Bende öyleyim boru tipiyim diyorum kendimeSağol kuzum.boy 1,71 .Alınca heryerden alıyo verince heryerden eşit gidiyo
Siyah giyinip hile yaptım
Sağol minnakim evet insan yıpranıyor bunada şükür diyorum.Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin çok zor
Sen yapacaksın tabi sadece yemeyeceksin değil mi
O ne demek kiçiğe hayatta yiyemem bayağı haşlanması gerek
Son durum az önce çektim@MiuLego
Yedigim ciğ sepzeler brokoli,karnıbahar,patlıcan,lahana,yeşil fasülye.birtek kabagı yiyemiyorum sanırımGeçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin çok zor
Sen yapacaksın tabi sadece yemeyeceksin değil mi
O ne demek kiçiğe hayatta yiyemem bayağı haşlanması gerek
Deme öyle deme.sen bi ipleri eline alsan anasını bile ağlatcan da işine gelmiyoCok uyuz oldum haagidip aynanin onunde yan durdum durmaz olaydim
nasıl yamuk durmiyim kız yan durdum işte herkes gibiSen bonusmusun? Ilk resminle birlikte koy bakalim.
Yalniz oyle yamuk durma
Deme öyle deme.sen bi ipleri eline alsan anasını bile ağlatcan da işine gelmiyo
Çok şükür tabi kuzum Rabbim dermansız dert vermesin yeter kiSağol minnakim evet insan yıpranıyor bunada şükür diyorum.
Yedigim ciğ sepzeler brokoli,karnıbahar,patlıcan,lahana,yeşil fasülye.birtek kabagı yiyemiyorum sanırım
Hala öyle diyom
Tamam kaptanım bunları yapıyoruz fit kalıyoruz
İyi yapmşsın canım brokoli nefistir ki zaten
Begüş çocukluğumu gördün mü çok zayıfmışım dimi zaten bir tek o zaman zayıftım benÖyle tadını çıkararak yi beni
yarın iş yerinde yılbaşı kutlaması var
ben tahinli kurabiye yapıcaktım zaten biraz fazla yapıcam
pasta filan söylenecek börek kek
Yedigim ciğ sepzeler brokoli,karnıbahar,patlıcan,lahana,yeşil fasülye.birtek kabagı yiyemiyorum sanırım
nasıl yamuk durmiyim kız yan durdum işte herkes gibi
Allah harikasın kuzummm
heee sen
bi bakmam lazım kilo takibine kuzu
kilo verince heybet gider oysaki ben kısalmış gibi hissediyom kendimiBende öyleyim boru tipiyim diyorum kendimebenim boyumda 1.68 o gün biri bana sen kilo vermişsin sanki boyunda uzamiş dedi
Dikkat et seni korkutmayayım ama biz sonunda zatürye başlangıcına kadar gitti durumSağol canim , evet bu sene belli bağışıklık güçlenene kadar bu surec devam edecek...
dur yolliyim ayıp ediyontartı fotosu at bize
burda manken gibisin
gördüm apaçi nilişko seni
tamam ordakini yerimama kıyamam öperim bende
neyse tartıldıktan sonra olucak kutlama
çiğ fasulye zararlı diye biliyorum
bi araştır istersen,turşunu kurarken bile azıcık haşlarlar
Ne ben nede metam normal degilÇok şükür tabi kuzum Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki
Hay maşallah her şey yiyormuşsunben ağzıma koyamam
kilo verince heybet gider oysaki ben kısalmış gibi hissediyom kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?