Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kıyamamm ellerine sağlık Allah razı olsun senden canımm

orada yaşayasım geldi pınar ya

naber boncuk gözlüm hoş geldin :)

bitti mi temizlik he
gel kuzum burda yaşayınca oralar çok acaip gelir sana emin ol.Gece saat 1de 2de dışarda gezsen kimse dönüp bakmaz laf atma olayı olmaz.Kimse kimseyi rahatsız etmiyo.Kadına taciz olayı yok. laf atan olursa bilki adaya yeni gelmiştir o da sonradan törpüleniyo mecburen

harika olmuşsun eflalim tebrikler ne kadarda verdin kiloyu
Sağol canım 26 nisan da 79.7 ile başladım 80 bile olabilir. 8 ayda arada pes ede ede verdim
Bacım ya bu kadar değişimi gormuyor musun sen gerçekten ya ben anlamadım afedersin sen de toto ile basen de varmış ama kalmamış gitmiş maşallah var ya
Kuzum kilo tabi ki verdim ama ben daha fit olmak böyle sıska olmak istiyorum sizin gibi
Senin telefonun sapık anlaşılan
Bakıyorum bakıyorum ne demek istediğini anlayamadım

Sağol canım anayız ana tabi ki white yazdığım sebep beni üzen
Nego muazzam bi fark var kuzum yaa ne güzel. Benden de 15 gitti ama kiyafetler boyle farketmiyor.elbise hic giymem pantolonlar da likrali tunikler zaten bol o yüzden belli olmuyo diye kendimi avutuyorum
Tunikten de olur kuzum , sende benim gibi belli olmuyor diyorsun

ayy eflall alınma ama agzına kürekle vuracam heeee
hani ya hani , göbek yag bilmem neee
ay valla kendine eziyet ediyorsun ya ne kadar güzel olmuşsunn
Canım ya daha zayıf olmak istiyorum daha böyle fit . Kollarım özellikle beni iri gösteriyor. Yoksa tabi ki verdim, gerçi böyle öncesi sonrası yapmasam yine anlamıycam

Maşallah canım Harika görünüyorsun değişim çok iyi bence kendinde kusur arayıp moral bozmayı bırakmalısın birde vücut zamanla şekilleniyor tamam şimdi zayıfladın artık vücuduna oturacak
Tebrik ederim eflal darısı bana ve bu mücadele içerisinde olan arkadaşlarıma inşallah

Sağol canım, inşaallah hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız. Hiç kolay değil diyet işi gerçekten çok sabır istiyor azim istiyor. İnsan tıkanıyor isyan ediyor ama sonunda oluyor işte yavaş da olsa.

Eflal kuzum benimde gobegim var hala hemde bayağı var yani en son orasi gidiyor ona göre beslenme spor yapmak lazım jillian yap bende tekrar baslayacagim istersen birlikte başlarız rabbim inşallah su cuma günü çocuklar iyileşmiş duymayı nasip eder ondan sonra sıkı spor diyet inşallah başlayıp 50 altına dusmek istiyorum 29 ocağa kadar haftaya birlikte başlayalım istersen orti morti ne istersen öyle yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…