- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Kamçı derken bi hos oldun sanki pinarKamçılı miu ohşş
ooov çoh sesküüü çooh erötükk
Ballı kaptanminnal nilişko
Geçmiş olsun canım tavuk ciğerine bayılırım siyah üzüme de yarından itibaren yeniden başlıyorum gerçekten faydası çok bak nasıl görmüşsünsağlık ocağına gittim dün kan vermiştim bakam kan değerim ferritinim ne hallerde diye 2,5 aydır ilacı bırakmıştım veee çook mutluyum ilaçsızda yükseliyormuş kan veeee ferritinim çok mutlu oldum ciğere ve kuru üzüme kocamannndr ilacı bıraktım ciğer ve kuru üzüm yiyorum dedim ...dr devam öyleyse dedi ))
kan 12,3 olmuş
ferritin en son 7,5 idi şimdi 11, 69 olmuşşşşşş ..
yeşil çay yaptı beni kansız ve geçen diyetimde hep sebze yemiştim pro çok az tüketmiştim ... veee bugün yine ciğer adana partisi veriyorum kendimeeee)
aaaaaaaaaa harika habeeeer
demek ki ciğer ve kuru üzüm önemli kuzum
aynen devam harikasın
ya ada ciğeri nasıl yiyebilmeye başladın diye sormuştum ben sana cevap yazdın mı okudum mu ben hatırlamıyorum hiç? varsa bi yolu ben de yapayım
komik miEki Görüntüle 2085193
canım dışardan yaptırıyorum evde ciğer yaptım hiç yiyemiyorum şişe iki üç tane kuyruk yağı takıyorlar pişerken kokusu ciğere siniyor sanırım hiç ciğer kokusu almadan yiyiyorum... bi gün evde soğanlı bir tarif yaptım Allah affetsinaaaaaaaaaa harika habeeeer
demek ki ciğer ve kuru üzüm önemli kuzum
aynen devam harikasın
ya ada ciğeri nasıl yiyebilmeye başladın diye sormuştum ben sana cevap yazdın mı okudum mu ben hatırlamıyorum hiç? varsa bi yolu ben de yapayım
komik miEki Görüntüle 2085193
Eskide n kızlar tuvalette ellerdellerdi
Şimdide elliyorlar
Bende onlarinkine elliyorum
hemde nasıl canım artık ciğeri hiç ihmal etmem yerin mutlaka haftalıkBallı kaptanminnoş kaptan bir de karekterin adını unuttum kesinlikle o tıpatıp
Geçmiş olsun canım tavuk ciğerine bayılırım siyah üzüme de yarından itibaren yeniden başlıyorum gerçekten faydası çok bak nasıl görmüşsün
Ciğer aşığıyım sevmiyor musun kuzumKuru üzüme siyah olanına bende başlıyorum bu akşam aldıracağım eşime gerçekten çok önemli ilaçtan daha etkili onlar tavuk ciğere de bayılırım
Ballı kaptanminnoş kaptan bir de karekterin adını unuttum kesinlikle o tıpatıp
Geçmiş olsun canım tavuk ciğerine bayılırım siyah üzüme de yarından itibaren yeniden başlıyorum gerçekten faydası çok bak nasıl görmüşsün
Ciğer aşığıyım sevmiyor musun kuzumKuru üzüme siyah olanına bende başlıyorum bu akşam aldıracağım eşime gerçekten çok önemli ilaçtan daha etkili onlar tavuk ciğere de bayılırım
ay ada sen tadından tiksinmiyosun o zaman ya .. maşallah diyim decanım dışardan yaptırıyorum evde ciğer yaptım hiç yiyemiyorum şişe iki üç tane kuyruk yağı takıyorlar pişerken kokusu ciğere siniyor sanırım hiç ciğer kokusu almadan yiyiyorum... bi gün evde soğanlı bir tarif yaptım Allah affetsindöktüm hepsini haftada 2 gün eşimin anlaştığı bir restaurant var yaptırıyor ızgara iyi geldi bana... ekmek falan yemiyorum diye bide adana yiyiorum yanında bol salata çok tok tutuyor .... dışardan al canım kansızlık büyük sorun ben geçen sene çok çektim elim ayağım buz gibiydi hiç halim yoktu şimdi şükür çok iyiyim ...
sen de gelovvvvv
Eşimin b12 hep düşüktür ama ciğer yemez ağzına koymaz ben yerim o ilaç kullanıyor. Eşim yemediği için bende evde yiyemiyorum bundan sonra arada hazır kendim alıp yiyeceğim ne yapayımhemde nasıl canım artık ciğeri hiç ihmal etmem yerin mutlaka haftalık) sende ye bol bol... b12 maşallah oda çoook iyi çıkmışşşş eşimin b12 bende düşük )
hemde nasıl canım artık ciğeri hiç ihmal etmem yerin mutlaka haftalık) sende ye bol bol... b12 maşallah oda çoook iyi çıkmışşşş eşimin b12 bende düşük )
Tavuk ciğeri çok hafiftir aslında kokuda olmaz dana falan yiyemem ben çok ağır ondan yiyemiyorsun bir kere denedim bıraktım yenmiyor aşırı ağır kötü kokuyor tadı kötü nimete kötü denmez ama
nilişkom hiç yiyemiyorum aşırı tiksiniyorum
tadı berbat o kıvamı falan.. yani baharata buluyorum yerken ama yok yine de o tadı geliyor
bu üzümü ben de alayım yahu iyi hatırlattınız
tavuk ciğer hiç yemeden görüntüsü bile beni
ay ada sen tadından tiksinmiyosun o zaman ya .. maşallah diyim de
sen de gel
Ben tavuk yerim dana çok kötü yaben de vitamin için ciğer(dana) yemek istiyorum ama yutamıyorum ağzımda büyüyor lokma
sen de gel
Eşimin b12 hep düşüktür ama ciğer yemez ağzına koymaz ben yerim o ilaç kullanıyor. Eşim yemediği için bende evde yiyemiyorum bundan sonra arada hazır kendim alıp yiyeceğim ne yapayım
Ben mı Aaaa ne alakası var gel-gitli makbuş
Ben mı Aaaa ne alakası var kararlı diyecekti dili surctu kaptanıcemın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?