cumaya bi firmaya gidecekmişiz.. kurum dışına
nasıl bahane bulup gitmesemtüm oda da gidiyormuş panikledim çok.
Ben tavuk yerim dana çok kötü ya
canım ızgara yaptır ve söyle araya kuyruk yağı koysunlar inan tadı gelmiyor öyle olunca yanında bol soğan salatası hiç tadını almıyorsun bende yiyemezdim ağzımda büyürdü ama kansızlık olunca mecbur yiyorum çünkü ilaçlar benim bağırsak floramı bozdu ...birde kuru üzüm günlük 10-15 arası tükettim onunda faydası oldu...ben de vitamin için ciğer(dana) yemek istiyorum ama yutamıyorum ağzımda büyüyor lokma
cuma yarış günü burdaneden ki kuzu ne güzel ortam değişecek, bende şuanda dış birimlerden birindeyim
Tavuk hafif danayı bende yiyemem hayatta çok fena tadı kokusu
ay biz de ben kokusuna dahi katlanamadığım için eşim yiyemiyoraslında yemeyi isterdim ama kötü oluyo midem bulanıyor
öğle yemeklerinde sipariş ver kendine mis gibi proEşimin b12 hep düşüktür ama ciğer yemez ağzına koymaz ben yerim o ilaç kullanıyor. Eşim yemediği için bende evde yiyemiyorum bundan sonra arada hazır kendim alıp yiyeceğim ne yapayım
canım ızgara yaptır ve söyle araya kuyruk yağı koysunlar inan tadı gelmiyor öyle olunca yanında bol soğan salatası hiç tadını almıyorsun bende yiyemezdim ağzımda büyürdü ama kansızlık olunca mecbur yiyorum çünkü ilaçlar benim bağırsak floramı bozdu ...birde kuru üzüm günlük 10-15 arası tükettim onunda faydası oldu...
kuru üzüm siyah olandan dimi adam.. deneyim ama halim içler acısı yiyemem kesincanım ızgara yaptır ve söyle araya kuyruk yağı koysunlar inan tadı gelmiyor öyle olunca yanında bol soğan salatası hiç tadını almıyorsun bende yiyemezdim ağzımda büyürdü ama kansızlık olunca mecbur yiyorum çünkü ilaçlar benim bağırsak floramı bozdu ...birde kuru üzüm günlük 10-15 arası tükettim onunda faydası oldu...
canım eskiden ağzımda büyürdü yutamazdım ama eşimin aldığı bu yere çok güzel yapıyor ciğer aşeriyorum neredeyse
nilişkom hiç yiyemiyorum aşırı tiksiniyorum
tadı berbat o kıvamı falan.. yani baharata buluyorum yerken ama yok yine de o tadı geliyor
bu üzümü ben de alayım yahu iyi hatırlattınız
tavuk ciğer hiç yemeden görüntüsü bile beni
ay ada sen tadından tiksinmiyosun o zaman ya .. maşallah diyim de
sen de gel
Ayy bu çok kötü olmuş kaptanımcumaya bi firmaya gidecekmişiz.. kurum dışına
nasıl bahane bulup gitmesemtüm oda da gidiyormuş panikledim çok.
tavuğun besleyiicliği ile dananınki aynı mı kuzu?Tavuk hafif danayı bende yiyemem hayatta çok fena tadı kokusu
Kocanızla/sevgilinizle sizin şarkınız hangisi kızlar
miu çatlasın onun kocası yok
cuma yarış günü burda
kuru üzüm evet siyah olandan canım yanında fındık yada bademde ye öyle daha çok faydası oluyormuş... bide et yerken yanında yoğurt yeme ben mesala ciğer et yerken ayran içmiyorum sadece salata ile tüketiyorum haberin olsun... birde sabah yumurtayı haşlamaktan ziyade yağda yapılması öneriliyor böylece daha çok demir emilimi sağlıyormuş...kuru üzüm siyah olandan dimi adam.. deneyim ama halim içler acısı yiyemem kesin
Hiiii kıyamaaaam
hahahahahhaha,Mesaı arkadaşlarım kelepçeli fotoyu gordu sen nerelerde dolanıyon diyorlardiyet topığı dedim inanmıyorlar
Mesaı arkadaşlarım kelepçeli fotoyu gordu sen nerelerde dolanıyon diyorlardiyet topığı dedim inanmıyorlar
canım eskiden ağzımda büyürdü yutamazdım ama eşimin aldığı bu yere çok güzel yapıyor ciğer aşeriyorum neredeyse)
Kocanızla/sevgilinizle sizin şarkınız hangisi kızlar
miu çatlasın onun kocası yok
tavuğun besleyiicliği ile dananınki aynı mı kuzu?
Yanı dustugum durum mükemmelhahahahahhaha,
hahahahahahaha
hahahahahahah
yılın bombası bu hahahahaha
makbuş yarıldım hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?