Seven vardır mutlakaBence de güzel değildir, zaten ben recelde sevmem ki sadece merak benimki
Fazla olan kilomu da yidimYa dün ya dunnn
O fazlaliklarini nereye gomuyon lan doğru söyle bizde gomelim oraya
Canim oyle dusunme sonucta koca insanlariz kavga etmiyoruz ki tartışıp liste icin ne yapabiliriz diye konusuyoruz.. fikirler dusunceler ayni olmaya bilir ama fikrimizi soyleyebiliriz...@MiuLego beni hiç anlamamışsın başka da bir şey demiycem.
Konu da uzamasın benim yüzümden takımın tadı kaçmasın.
gençlikte güzeldi bee kuzum demiApaçi gençlikti o zamanlarÖp o zaman
çok yüklenip şişirme kasları dikkat etMisafir gittiben azcık eliptik tepeyim
çok yüklenip şişirme kasları dikkat et
Anlamayan bir taraf var da. O taraf ben miyim sen misin çözemedim. Şok içindeyim sadece.@MiuLego beni hiç anlamamışsın başka da bir şey demiycem.
Konu da uzamasın benim yüzümden takımın tadı kaçmasın.
bana yollaBence de güzel değildir, zaten ben recelde sevmem ki sadece merak benimki
ohhş laaan karıya baaak hepsi senin mi anam
Geniz akıntısı kontrol ettir balım ben 5 doktor gezdikten sonra dediler oglumda geniz akıntısı olduğunu oda kusardi cokAyy iste ben o zatureden korkuyorumsimdi dr ilac verdi cigerlerini dinledi cigerler temiz dedi.. devam ederse baska bi dr götürürüm alerjide aklimda olsun sağol onuda yaptırırım.. suan iyi gece tutuyor oksuruk gun icerisinde cok oksurmuyor gece uyuma asamasinda basliyor sabaha kadar sürüyor...
Bana da yiyecek olsunBen ajanda severledenimevet hoş bir paketti hoşumada gitti dogrusu
Bende öperimmmm
Bel ne guzel incecikkk masallah popoda sporla gider canimmm
Aaa sagol canim onada baktirayim cunku hep uyurken öksürük başlıyor..Geniz akıntısı kontrol ettir balım ben 5 doktor gezdikten sonra dediler oglumda geniz akıntısı olduğunu oda kusardi cok
Benim toto hic yok dumduz tahta gibi siskoyum ama. Totom yok
bana yolla
ohhş laaan karıya baaak hepsi senin mi anam
Bana da yiyecek olsuneşime de öyle güzel hediye paketi yapmışlar gömleği gerçi büyük beden almışlar değiştireceğiz bizim Müdür de yiyecek içecek aldı bir kutuda oda çok şekerdi
Bende öperimmmm
Eki Görüntüle 2085699
Fıstık maşallah sana
Bel ne guzel incecikkk masallah popoda sporla gider canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?