Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cumaya bi firmaya gidecekmişiz.. kurum dışına

nasıl bahane bulup gitmesemtüm oda da gidiyormuşpanikledim çok.

neden ki kuzu ne güzel ortam değişecek, bende şuanda dış birimlerden birindeyim

Ben tavuk yerim dana çok kötü ya

ama dananın vitamin içeriği daha fazlaymış, benimde b12 düşük dr ciğer yumurta kırmızı et ye dedi ama ciğer

ben de vitamin için ciğer(dana) yemek istiyorum ama yutamıyorum ağzımda büyüyor lokma
canım ızgara yaptır ve söyle araya kuyruk yağı koysunlar inan tadı gelmiyor öyle olunca yanında bol soğan salatası hiç tadını almıyorsun bende yiyemezdim ağzımda büyürdü ama kansızlık olunca mecbur yiyorum çünkü ilaçlar benim bağırsak floramı bozdu ...birde kuru üzüm günlük 10-15 arası tükettim onunda faydası oldu...

Eşimin b12 hep düşüktür ama ciğer yemez ağzına koymaz ben yerim o ilaç kullanıyor. Eşim yemediği için bende evde yiyemiyorum bundan sonra arada hazır kendim alıp yiyeceğim ne yapayım
öğle yemeklerinde sipariş ver kendine mis gibi pro )

bi deniyim bakalım öyle de, eşim bayıla bayıla yer ben yiyemezsem

kuru üzüm siyah olandan dimi adam.. deneyim ama halim içler acısı yiyemem kesin

canım eskiden ağzımda büyürdü yutamazdım ama eşimin aldığı bu yere çok güzel yapıyor ciğer aşeriyorum neredeyse )

kuru üzüm siyah olandan dimi adam.. deneyim ama halim içler acısı yiyemem kesin
kuru üzüm evet siyah olandan canım yanında fındık yada bademde ye öyle daha çok faydası oluyormuş... bide et yerken yanında yoğurt yeme ben mesala ciğer et yerken ayran içmiyorum sadece salata ile tüketiyorum haberin olsun... birde sabah yumurtayı haşlamaktan ziyade yağda yapılması öneriliyor böylece daha çok demir emilimi sağlıyormuş...

Mesaı arkadaşlarım kelepçeli fotoyu gordu sen nerelerde dolanıyon diyorlar diyet topığı dedim inanmıyorlar

canım eskiden ağzımda büyürdü yutamazdım ama eşimin aldığı bu yere çok güzel yapıyor ciğer aşeriyorum neredeyse )

ayyy inşallah ben de bulurum öyle bi yer, bişeyi yiyemiyorum demekten utanıyorum ben. benim yiyemem dediğim şeyi bulamayan insanlar var diyip kızıyorum kendime
Kocanızla/sevgilinizle sizin şarkınız hangisi kızlar
miu çatlasın onun kocası yok

benim yok ki ben de çatlarım

tavuğun besleyiicliği ile dananınki aynı mı kuzu?

değilmiş, dr vurgulaya vurgulaya dana ciğeri dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…