Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gercektende topluyorum mium yarın hele çocuklar iyi desin doktor tekrar 52 ler 50 beni bekler bekletmeyeyim
Allah harikasın kuzummm
Kiiimm kimmmmm ben miii
heee sen
Kuzu haftaya cuma listeye alsana beni de, her hafta 700-1000 arası garanti benim kilomda %1.5 veririm yeter mi sana
bi bakmam lazım kilo takibine kuzu
Ayyyy ne hoş bir opucuk  miu makbule

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam nilişkom bu hareketleri yazdım kafaya

Yani ne yapabilirdim ki yüzdem yüksek olsun diye şok diyet yapmaya devam edemezdim. Sağlığım kötüye gidiyordu artık. 200 gitsin 500 gitsin önemli değil denilse bende listede olurdum niye çıkayım
Bence bu hesaplara girme herkesin bünyesi farklı önemli olan vermek buranın gkıymetini bil kendinle kaldınmı o 500 gr veremiyosun burda hertürlü bir istikrar var kuzum çıkma listeden kaptanımız senin metayı tanıyor ve ona göre bunun hesabinı yapar.
Kendimden örnek vereyim artılarımı temizleyip liste dışıda olsa buraya dönmek hatta altı ayın cabuk gecmesini bekliyorum

Yemedim bugün hic yemedim
Ben yedim ama açım
İnşaallah canım . 49 ne güzel bir rakam öyle 5 ocak küçüğün doğum günü onda tutturamadım, 26 nisan büyüģün bu sefer tutacak inşaallah
Hadi inşallah tutturursun canım sana inanıyorum Nisan çok güzeldir baharla fit olursun mis gibi yaz geliyor Bak tartımı hala saklarım inşallah sana da nasip olur

öğlen biraz karbon olmuş ama akşama jillian aplamla eritirsin onu
akşam harika sporlarını bekliyorum yine
Bugün yaparsam şişme olmaz mı yapmam diyordum

Eki Görüntüle 2085669
miu yu askere mi çağırmışlar

yılbaşında ben

Yaa seni yiycem bir şey kalmayacak ama diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…