Bence yine evladiyelik cıkacak şansımızı zorladıkMiu duymasınKanmayacağız evrene
Bence de bugün perşembe bir deBence yine evladiyelik cıkacak şansımızı zorladık
Yemiyorum inan yemiyorumBence de bugün perşembe bir de
Yime yime o sandalyeye oturmak zorunda kalmaYemiyorum inan yemiyorumćıkmasın en civilisinden
Efser e sopa lazimmis koş miu kosssssYemiyorum inan yemiyorumćıkmasın en civilisinden
Yani ne yapabilirdim ki yüzdem yüksek olsun diye şok diyet yapmaya devam edemezdim. Sağlığım kötüye gidiyordu artık. 200 gitsin 500 gitsin önemli değil denilse bende listede olurdum niye çıkayımDiyete devam eden birinin listeden çıkmasını mantıklı bulmuyorum .
İlla bi yerde gevşeklik oluyor
Çıkıpta memnun olanı hiç görmedim eflalim.
İnşallah sende böyle olmaz
Benim çıkma sebebim buydu. Kapasitem belli. 1 kilo 700 gr falan çok zorlama ile oluyor, aus dönemin de de veremedim öyle fazla fazla o yüzden çıktım listeden. Evet ilaç etki ediyordu bana ama bak ilacı bırakınca da yüzde 2 ler yüzde 1 ler hop diye gelmedi banaanammm kız miu sen bizdende geleni begenmesiz ben her hafta 500 gr üstü veremem ki
napcaz @MiuLego anam napak ahunun dedigi safları sıklaştıra sıklaştıra vercezzzzz
YemedimYime yime o sandalyeye oturmak zorunda kalma
İnşaallah canım . 49 ne güzel bir rakam öyleBende 23 Nisan 2016 yılında 49.7 rakamını görmüştüm hatırlarım hedefim 50 rakamıydı yıl dönümüydü eşimleİnşallah sende ulaşacaksın canım
Ya dün ya dunnnYemedimbugün hic yemedim
Bugün karbonlu bir gün oldu böyle hesap etmemiştim ama aç kalamazdım da akşama çok hafif geçireceğim için@MiuLego begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe yoğurt çorbası + 3 ymk kaşığı etli patates yemeği + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı / aç kaldım aslında
Ara; 13:45 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:00 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt
Ne artısı,Yarın sen hele artiyla gel miu dilini koparir
Begos sen beni de yorumla gi. Çok vurma daöğlen biraz karbon olmuş ama akşama jillian aplamla eritirsin onu
akşam harika sporlarını bekliyorum yine
Yani ne yapabilirdim ki yüzdem yüksek olsun diye şok diyet yapmaya devam edemezdim. Sağlığım kötüye gidiyordu artık. 200 gitsin 500 gitsin önemli değil denilse bende listede olurdum niye çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?