b12 için bana dr geçen sene 5 iğne vermişti canım ayda 1 tane vuruluyordum ... kullandım bitti sonra tekrar düşmüştü beslenmeme dikkat edince şuan yine yükselmiş ..beslenme çok önemliiineden ki kuzu ne güzel ortam değişecek, bende şuanda dış birimlerden birindeyim
ama dananın vitamin içeriği daha fazlaymış, benimde b12 düşük dr ciğer yumurta kırmızı et ye dedi ama ciğer
Mesaı arkadaşlarım kelepçeli fotoyu gordu sen nerelerde dolanıyon diyorlardiyet topığı dedim inanmıyorlar
ay ne güzel yaaaa yapan yer nasıl önemli bakcanım eskiden ağzımda büyürdü yutamazdım ama eşimin aldığı bu yere çok güzel yapıyor ciğer aşeriyorum neredeyse)
Ayy bu çok kötü olmuş kaptanım
kesin anlar müdür kesinhımmmm hastalansan mı acaba? yıllık izin var mı? ya da aile hekimini kafalayabilir misin?
bak bu kırmızılıları bilmiyordum ada aaaaa çok iyi oldu yazdığın tişikkirlir minnoşumkuru üzüm evet siyah olandan canım yanında fındık yada bademde ye öyle daha çok faydası oluyormuş... bide et yerken yanında yoğurt yeme ben mesala ciğer et yerken ayran içmiyorum sadece salata ile tüketiyorum haberin olsun... birde sabah yumurtayı haşlamaktan ziyade yağda yapılması öneriliyor böylece daha çok demir emilimi sağlıyormuş...
Hiiii kıyamaaaam
Yaşasın kötülük
Hemen bul bi tane herif herif nie bizim şarkımız yok de.
ayyy inşallah ben de bulurum öyle bi yer, bişeyi yiyemiyorum demekten utanıyorum ben. benim yiyemem dediğim şeyi bulamayan insanlar var diyip kızıyorum kendime
benim yok ki ben de çatlarım
değilmiş, dr vurgulaya vurgulaya dana ciğeri dedi
tahmin ettimdeğilmiş, dr vurgulaya vurgulaya dana ciğeri dedi
bilgisayarım virüs girmiş deYanı dustugum durum mükemmel
Hemen bul bi tane herif herif nie bizim şarkımız yok de.
Yanı dustugum durum mükemmel
b12 için bana dr geçen sene 5 iğne vermişti canım ayda 1 tane vuruluyordum ... kullandım bitti sonra tekrar düşmüştü beslenmeme dikkat edince şuan yine yükselmiş ..beslenme çok önemliii
rapor alsan sorgular mı? eğer sorguluyorsa fenaymış seninkigitmiycem zorla mı la
yok da rapor alçak bi tanıdığım yok almam zaten rapor işinden nefret ederimrapor alsan sorgular mı? eğer sorguluyorsa fenaymış seninki
rica ederim canım ben çook araştırıyorum yeterki kafama bi hastalığı takayım girmedim siteye okumadığım yazı bırakmıyorum hahahahaay ne güzel yaaaa yapan yer nasıl önemli bak
kesin anlar müdür kesin
gitmiycem zorla mı la
bak bu kırmızılıları bilmiyordum ada aaaaa çok iyi oldu yazdığın tişikkirlir minnoşum
Ben de evlilik teklifi almadım nolcakki.senelerdir başına kakıyorum adamın ne zaman tvde bi evlilik teklifi görsem şöyle bi teklif bile almadım bee diyom
en güzeli balım ama bak değerlerin nasıl yükselmiş maşallahrica ederim canım ben çook araştırıyorum yeterki kafama bi hastalığı takayım girmedim siteye okumadığım yazı bırakmıyorum hahahahailaçlara mecbur olmadıkça bulaşma taraftarı değilim ne yapayım ne yapayım diye araştırıyorum...
Ben sana bi tane ingiliz coni bulcam 1,85 boy mavi göz sarı saç üüyf yeme de yanında yatbulamıyom ki
kaç oldu bu sahalardayım dediğinBana eflal lazım acil lazım patetes yoğurt yapacağım yarın net cumadan sonra White sahalarda inşallah yavrucak lar duzeldiyse jillian ip lessie yapacağım 29 ocağa 49 olmam lazim çok acil hemen lazım 49 lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?