94 canımKaç kilosun simdi
Kendimi 94 kiloyken hatırladımda foto cekmeye korkardımMaşallah bu nasil 94 yahu senin tarti bozuk canimm
Hala öyle diyom94 kilo demistin
.
yok ben bakamıycam,bu nasıl 94 kilo
şu 5? kilomda ben böyleyim
Tamam kaptanım bunları yapıyoruz fit kalıyoruz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam nilişkom bu hareketleri yazdım kafaya
İyi yapmşsın canım brokoli nefistir ki zatenMantar sote yogurt salatadan sıkıldım çıg brokoli yedim
Yok bacım sapasağlam tartıMaşallah bu nasil 94 yahu senin tarti bozuk canimm
Maşallah kuzum benim 94 kilom yusyuvarlaktıdaHala öyle diyom
Diğer arkadaşlara haksızlık gibi oluyor diye düşündüm. Tamam benim elimde değil ama olsun. Burdayım ben hala mutluyum. Aslında tam döneminde ayrılmışım, en dibi görmüştüm yine. Tıkanmıştım artık çok bunalmıştım gerçekten mutsuz oluyordum. Küçük bir mola iyi olur diye düşündüm bakalım inşaallah yanılmam, daha önce de ayrılmıştım artı 2 olmuştum yaz boyu , onu da verip girdim. Ama bu sefer kilo vere vere devam edicem, mezuniyet için geri girerim listeye diyorum
Evet liste önemlidir lakin bireylerde bu takım için önemlidir 200-500 hesebi yapılmamalı.
Hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz içindir .
Ben bunu doğru bulmadım .
Tabi bu benim fikrim ...
Hiç 94 gibi değil sin maşallah94 canım
koviyin mi ağam
Gecmiş olsun kuzum yine hastasınızPertim kizlar hic uyumadim kizim balgam ciramadigindan gece 3 kere kustu(
Sabah 8 le 10 arasi uyudum sadece 2 saat ...cok bitkinim esimde ayni ..tek kuzum iyi olsunda gecer bunlarda... birazdan kızıma yemek yedirip uyutacam dinlensin
Sağol kuzum.boy 1,71 .Alınca heryerden alıyo verince heryerden eşit gidiyoMaşallah kuzum benim 94 kilom yusyuvarlaktıdasenin hatların çıkmış bile çok güzel boyun kaç
Ben sepzeleri cigde yerimTamam kaptanım bunları yapıyoruz fit kalıyoruz
İyi yapmşsın canım brokoli nefistir ki zaten
Begüş çocukluğumu gördün mü çok zayıfmışım dimi zaten bir tek o zaman zayıftım benÖyle tadını çıkararak yi beni
Sağol canim , evet bu sene belli bağışıklık güçlenene kadar bu surec devam edecek...Gecmiş olsun kuzum yine hastasınızbana gecen senemizi hatırlatım kızım ana sınıfına 2 sene gitti yani gitmi gitmedimi anlamatık hep hastaydı
Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin çok zorPertim kizlar hic uyumadim kizim balgam ciramadigindan gece 3 kere kustu(
Sabah 8 le 10 arasi uyudum sadece 2 saat ...cok bitkinim esimde ayni ..tek kuzum iyi olsunda gecer bunlarda... birazdan kızıma yemek yedirip uyutacam dinlensin
Sen yapacaksın tabi sadece yemeyeceksin değil miyarın iş yerinde yılbaşı kutlaması var
ben tahinli kurabiye yapıcaktım zaten biraz fazla yapıcam
pasta filan söylenecek börek kek
Ben sepzeleri cigde yerimDünde tv dr'e çiğ yenilen sebze alkali olmasını sağlıyorumuş
Siyah giyinip hile yaptımBu iste bi terslik var kizim bu nasil olur?
Hepsi 69 kilo olan kadinlar bile boyle durmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?