Ayy bonusCok uyuz oldum haagidip aynanin onunde yan durdum durmaz olaydim
Sağol canim aynen evde olağanüstü hal ilan ediliyor
Tabi canııım .kasap beni jülyen mi doğrasın yoksa kuşbaşı mıOlmaz olmaz 70 ol 38 beden ol, boyunda uzun şöyle mini şortlar mini etekler offff
Beni al
Ayy iste ben o zatureden korkuyorumDikkat et seni korkutmayayım ama biz sonunda zatürye başlangıcına kadar gitti durumbu sene kullandıgı alerji ilacları işe yaradı sanırım ufak tefek soguk algınlıklarıyla atlattık İstersen birde aleji testi iste kuzum
Tövbe estağfurullah ben sığamıyorum dahakasap et seviyor ama 78 kiloda 40 bedene sığıyorum canım
Nasıldı?Ya eflal gerçekten tek sebep 500 verilmesi ve listede benim bunu istemem miydi?
Cidden mi?
Böyle miydi bu olay?
Sagol canimKız bu je sen 65 gibi duruyorsun, kemiklerin çok mu ince, içine içine almışsın sen kiloyu
Çok çok geçmiş olsun canım
Bende 70 kiloyum defactoda 38 beden giyiyorumTövbe estağfurullah ben sığamıyorum daha
Dün eşime bankanın birinden yılbası hediyesi geldi cok şık bir kutubana verdi bende ajanda filan kalem cıkar takvim heycanıyla actım icinden
1 kavanoz zeytin ezmesi
1 kavanoz bal
1 kavanoz zeytin receli
1 kutu zetin yapragı cayı
2 tane zeytin yaglı lavata karışık mis kokulu sabun çıktı
Şu zeytin yapragı cayıni bir deniyeyim
Julyen daha zayıf gosterirTabi canııım .kasap beni jülyen mi doğrasın yoksa kuşbaşı mı
Şimdi sen niye alınıyorsun ki ? Ben sen bana bunu dedin mi dedim ? Pardon nerde yazdım ben bunu? Daha geçen gün yazdın Büşra ya mı hatırlamıyorum. Listede olmasan 500 iyi ama listede 1-1.5 vermek lazım diye. Ben kapasitemiz bildiğim için bu beklentiyi karşılayamayacaģım için çıkıyorum niye bu tavrı görüyorum ki şimdi.Ben düşündüm de ..
Sana hiç listeden izne ayrıl artık yaaa
Listeye zarar veriyorsun eflal
Çık sen izne
Vs vs
Dediğimi hatırlamıyorum da. Sanki tam tersini söyledim.
Hatta ve hatta ahuya dahi (ki benim geldiğim dönemden beri çopu hafta sabit gelmiş artı gelmiştir) listeden çıkmaması izne çıkmaması için çoooook yalvarmışımdır.
Yanlış hatırlıyosam demek.
Ben ilk defa böyle bir paket gördümZeytine doymussunuz, recelini merak ettim ilk defa duydum
Julyen daha zayıf gosterir
Bunu sen soruyorsan zaten ohooooNasıldı?
Şimdi sen niye alınıyorsun ki ? Ben sen bana bunu dedin mi dedim ? Pardon nerde yazdım ben bunu? Daha geçen gün yazdın Büşra ya mı hatırlamıyorum. Listede olmasan 500 iyi ama listede 1-1.5 vermek lazım diye. Ben kapasitemiz bildiğim için bu beklentiyi karşılayamayacaģım için çıkıyorum niye bu tavrı görüyorum ki şimdi.
Dediğin gibi neyse...
Apaçi gençlikti o zamanlargördüm apaçi nilişko seni
tamam ordakini yerimama kıyamam öperim bende
AhahahahaNe ben nede metam normal degil
Tabisiİnşaallah canım. Zaten bahardal oğlumu okula ben götürüp getiricem inşaallah, şöyle fit fit salınayım
Dün eşime bankanın birinden yılbası hediyesi geldi cok şık bir kutubana verdi bende ajanda filan kalem cıkar takvim heycanıyla actım icinden
1 kavanoz zeytin ezmesi
1 kavanoz bal
1 kavanoz zeytin receli
1 kutu zetin yapragı cayı
2 tane zeytin yaglı lavata karışık mis kokulu sabun çıktı
Şu zeytin yapragı cayıni bir deniyeyim
Evet olması gereken BENİM beklentim bu. Her bir bireyin %1 barajını aşması.Bende, listede olunca en az 800 verilmeli diye bi yazi okumustum boyle denilince liste aşkım bi anda söndü..cunku en az 800 benim en cok verdigim kilo...
Ben ilk defa böyle bir paket gördümreceli tatdım benim damak tadına uymadı zaten yaglı bir meyve birde şekerle dahada agırlaşmıştı
Zeytine doymussunuz, recelini merak ettim ilk defa duydum
Julyen daha zayıf gosterir
Cok haklısın canimcim ama iste insan yinede bu beklentiyi gorup veremeyince üzülüyor ve listeyi takimi riske atmak istemiyorEvet olması gereken BENİM beklentim bu. Her bir bireyin %1 barajını aşması.
Haaaa çabaladın aşamadın mı?
Nasıl vermezsin yuuuuh demedim demem. Menü temizse ve elden gelen yapılmışsa.
Bunun da çok örneği listedkilere bunu çok söylediğim olmuştur.
Ben ajanda severledenimApaçi gençlikti o zamanlarÖp o zaman
AhahahahaEstagfirullah
Tabisi
Ne güzel canım işte hepsi işe yarar şeyler
Ya dün ya dunnnYemedimbugün hic yemedim
O fazlaliklarini nereye gomuyon lan doğru söyle bizde gomelim orayaSon durum az önce çektim@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?