Dün dünde kaldıYa dün ya dunnn
Hoş buldum cnmKonyakk hoşgeldin canım
Gercektende topluyorum mium yarın hele çocuklar iyi desin doktor tekrar 52 ler 50 beni bekler bekletmeyeyim
heee senKiiimm kimmmmm ben miii
bi bakmam lazım kilo takibine kuzuKuzu haftaya cuma listeye alsana beni de, her hafta 700-1000 arası garantibenim kilomda %1.5 veririm yeter mi sana
Ayyyy ne hoş bir opucuk miu makbule
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBir mayışmıştım ki iyi olur öğreteyim bende yaparımEki Görüntüle 2085628
Öncelikle kollarını yukarı kaldırıyorsun kol hareketleriyle başlarızEki Görüntüle 2085629
Bacaklarını da kaldırmayı unutma basenler önemliEki Görüntüle 2085630
Bacak arasını eritmek için selülitleri göndermek için bu favorim bu hareketi benimseyelimm
Eki Görüntüle 2085632
Daha sonra kas yapma işine geçeriz annem
Eki Görüntüle 2085634
Yerim onu ben o göbeğini severim
Benimdeçok fena
Bence bu hesaplara girme herkesin bünyesi farklı önemli olan vermek buranın gkıymetini bil kendinle kaldınmı o 500 gr veremiyosun burda hertürlü bir istikrar varYani ne yapabilirdim ki yüzdem yüksek olsun diye şok diyet yapmaya devam edemezdim. Sağlığım kötüye gidiyordu artık. 200 gitsin 500 gitsin önemli değil denilse bende listede olurdum niye çıkayım
Kaç kilosun simdiSon durum az önce çektim@MiuLego
Ben yedim ama açımYemedimbugün hic yemedim
Hadi inşallah tutturursun canım sana inanıyorum Nisan çok güzeldir baharla fit olursun mis gibi yaz geliyorİnşaallah canım . 49 ne güzel bir rakam öyle5 ocak küçüğün doğum günü onda tutturamadım, 26 nisan büyüģün bu sefer tutacak inşaallah
Bugün yaparsam şişme olmaz mı yapmam diyordumöğlen biraz karbon olmuş ama akşama jillian aplamla eritirsin onu
akşam harika sporlarını bekliyorum yine
yılbaşında ben
94 kilo demistinSon durum az önce çektim@MiuLego
yok ben bakamıycam,bu nasıl 94 kiloSon durum az önce çektim@MiuLego
Hatuna bak ben 70 kiloyla boyle durmuyorum zalım.Son durum az önce çektim@MiuLego
Sağol canımmm@Triplimelek Megi başınız sağolsun
ada81 kolay gelsin kuzum
Günaydın kızlarrrrr
Ben spor yapacaktım demideğil spor herkes uyuyor, ses cikartmiyim diye mahsur kaldım, aciktim da ben yaaaa
Mantar sote yogurt salatadan sıkıldım çıg brokoli yedimBen yedim ama açım
Hadi inşallah tutturursun canım sana inanıyorum Nisan çok güzeldir baharla fit olursun mis gibi yaz geliyorBak tartımı hala saklarım inşallah sana da nasip olur
Eki Görüntüle 2085674
Bugün yaparsam şişme olmaz mı yapmam diyordum
Yaa seni yiycem bir şey kalmayacak ama diye korkuyorum
Eki Görüntüle 2085679 Eki Görüntüle 2085680
Ben yedim ama açım
Hadi inşallah tutturursun canım sana inanıyorum Nisan çok güzeldir baharla fit olursun mis gibi yaz geliyorBak tartımı hala saklarım inşallah sana da nasip olur
Eki Görüntüle 2085674
Bugün yaparsam şişme olmaz mı yapmam diyordum
Yaa seni yiycem bir şey kalmayacak ama diye korkuyorum
Eki Görüntüle 2085679 Eki Görüntüle 2085680
Maşallah bu nasil 94 yahu senin tarti bozuk canimmSon durum az önce çektim@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?