Teşekkürler canimmm evet bu yil boyle olacak insallah seneye daha iyi olurada geçmiş olsun cnm , bu yıl bagışıklık kazanacak böyle böyleee
Banada öyle geliyor omuzlar düşüyor o heybet gidiyor kadın artık nasil bakıyorsakilo verince heybet gider oysaki ben kısalmış gibi hissediyom kendimi
dur yolliyim ayıp ediyon
dur önden de çekmiştim.önce sonra yaptım sanaKiz düz dur demek istedim yani :)
Aldirmayin bana ya bazen dusundugumu yazamiyorum farklisi cikiyo
Son durum az önce çektim@MiuLego
Listeden geçen hafta çıktım canım.Bence bu hesaplara girme herkesin bünyesi farklı önemli olan vermek buranın gkıymetini bil kendinle kaldınmı o 500 gr veremiyosun burda hertürlü bir istikrar varkuzum çıkma listeden kaptanımız senin metayı tanıyor ve ona göre bunun hesabinı yapar.
Kendimden örnek vereyim artılarımı temizleyip liste dışıda olsa buraya dönmek hatta altı ayın cabuk gecmesini bekliyorum
Ben de bu sabah 2 ay once giydigim kiyafetlerle tekrar foto cektim kendime arada 10 kg var ve resmen boyum uzamis duruyoBende öyleyim boru tipiyim diyorum kendimebenim boyumda 1.68 o gün biri bana sen kilo vermişsin sanki boyunda uzamiş dedi
Heryerden almak daha zayıf gösteriyor demekki. Kız sen 70 olsan taş olursun, kasap kudurur
dur önden de çekmiştim.önce sonra yaptım sana
İnşaallah canım. Zaten bahardal oğlumu okula ben götürüp getiricem inşaallah, şöyle fit fit salınayımHadi inşallah tutturursun canım sana inanıyorum Nisan çok güzeldir baharla fit olursun mis gibi yaz geliyorBak tartımı hala saklarım inşallah sana da nasip olur
dur önden de çekmiştim.önce sonra yaptım sana
Kız bu je sen 65 gibi duruyorsun, kemiklerin çok mu ince, içine içine almışsın sen kiloyuSon durum az önce çektim@MiuLego
Çok çok geçmiş olsun canımPertim kizlar hic uyumadim kizim balgam ciramadigindan gece 3 kere kustu(
Sabah 8 le 10 arasi uyudum sadece 2 saat ...cok bitkinim esimde ayni ..tek kuzum iyi olsunda gecer bunlarda... birazdan kızıma yemek yedirip uyutacam dinlensin
amacın ne kadınLannn beline nolmus oyletüühh masallah zaten onceki resimdede asiri durmuyosunki yine orantiliymissin.
Boyle bi yan bi duz cek once sonra yapmak icin.
yok valla kütük gibi kemiklerim.hele dizden aşağısı roberto karlos bacağı gibi kapkalınKız bu je sen 65 gibi duruyorsun, kemiklerin çok mu ince, içine içine almışsın sen kiloyu
Çok çok geçmiş olsun canım
kasap et seviyor ama 78 kiloda 40 bedene sığıyorum canım
Herneyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?