Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kediden daha çok köpek severim Allah nasip ederse bahçeli bi evim olursa 3 4 tane köpek alacağız eşimle eşim hayvan hastasıdır astımlı olduğu için evde besleyemiyoruz
Ben çok hayvan besledim kedi kuş köpek.Ama evlendikten sonra malesef hiç besleyemedim.eve hayvan istemiyo benim herif.bahçeli olursa ev,o zaman besleriz diyo

Bide kadini eziyolar sozleriyle ayyy kedimi koydun dukkana yaaa diye
bende hayvanları çok severim ama korkarım bi türlü yenemedim bu huyumu .. hangi hayvan olursa olsun korkuyorum o ortamda duramıyorum.... lise yıllarımda bir komuşumuzun benim boyum kadar köpeği vardı kadın kendi korkmuyor diye herkes korkmuyor sanıyor ama yabancılara çok saldırıyordu ... birde 1. katta oturuyorlardı ne zaman asansörden insem tırsıyordum ya kapıları açıksa diye ... sahilde yürüyüşe giderdik millet köpeğinin tasmasını çıkarıyor ben buna karşıyım çocuklar var yaaa Allah korusun ... belki köpek oynamak için yaklaşacak çocuğa ama çocuk bu korkup bağırıyor....insanlar bu koonuda duyarlı olması lazım...

eşimin dairesinde mühendis biri var adam kekeme 9 yaşında bir köpek saldırmış o günden sonra kekeme kalmış adam 39 yaşında hala bekar evlenmeyi çok istiyor ama işte insan oğlu kekeme olduğunu görünce belki geri çekiliyor kızlar...

yaniii hayvanseverler bunu anlayışla karşılamalılar...

Bonus bende o terziye gidecek olsam rica ederim ben gidinceye kadar yanınızdan ayırmayın diye... bu sevgisilzik değil kesinlikle korku sadece....

Ben çok hayvan besledim kedi kuş köpek.Ama evlendikten sonra malesef hiç besleyemedim.eve hayvan istemiyo benim herif.bahçeli olursa ev,o zaman besleriz diyo
Balık besledim bi sure kaplumbağa besledim
Tüylü hiç bir hayvan besleyemiyoruz esimden dolayi dojunamiyor bile ama inşallah rabbim nasip.eder bahçeli bi ev oğlum çok seviyor kopekleri

Lee_shin_mee doğum günün kutlu olsun
Kim olduğunu çıkaramadım nick değişikliği galiba,arkadaşlar kutladı diye kutladım

yok nickim leeshinmee ydi sadece ayırdım lee shin mee oldu :)

Sen takiosan tamam ama laf söyleyenlere bi arkadaşın slmi var size de

Sen ole elletion mu bakiim

Doğum günün kutlu olsun, mutlu bir yeni yaşın olsun

Nice mutlu yillara dogum gunu pastasiz olmaz zaten yeni yas seker tadinda gecsin ama

Doğum günün kutlu olsun canım

hepinize teşekkür ederimm :))

seni bu yüzden çok seviyorum yüreğin çok güzel çok büyük çok temiz

seni bu yüzden çok seviyorum yüreğin çok güzel çok büyük çok temiz
Bende seni çok seviyorum kuzum seninde çok büyük ve temiz bir kalbin var Ailemden gelen bir özellik bu kedilerle büyüdük hala kedimiz var ve istiyorum ki eşimde istesin ileri de istediğim evladımızla kedi büyütmeme izin versin

Ahh canım o haberlere bakamıyorum ben yüreğim kaldırmıyor çok yıpranıyorum o an sanki

Ben kediden daha çok köpek severim Allah nasip ederse bahçeli bi evim olursa 3 4 tane köpek alacağız eşimle eşim hayvan hastasıdır astımlı olduğu için evde besleyemiyoruz
Kuzum bahçeli eve çıkarsan ille bi kedi besle evin etrafında.Haşarata birebir kedi.Biz köy yerinde bi evde oturmuştuk zamanında bütün çiyanları akrepleri oynaya oynaya evin orrtasına getirirdi kediler hemen öldürürdük haşereleri

canım benim

dedem çok severdi kedileri onlarla uyurdu,küçükken bizde evde kedi baktık ama sorumluluk alamadığım için annem geri vermek zorunda kaldı,haklıydıda eğitemedik,biz evde yokken çok yaramazlık yapıyodu ve sıkılıyodu
inşallah eşinde birgün eve kedi ister,çocukların hayvan sevigisyle ve sorumluluğuyla büyümesi çok önemli, kişiliği bile etkileniyor olumlu yönde değişiyordur eminim

Kuş besliyorum balkona büyük poşet serdim su yem koyuyorum içine kedi köpek sitede barindirmiyorlar kuslarima laf ediyorlar zaten

Kuzum korku başka tabiki ona laf söylenemez.Bizim dediğimiz ıyyy pis elleme ıyy mundar hayvan diyenler ,hayvana durduk yere taş atanlar.Hani sevmezler anlarım korkarlar anlarım ama durup dururken hayvana pis leş diyenlere taş sopa atanlara çok kızıyorum ben

Ahh canım o haberlere bakamıyorum ben yüreğim kaldırmıyor çok yıpranıyorum o an sanki
Bende bakmak hiç eşim izliyordu denk geldik hatta bi sanatçı bulmuş yuruyuste bursa da mı neydi küçücük adinida şanslı koymuş onun kendi köpeği almış kokusunu ayyy bi duygulandim sorma

Kuş besliyorum balkona büyük poşet serdim su yem koyuyorum içine kedi köpek sitede barindirmiyorlar kuslarima laf ediyorlar zaten
Geçen sene ben de serçelere penceremdeki saksının içinde ekmek pilav artıklarını koyuyodum.Sonra alttaki kadın şikayet etti çamaşırlarım ekmek oluyo diye.çamaşır telini iki metre ileri koysa sorun olmicak ille pencerenin altına koyuyo.mecbur kaldırdım saksıyı.aç kaldı gariplerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…