Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neden ki kuzu ne güzel ortam değişecek, bende şuanda dış birimlerden birindeyim

ama dananın vitamin içeriği daha fazlaymış, benimde b12 düşük dr ciğer yumurta kırmızı et ye dedi ama ciğer
b12 için bana dr geçen sene 5 iğne vermişti canım ayda 1 tane vuruluyordum ... kullandım bitti sonra tekrar düşmüştü beslenmeme dikkat edince şuan yine yükselmiş ..beslenme çok önemliii

canım eskiden ağzımda büyürdü yutamazdım ama eşimin aldığı bu yere çok güzel yapıyor ciğer aşeriyorum neredeyse )
ay ne güzel yaaaa yapan yer nasıl önemli bak
Ayy bu çok kötü olmuş kaptanım

hımmmm hastalansan mı acaba? yıllık izin var mı? ya da aile hekimini kafalayabilir misin?
kesin anlar müdür kesin

gitmiycem zorla mı la
bak bu kırmızılıları bilmiyordum ada aaaaa çok iyi oldu yazdığın tişikkirlir minnoşum
Hiiii kıyamaaaam
Yaşasın kötülük

Hemen bul bi tane herif herif nie bizim şarkımız yok de.

Yanı dustugum durum mükemmel

vay be fantezik karı demişlerdir

b12 için bana dr geçen sene 5 iğne vermişti canım ayda 1 tane vuruluyordum ... kullandım bitti sonra tekrar düşmüştü beslenmeme dikkat edince şuan yine yükselmiş ..beslenme çok önemliii

ay ben de hap kullanıyorum yaiğne yükseltmedi

gitmiycem zorla mı la

rapor alsan sorgular mı? eğer sorguluyorsa fenaymış seninki

ay ne güzel yaaaa yapan yer nasıl önemli bak

kesin anlar müdür kesin

gitmiycem zorla mı la

bak bu kırmızılıları bilmiyordum ada aaaaa çok iyi oldu yazdığın tişikkirlir minnoşum

rica ederim canım ben çook araştırıyorum yeterki kafama bi hastalığı takayım girmedim siteye okumadığım yazı bırakmıyorum hahahaha ilaçlara mecbur olmadıkça bulaşma taraftarı değilim ne yapayım ne yapayım diye araştırıyorum...

en güzeli balım ama bak değerlerin nasıl yükselmiş maşallah

kaç oldu bu sahalardayım dediğin.... yine mi kandırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…