- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Valla inanirim seni görünce 10 kilo daha veresim geldi anca senin gibi olurumFazla olan kilomu da yidim
Ben seni suçlayacak hiç bir şey söylemedim. Öyle düşünseydim bunu sana direk derdim. Bunun sorumluluğu beni geriyor diye zaten söylemiştim.Anlamayan bir taraf var da. O taraf ben miyim sen misin çözemedim. Şok içindeyim sadece.
Teşekkürler harika hissediyorum şuan. Harika ya!
Ya dün ya dunnn
O fazlaliklarini nereye gomuyon lan doğru söyle bizde gomelim oraya
Eşim giymez gömlekBana da yiyecek olsuneşime de öyle güzel hediye paketi yapmışlar gömleği gerçi büyük beden almışlar değiştireceğiz bizim Müdür de yiyecek içecek aldı bir kutuda oda çok şekerdi
Bende öperimmmm
Eki Görüntüle 2085699
Fıstık maşallah sana
vücut şeklin güzel,ideal kilona gelince harika olacaksın
kızının totosunu gördüm
yanlız tezgahı güzel yere açmışsın,pc,eliptik ortam güzel
Benim toto hic yok dumduz tahta gibi siskoyum ama. Totom yok
Bende yeterince kilo var kuzum nereme alim daha el insafBizim evde reçel yok ki
Yaaaaa azcigini sana versem mi, paylasabilirim ki
Yaaa üst bacak ve pop oyu napam nere saklayam her yerden çıkıyor
Ayyy inşallah, henüz listede değilim sissemde bisey olmaz ben kirbaci vurmaya gidiom
Tek sıkınti basen totonun yarısını bana gondersene
bende göndereyim miTek sıkınti basen totonun yarısını bana gondersenebende hicccc yokkkk
Yahu işim gücüm yok da eflal birşey dedi onu şu yana çekeyim diye mi uğraşıcam eflal?Ben seni suçlayacak hiç bir şey söylemedim. Öyle düşünseydim bunu sana direk derdim. Bunun sorumluluğu beni geriyor diye zaten söylemiştim.
Neyi anlamıyorum, bu kadar sinirlenecek ne var, şok içinde olan kırılan benim şu an. Berbat hisseden de. Sana hiç bir şey söylemediğim halde olayı faklı bir tarada çektin. Çok üzgünüm...
Alirim valla toto en kalın yerden ya 82 ya 84 90 bile değil yaaaaaa basen desen hiç yok cilpi bacağın tekiyimbende göndereyim mi
paylaşmak güzeldir
Valla inanirim seni görünce 10 kilo daha veresim geldi anca senin gibi olurum
Kuzum ben senin gibi koltuklara uçamıyorum daha,anca koltuk çökertiyorumValla inanirim seni görünce 10 kilo daha veresim geldi anca senin gibi olurum
Oyyy tatliliga bakkkk
82 mi 84 müAlirim valla toto en kalın yerden ya 82 ya 84 90 bile değil yaaaaaa basen desen hiç yok cilpi bacağın tekiyim
oyy yerim onu maşallah
Ben fucudum sevmiyorummmmmmKuzum ben senin gibi koltuklara uçamıyorum daha,anca koltuk çökertiyorumdaha ne kadar vericen cin ali gibi mi olcan
Eki Görüntüle 2085707
He ya o kadarcik pantolon falan hiç yakışmıyor Allah tan tesettürluyum ama arkadan bakınca dümdüz duvar gibi la senin ki ne kadar gondersene azıcık hani paylaşmak güzeldi
Tek sıkınti basen totonun yarısını bana gondersenebende hicccc yokkkk
Alirim valla toto en kalın yerden ya 82 ya 84 90 bile değil yaaaaaa basen desen hiç yok cilpi bacağın tekiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?