorum burayı bu özelliğinden dolayı

Keşke kediler kadar temiz olsak onlar yedikten sonra uyumadan önce her şekilde temizliyor kendilerini dillerinde temizleme maddesi var sanki

Kizlar gelemiyorum yorgunluktan ya kucuk kız benım asırı derecede duskun oldu bu aralar hıc Ustumden inmiyor e diğeri de bebek daha onun da tuvalet eğitimi başladık tekrar fena yogunuz yanı anlayacağınız

Kızartma evet ve lavaboya çıkamadım dün gündüz çıkmıştım bugün henüz lavabo falan yok

Valla doğru söylüyon.En güzel ziyaretçi.Sitede benden pek hazzetmezler kimse gidip gelmiyorum diye.Bi merhaba demeyi bilmezler o kadar yabaniler.O yüzden ben kedilerimden memnunum varsın bi tek onlar gelsin

Ben kediden daha çok köpek severim Allah nasip ederse bahçeli bi evim olursa 3 4 tane köpek alacağız eşimle eşim hayvan hastasıdır astımlı olduğu için evde besleyemiyoruz

Bide kadini eziyolar sozleriyle ayyy kedimi koydun dukkana yaaa diye

Kedi bakmak sünnettir ve berekettir bana göre Rabbim merhamet edene merhamet eder Peygamber efendimizinde bir çok sözü var davranışı var Bu her kula nasip olmaz merhamet çok güzel bir duygudur herkes sahip olamazOnlar ne anlasın bu duygudan işte o insandan korkacaksın acıması merhameti olmayandan korkarım en çok

Hiç anlamam hayvana mundar diyene.Hayvan candır be.pis olsa ne olucak yıkarsın elini.Sen sevmiyon diye herkes mi sevmesin yani kafaya bak

Köpek kedi muhabbeti gecindce dün akşam tv de denk gelip yarım saat ağladım mevzu yavru bir köpeği çakallar yesin diye çuvala koyup ormana atan hayvanlara sesleniyorum onlar sizden daha insannnnnnnn merhametsiz vicdansiz yaratiklarsiniz insan demeye dilim varmıyor boylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…