Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok uyuz oldum haa gidip aynanin onunde yan durdum durmaz olaydim
Ayy bonus önce güleyim sonra kızayım Sende ol bacım sende neyi bekliyorsun, bu hayatın düzelmesini mi? O zor biliyorsun. Sen 70 ol ben görücem seni ayyy hala kendimi kilolu hissediyorum 60 olsan bir diye söylendiğini

Ayy iste ben o zatureden korkuyorumsimdi dr ilac verdi cigerlerini dinledi cigerler temiz dedi.. devam ederse baska bi dr götürürüm alerjide aklimda olsun sağol onuda yaptırırım.. suan iyi gece tutuyor oksuruk gun icerisinde cok oksurmuyor gece uyuma asamasinda basliyor sabaha kadar sürüyor...

Zeytine doymussunuz, recelini merak ettim ilk defa duydum

Tabi canııım .kasap beni jülyen mi doğrasın yoksa kuşbaşı mı
Julyen daha zayıf gosterir

Şimdi sen niye alınıyorsun ki ? Ben sen bana bunu dedin mi dedim ? Pardon nerde yazdım ben bunu? Daha geçen gün yazdın Büşra ya mı hatırlamıyorum. Listede olmasan 500 iyi ama listede 1-1.5 vermek lazım diye. Ben kapasitemiz bildiğim için bu beklentiyi karşılayamayacaģım için çıkıyorum niye bu tavrı görüyorum ki şimdi.
Dediğin gibi neyse...

Bunu sen soruyorsan zaten ohoooo

Alınmak?
Alınmadım eflal yazdığına cevap yazıyorum.

Listede kabul görseydi zaten çıkmazdım diyorsun. Sen yazıyprsun bunu.

Sen listeden itelenmedin. Çık artık bize hep zararsız denmedi sana. Elbet ki ben cevap vereceğim bu yazdığına kim verecek cevap? Kaptan bensem ben vericem cevap.

Sen istedin çıkmak. Çıkma diyen taraf da bendim. Ve hatta burada istikrarına helal olsun nidaları atan da yine bendim.

Geçen dediğim şeyin arkasındayım. Listede verilebilcewk en iyi kilo verilmeli. Zorlanmalı. 1-1.5-2-2.5 maksimum ne veriliyorsa verilmeli. Bu açık ve net. Senle ne alaka.

Başkasına yazılan şeyden mi üstüne alındın? Alınacak bişey yoktu zaten senle birebir senle ilgili konışruğumuz için.

gördüm apaçi nilişko seni
tamam ordakini yerim ama kıyamam öperim bende
Apaçi gençlikti o zamanlar Öp o zaman
Ne ben nede metam normal degil
Ahahahaha Estagfirullah
İnşaallah canım. Zaten bahardal oğlumu okula ben götürüp getiricem inşaallah, şöyle fit fit salınayım
Tabisi

Ne güzel canım işte hepsi işe yarar şeyler

Bende, listede olunca en az 800 verilmeli diye bi yazi okumustum boyle denilince liste aşkım bi anda söndü..cunku en az 800 benim en cok verdigim kilo...
Evet olması gereken BENİM beklentim bu. Her bir bireyin %1 barajını aşması.

Haaaa çabaladın aşamadın mı?

Nasıl vermezsin yuuuuh demedim demem. Menü temizse ve elden gelen yapılmışsa.

Bunun da çok örneği listedkilere bunu çok söylediğim olmuştur.

Cok haklısın canimcim ama iste insan yinede bu beklentiyi gorup veremeyince üzülüyor ve listeyi takimi riske atmak istemiyor.. haklisin bazen listede olanlarda veremiyor en az 800 goruyoruz ..
Inan bi ara liste icin cok heyecanlanmıştım icim kıpır kipir motivasyonum tamdı... ama o yaziyi okuyunca dedim ada listeden uzak dur hic riske atma benim icin 800 gercekten iyi rakam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…