Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz düz dur demek istedim yani :)
Aldirmayin bana ya bazen dusundugumu yazamiyorum farklisi cikiyo
dur önden de çekmiştim.önce sonra yaptım sana

Eklentiler

• 26177321_1748289951888217_1653318381_n.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 26176184_1748289565221589_1241795181_n.webp
    10 KB · Görüntüleme: 43
Listeden geçen hafta çıktım canım.

Bende öyleyim boru tipiyim diyorum kendime benim boyumda 1.68 o gün biri bana sen kilo vermişsin sanki boyunda uzamiş dedi
Ben de bu sabah 2 ay once giydigim kiyafetlerle tekrar foto cektim kendime arada 10 kg var ve resmen boyum uzamis duruyo

Hadi inşallah tutturursun canım sana inanıyorum Nisan çok güzeldir baharla fit olursun mis gibi yaz geliyor Bak tartımı hala saklarım inşallah sana da nasip olur
İnşaallah canım. Zaten bahardal oğlumu okula ben götürüp getiricem inşaallah, şöyle fit fit salınayım

Ben düşündüm de ..

Sana hiç listeden izne ayrıl artık yaaa
Listeye zarar veriyorsun eflal
Çık sen izne

Vs vs

Dediğimi hatırlamıyorum da. Sanki tam tersini söyledim.

Hatta ve hatta ahuya dahi (ki benim geldiğim dönemden beri çopu hafta sabit gelmiş artı gelmiştir) listeden çıkmaması izne çıkmaması için çoooook yalvarmışımdır.

Yanlış hatırlıyosam demek.

Son durum az önce çektim @MiuLego
Kız bu je sen 65 gibi duruyorsun, kemiklerin çok mu ince, içine içine almışsın sen kiloyu
Pertim kizlar hic uyumadim kizim balgam ciramadigindan gece 3 kere kustu (
Sabah 8 le 10 arasi uyudum sadece 2 saat ...cok bitkinim esimde ayni ..tek kuzum iyi olsunda gecer bunlarda... birazdan kızıma yemek yedirip uyutacam dinlensin
Çok çok geçmiş olsun canım

Dün eşime bankanın birinden yılbası hediyesi geldi cok şık bir kutubana verdi bende ajanda filan kalem cıkar takvim heycanıyla actım icinden
1 kavanoz zeytin ezmesi
1 kavanoz bal
1 kavanoz zeytin receli
1 kutu zetin yapragı cayı
2 tane zeytin yaglı lavata karışık mis kokulu sabun çıktı
Şu zeytin yapragı cayıni bir deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…