Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün karbonlu bir gün oldu böyle hesap etmemiştim ama aç kalamazdım da akşama çok hafif geçireceğim için @MiuLego begum75

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe yoğurt çorbası + 3 ymk kaşığı etli patates yemeği + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı / aç kaldım aslında
Ara; 13:45 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:00 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt

Diyete devam eden birinin listeden çıkmasını mantıklı bulmuyorum .
İlla bi yerde gevşeklik oluyor

Çıkıpta memnun olanı hiç görmedim eflalim .

İnşallah sende böyle olmaz
Yani ne yapabilirdim ki yüzdem yüksek olsun diye şok diyet yapmaya devam edemezdim. Sağlığım kötüye gidiyordu artık. 200 gitsin 500 gitsin önemli değil denilse bende listede olurdum niye çıkayım

anammm kız miu sen bizdende geleni begenmesiz ben her hafta 500 gr üstü veremem ki
napcaz @MiuLego anam napak ahunun dedigi safları sıklaştıra sıklaştıra vercezzzzz
Benim çıkma sebebim buydu. Kapasitem belli. 1 kilo 700 gr falan çok zorlama ile oluyor, aus dönemin de de veremedim öyle fazla fazla o yüzden çıktım listeden. Evet ilaç etki ediyordu bana ama bak ilacı bırakınca da yüzde 2 ler yüzde 1 ler hop diye gelmedi bana ne zorlukla verdiğimi biliyorsun ya

Bende 23 Nisan 2016 yılında 49.7 rakamını görmüştüm hatırlarım hedefim 50 rakamıydı yıl dönümüydü eşimleİnşallah sende ulaşacaksın canım
İnşaallah canım . 49 ne güzel bir rakam öyle 5 ocak küçüğün doğum günü onda tutturamadım, 26 nisan büyüģün bu sefer tutacak inşaallah

öğlen biraz karbon olmuş ama akşama jillian aplamla eritirsin onu
akşam harika sporlarını bekliyorum yine

Yani ne yapabilirdim ki yüzdem yüksek olsun diye şok diyet yapmaya devam edemezdim. Sağlığım kötüye gidiyordu artık. 200 gitsin 500 gitsin önemli değil denilse bende listede olurdum niye çıkayım

Evet liste önemlidir lakin bireylerde bu takım için önemlidir 200-500 hesebi yapılmamalı .
Hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz içindir .
Ben bunu doğru bulmadım .
Tabi bu benim fikrim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…