- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Anaaam kız hani göbekEki Görüntüle 2085091 Eki Görüntüle 2085092
Bu da eski bir elbisem lc den 40 beden. Kemeri epey sıkabildim
Miunun canı birşeye mi sıkkın,işi mi var ,sanki durgun gördüm birazAnaaam durun furmayın furmayın ben miu değilim sert sevmiyorum
Banada pas vermiyor ki bize kus galiba bizi sevmiyor galibaaaMiunun canı birşeye mi sıkkın,işi mi var ,sanki durgun gördüm biraz
Beni 2 gündür öpmedi de
spor 30 dakika eliptik=120 p(sabah yaptım)
1 saat tempolu yürüyüş= 150 p (öğle arasında yapacağım, yedek kıyafet getirdim)
toplam=270 p
@MiuLegobegum75 @Floweroflife
Maşallah maşallah kuzumaEki Görüntüle 2085084 Eki Görüntüle 2085085 Eki Görüntüle 2085086 Eki Görüntüle 2085087 Eki Görüntüle 2085088 Eki Görüntüle 2085089
Daha önce öncesi sonrası yaptığım elbise. Aynı elbise ile yapıyım dedim. Elbisenin pilesi yok normalde. Kuşağın sıkıca bağladım pile oluştubaşkası çekse daha net olurdu. İçini tıka basa dolduruyordum eski halimde gördüğünüz üzere ay bir de o zaman görünce yakışmış sanmışım
Beni seviyor bikeremBanada pas vermiyor ki bize kus galiba bizi sevmiyor galibaaa
Sen de mi kürek istiyon kuzumEflal kuzum benimde gobegim var hala hemde bayağı var yani en son orasi gidiyor ona göre beslenme spor yapmak lazım jillian yap bende tekrar baslayacagim istersen birlikte başlarız rabbim inşallah su cuma günü çocuklar iyileşmiş duymayı nasip eder ondan sonra sıkı spor diyet inşallah başlayıp 50 altına dusmek istiyorum 29 ocağa kadar haftaya birlikte başlayalım istersen orti morti ne istersen öyle yapalim
Yaaa bilmem miBilmez miyim ,ne zorluklar çektim ben
iki gün var daha kuzum asma yüzünü.Düzeltirsin.emzirmiyosan dukan içeceği yap ödemi atarsınMiu asıl beni vuracak bu cuma
O zaten küreği kendisi icin istemiştiSen de mi kürek istiyon kuzum
eflal için istemedi miO zaten küreği kendisi icin istemişti
Duzenli yesil cay iciyorum ben zaten.o dukan seysini sevmedim soda sevmiyorumiki gün var daha kuzum asma yüzünü.Düzeltirsin.emzirmiyosan dukan içeceği yap ödemi atarsın
Yani bence oyleeflal için istemedi mi
Ama ödemi çok güzel şeyediyoDuzenli yesil cay iciyorum ben zaten.o dukan seysini sevmedim soda sevmiyorum
Canım jillian sevemedim ben. Pilates yaparım bende. Olur spora bir heves yüklendim de canımın sıkıntısından savsakladım iki gündür. Birde siyatik tuz biber oldu. İyilesir inşaallah kuzular. Zatürre her yerde inşaallah benim oğlana da geçmez okuldanEflal kuzum benimde gobegim var hala hemde bayağı var yani en son orasi gidiyor ona göre beslenme spor yapmak lazım jillian yap bende tekrar baslayacagim istersen birlikte başlarız rabbim inşallah su cuma günü çocuklar iyileşmiş duymayı nasip eder ondan sonra sıkı spor diyet inşallah başlayıp 50 altına dusmek istiyorum 29 ocağa kadar haftaya birlikte başlayalım istersen orti morti ne istersen öyle yapalim
Gizli görünmüyor var canım göbek maalesefAnaaam kız hani göbek
Sağol canımMaşallah maşallah kuzuma
Yeşilli elbisen bol ama kuzum ondan kilo vermemişsin gibi geliyo sana .incecik olmuşun maşallah
Ben sodaya bayılırımDuzenli yesil cay iciyorum ben zaten.o dukan seysini sevmedim soda sevmiyorum
Hımm demek ödemi şeyediyo,birine söyleyim de yapsınAma ödemi çok güzel şeyediyo
ama bırakınca da geri ödem oluyon sankim bana öyle geldiBen sodaya bayılırım
Hımm demek ödemi şeyediyo,birine söyleyim de yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?