Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4 tane kumrum var 3 4 tane sercem bi kaç güvercin ilk önce cam önüne koyuyordum şikayet geldi bende balkon çok balkonun birini büyük posetle kapladim ssuluk yaptim yemlik falan yaptim evde hiç bir şey ziyan olmuyor veteniren den ilaç aldım sularına koyuyorum hasta olmasınlar diye eşim dalga geçiyor bak senin kiler geldi diye

Yaz ayında eşim sabah kahvaltısını yaptıktan sonra balkondan kuşlara yem atıyordu 10 tane falan vardı.Daha sonra çevrelerine söylediler herhalde duyan geldi ,eşim çuvalla almaya başladı buğdayı.Sabah atacağı saati biliyorlardı sanki diziliyorlardı çatıların ,elektrik tellerin üzerine .Atar atmaz hücuuuum şeklinde iniyorlardı yere yüzlerce kuş.Ama çok pis bırakıyorlardı yeri,balkonu ,temizliği de zor oluyordu ,bırakmak zorunda kaldı.Birkaç gün üzüldü,beklerler benden diye...

Bırakmayın poşet ile kapla canım ben öyle yapıyorum.sık sık değiştiriyor um yaz bi şekilde yem bulabiliyor lar ama kışın aç yazık onlara

orada yaşayasım geldi pınar ya

naber boncuk gözlüm hoş geldin :)

bitti mi temizlik he

aklıma ne geldi hele
annemde evlerinin balkonundan aşağıya ekmek bırakmıştı kuşlar yiyordu bir süre böyle devam etti,sonra fareler dadanmaya başlayınca mecburen kestik ekmek vermeyi

Bırakmayın poşet ile kapla canım ben öyle yapıyorum.sık sık değiştiriyor um yaz bi şekilde yem bulabiliyor lar ama kışın aç yazık onlara
Poşet falan etki etmezdi bayağı vardı,çatıların üzerine dizildiklerinden hep balkonlara ,kapı önlerine yapıyorlardı,sadece benim değil alt kattakilerin de.Şimdi de veriyorum ama eskisi gibi saatli değil.

Daha önce öncesi sonrası yaptığım elbise. Aynı elbise ile yapıyım dedim. Elbisenin pilesi yok normalde. Kuşağın sıkıca bağladım pile oluştu başkası çekse daha net olurdu. İçini tıka basa dolduruyordum eski halimde gördüğünüz üzere ay bir de o zaman görünce yakışmış sanmışım

Kızlar boynum ağrıyor sabah birden dönünce tutuldu belime vuruyo ağrısı şimdi krem sürdüm inş geçer bir yığın ütü beni bekliyo ordaa

Menü belli yazayım
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 tane yağda yumurta
Az havuçlu yoğurt havucu kavurdum
Az peynir zeytin
Yarım domates salatalık
Ara 3 4 fındık 3 4 badem çiğ
1 kahve
Ara 1 tane meyve ya elma ya portakal olacak
Akşam
Tavuk sote
Salata
Yoğurt yada ayran
Su 3 litre geçer

@MiuLego

harika olmuşsun eflalim tebrikler ne kadarda verdin kiloyu

Heyt bee,muhteşem olmuşsun canım
Yalnız şu kısımı anlayamadım (ay bir de o zaman götünde yakışmış sanmışım)

Bacım ya bu kadar değişimi gormuyor musun sen gerçekten ya ben anlamadım afedersin sen de toto ile basen de varmış ama kalmamış gitmiş maşallah var ya

eflal bide halaa göbek kaldı moralim bozuk falan diyosun şu fotoları görmüyomusun kız,harika olmuşsun,azmin ve eflalin elinden ne kurtulmuşki

burda göbek bile görünmüyor,varsada düzenli göbek hareketi çalış bak daha neler olcak
hem azıcıkta göbek kalacak orda tabikide,neticede anayız biz ana (teselliye gel)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…