Senin telefonun sapık anlaşılan
Bakıyorum bakıyorum ne demek istediğini anlayamadım
Ay kıyamamm ellerine sağlık Allah razı olsun senden canımm4 tane kumrum var 3 4 tane sercem bi kaç güvercin ilk önce cam önüne koyuyordum şikayet geldi bende balkon çok balkonun birini büyük posetle kapladim ssuluk yaptim yemlik falan yaptim evde hiç bir şey ziyan olmuyor veteniren den ilaç aldım sularına koyuyorum hasta olmasınlar diye eşim dalga geçiyor bak senin kiler geldi diye
Ay sorma hatunun yarisi gitmiş yok ordada hala veremedim diyor yaaaawaytın alıntısında kayıtlara geçti bi kereeflal
Eki Görüntüle 2085091 Eki Görüntüle 2085092
Bu da ski bir elbisem lc den 40 beden. Kemeri epey sıkabildim
dimi bencede
ayy eflall alınma ama agzına kürekle vuracam heeee
hani ya hani , göbek yag bilmem neee
ay valla kendine eziyet ediyorsun ya ne kadar güzel olmuşsunn
Burada ikisi de aynı zaman mı?1.resimde diğerinden daha ince duruyorsun sankiEki Görüntüle 2085091 Eki Görüntüle 2085092
Bu da eski bir elbisem lc den 40 beden. Kemeri epey sıkabildim
eflal şovEki Görüntüle 2085091 Eki Görüntüle 2085092
Bu da eski bir elbisem lc den 40 beden. Kemeri epey sıkabildim
Bende geleyim yardıma bi kurekte ben alirim
3 e çıktıBende geleyim yardıma bi kurekte ben alirim
gel kuzum burda yaşayınca oralar çok acaip gelir sana emin ol.Gece saat 1de 2de dışarda gezsen kimse dönüp bakmaz laf atma olayı olmaz.Kimse kimseyi rahatsız etmiyo.Kadına taciz olayı yok. laf atan olursa bilki adaya yeni gelmiştir o da sonradan törpüleniyo mecburenorada yaşayasım geldi pınar ya
naber boncuk gözlüm hoş geldin :)
bitti mi temizlik he
Sağol canım 26 nisan da 79.7 ile başladım 80 bile olabilir. 8 ayda arada pes ede ede verdimharika olmuşsun eflalim tebrikler ne kadarda verdin kiloyu
Kuzum kilo tabi ki verdim ama ben daha fit olmak böyle sıska olmak istiyorum sizin gibiBacım ya bu kadar değişimi gormuyor musun sen gerçekten ya ben anlamadım afedersin sen de toto ile basen de varmış ama kalmamış gitmiş maşallah var ya
Senin telefonun sapık anlaşılan
Bakıyorum bakıyorum ne demek istediğini anlayamadım
Sağol canım anayız ana tabi ki
eflal bide halaa göbek kaldı moralim bozuk falan diyosun şu fotoları görmüyomusun kız,harika olmuşsun,azmin ve eflalin elinden ne kurtulmuşki
burda göbek bile görünmüyor,varsada düzenli göbek hareketi çalış bak daha neler olcak
hem azıcıkta göbek kalacak orda tabikide,neticede anayız biz ana(teselliye gel )
Tunikten de olur kuzum , sende benim gibi belli olmuyor diyorsunNego muazzam bi fark var kuzum yaa ne güzel. Benden de 15 gitti ama kiyafetler boyle farketmiyor.elbise hic giymem pantolonlar da likrali tunikler zaten bol o yüzden belli olmuyo diye kendimi avutuyorum
Canım ya daha zayıf olmak istiyorum daha böyle fit . Kollarım özellikle beni iri gösteriyor. Yoksa tabi ki verdim, gerçi böyle öncesi sonrası yapmasam yine anlamıycam
Evet canım az önce çektim, modelden mi acaba? Bende hangi elbiseyi giyeyim diye soracaktım size. Cumartesi mevlid var eltiminBurada ikisi de aynı zaman mı?1.resimde diğerinden daha ince duruyorsun sanki
Maşallah canım Harika görünüyorsun değişim çok iyi bence kendinde kusur arayıp moral bozmayı bırakmalısın birde vücut zamanla şekilleniyor tamam şimdi zayıfladın artık vücuduna oturacakEki Görüntüle 2085084 Eki Görüntüle 2085085 Eki Görüntüle 2085086 Eki Görüntüle 2085087 Eki Görüntüle 2085088 Eki Görüntüle 2085089
Daha önce öncesi sonrası yaptığım elbise. Aynı elbise ile yapıyım dedim. Elbisenin pilesi yok normalde. Kuşağın sıkıca bağladım pile oluştubaşkası çekse daha net olurdu. İçini tıka basa dolduruyordum eski halimde gördüğünüz üzere ay bir de o zaman görünce yakışmış sanmışım
Sağol canım, inşaallah hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız. Hiç kolay değil diyet işi gerçekten çok sabır istiyor azim istiyor. İnsan tıkanıyor isyan ediyor ama sonunda oluyor işte yavaş da olsa.Maşallah canım Harika görünüyorsun değişim çok iyi bence kendinde kusur arayıp moral bozmayı bırakmalısın birde vücut zamanla şekilleniyor tamam şimdi zayıfladın artık vücuduna oturacak
Tebrik ederim eflal darısı bana ve bu mücadele içerisinde olan arkadaşlarıma inşallah
İkisi de güzel de,bordo daha güzel yakışmış sankiEvet canım az önce çektim, modelden mi acaba? Bende hangi elbiseyi giyeyim diye soracaktım size. Cumartesi mevlid var eltimin
Bilmez miyim ,ne zorluklar çektim benSağol canım, inşaallah hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız. Hiç kolay değil diyet işi gerçekten çok sabır istiyor azim istiyor. İnsan tıkanıyor isyan ediyor ama sonunda oluyor işte yavaş da olsa.
Eflal kuzum benimde gobegim var hala hemde bayağı var yani en son orasi gidiyor ona göre beslenme spor yapmak lazım jillian yap bende tekrar baslayacagim istersen birlikte başlarız rabbim inşallah su cuma günü çocuklar iyileşmiş duymayı nasip eder ondan sonra sıkı spor diyet inşallah başlayıp 50 altına dusmek istiyorum 29 ocağa kadar haftaya birlikte başlayalım istersen orti morti ne istersen öyle yapalimSağol canım 26 nisan da 79.7 ile başladım 80 bile olabilir. 8 ayda arada pes ede ede verdim
Kuzum kilo tabi ki verdim ama ben daha fit olmak böyle sıska olmak istiyorum sizin gibi
Sağol canım anayız ana tabi kiwhite yazdığım sebep beni üzen
Tunikten de olur kuzum , sende benim gibi belli olmuyor diyorsun
Canım ya daha zayıf olmak istiyorum daha böyle fit . Kollarım özellikle beni iri gösteriyor. Yoksa tabi ki verdim, gerçi böyle öncesi sonrası yapmasam yine anlamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?