Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam nilişkom bu hareketleri yazdım kafaya
Tamam kaptanım bunları yapıyoruz fit kalıyoruz
Mantar sote yogurt salatadan sıkıldım çıg brokoli yedim
İyi yapmşsın canım brokoli nefistir ki zaten
Eki Görüntüle 2085681
asıl ben seni yiyçem tatlı nilişkom

Begüş çocukluğumu gördün mü çok zayıfmışım dimi zaten bir tek o zaman zayıftım ben Öyle tadını çıkararak yi beni

Evet liste önemlidir lakin bireylerde bu takım için önemlidir 200-500 hesebi yapılmamalı .
Hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz içindir .
Ben bunu doğru bulmadım .
Tabi bu benim fikrim ...
Diğer arkadaşlara haksızlık gibi oluyor diye düşündüm. Tamam benim elimde değil ama olsun. Burdayım ben hala mutluyum. Aslında tam döneminde ayrılmışım, en dibi görmüştüm yine. Tıkanmıştım artık çok bunalmıştım gerçekten mutsuz oluyordum. Küçük bir mola iyi olur diye düşündüm bakalım inşaallah yanılmam, daha önce de ayrılmıştım artı 2 olmuştum yaz boyu , onu da verip girdim. Ama bu sefer kilo vere vere devam edicem, mezuniyet için geri girerim listeye diyorum

Pertim kizlar hic uyumadim kizim balgam ciramadigindan gece 3 kere kustu (
Sabah 8 le 10 arasi uyudum sadece 2 saat ...cok bitkinim esimde ayni ..tek kuzum iyi olsunda gecer bunlarda... birazdan kızıma yemek yedirip uyutacam dinlensin
Gecmiş olsun kuzum yine hastasınız bana gecen senemizi hatırlatım kızım ana sınıfına 2 sene gitti yani gitmi gitmedimi anlamatık hep hastaydı

Ben sepzeleri cigde yerim Dünde tv dr'e çiğ yenilen sebze alkali olmasını sağlıyorumuş

Pertim kizlar hic uyumadim kizim balgam ciramadigindan gece 3 kere kustu (
Sabah 8 le 10 arasi uyudum sadece 2 saat ...cok bitkinim esimde ayni ..tek kuzum iyi olsunda gecer bunlarda... birazdan kızıma yemek yedirip uyutacam dinlensin
Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin çok zor
yarın iş yerinde yılbaşı kutlaması var
ben tahinli kurabiye yapıcaktım zaten biraz fazla yapıcam
pasta filan söylenecek börek kek
Sen yapacaksın tabi sadece yemeyeceksin değil mi
Ben sepzeleri cigde yerim Dünde tv dr'e çiğ yenilen sebze alkali olmasını sağlıyorumuş

O ne demek ki çiğe hayatta yiyemem bayağı haşlanması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…