Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ballı kaptanminnoş kaptan bir de karekterin adını unuttum kesinlikle o tıpatıp
Geçmiş olsun canım tavuk ciğerine bayılırım siyah üzüme de yarından itibaren yeniden başlıyorum gerçekten faydası çok bak nasıl görmüşsün

Ciğer aşığıyım sevmiyor musun kuzum Kuru üzüme siyah olanına bende başlıyorum bu akşam aldıracağım eşime gerçekten çok önemli ilaçtan daha etkili onlar tavuk ciğere de bayılırım

canım dışardan yaptırıyorum evde ciğer yaptım hiç yiyemiyorum şişe iki üç tane kuyruk yağı takıyorlar pişerken kokusu ciğere siniyor sanırım hiç ciğer kokusu almadan yiyiyorum... bi gün evde soğanlı bir tarif yaptım Allah affetsin döktüm hepsini haftada 2 gün eşimin anlaştığı bir restaurant var yaptırıyor ızgara iyi geldi bana... ekmek falan yemiyorum diye bide adana yiyiorum yanında bol salata çok tok tutuyor .... dışardan al canım kansızlık büyük sorun ben geçen sene çok çektim elim ayağım buz gibiydi hiç halim yoktu şimdi şükür çok iyiyim ...

hemde nasıl canım artık ciğeri hiç ihmal etmem yerin mutlaka haftalık ) sende ye bol bol... b12 maşallah oda çoook iyi çıkmışşşş eşimin b12 bende düşük )

nilişkom hiç yiyemiyorum aşırı tiksiniyorum
tadı berbat o kıvamı falan.. yani baharata buluyorum yerken ama yok yine de o tadı geliyor

bu üzümü ben de alayım yahu iyi hatırlattınız

tavuk ciğer hiç yemeden görüntüsü bile beni
ay ada sen tadından tiksinmiyosun o zaman ya .. maşallah diyim de
sen de gel

hemde nasıl canım artık ciğeri hiç ihmal etmem yerin mutlaka haftalık ) sende ye bol bol... b12 maşallah oda çoook iyi çıkmışşşş eşimin b12 bende düşük )
Eşimin b12 hep düşüktür ama ciğer yemez ağzına koymaz ben yerim o ilaç kullanıyor. Eşim yemediği için bende evde yiyemiyorum bundan sonra arada hazır kendim alıp yiyeceğim ne yapayım

ben de vitamin için ciğer(dana) yemek istiyorum ama yutamıyorum ağzımda büyüyor lokma

Tavuk ciğeri çok hafiftir aslında kokuda olmaz dana falan yiyemem ben çok ağır ondan yiyemiyorsun bir kere denedim bıraktım yenmiyor aşırı ağır kötü kokuyor tadı kötü nimete kötü denmez ama tavuk olacak illa bir de sadece arnavut yemem normal yemeğini de yerim çok pis canım çekti gene

Eşimin b12 hep düşüktür ama ciğer yemez ağzına koymaz ben yerim o ilaç kullanıyor. Eşim yemediği için bende evde yiyemiyorum bundan sonra arada hazır kendim alıp yiyeceğim ne yapayım

ay biz de ben kokusuna dahi katlanamadığım için eşim yiyemiyor aslında yemeyi isterdim ama kötü oluyo midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…