Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlamayan bir taraf var da. O taraf ben miyim sen misin çözemedim. Şok içindeyim sadece.

Teşekkürler harika hissediyorum şuan. Harika ya!
Ben seni suçlayacak hiç bir şey söylemedim. Öyle düşünseydim bunu sana direk derdim. Bunun sorumluluğu beni geriyor diye zaten söylemiştim.
Neyi anlamıyorum, bu kadar sinirlenecek ne var, şok içinde olan kırılan benim şu an. Berbat hisseden de. Sana hiç bir şey söylemediğim halde olayı faklı bir tarada çektin. Çok üzgünüm...

Ya dün ya dunnn

O fazlaliklarini nereye gomuyon lan doğru söyle bizde gomelim oraya
Eşim giymez gömlek öyle seyler evde birikiyor sinir oluyorum bir tanesinde ismi yazıyor onu hic kimseye veremiyoruz duruyor öyle

vücut şeklin güzel,ideal kilona gelince harika olacaksın
kızının totosunu gördüm
yanlız tezgahı güzel yere açmışsın,pc,eliptik ortam güzel

Ouyyy dillerini yirim senin ne güzel konusuyon

Benim toto hic yok dumduz tahta gibi siskoyum ama. Totom yok

Agirlikla Squat yap kuzu cikiyor popo, ben korkumdan agirliksiz yapiom iyice buyucek diye

Bende yeterince kilo var kuzum nereme alim daha el insaf

Yahu işim gücüm yok da eflal birşey dedi onu şu yana çekeyim diye mi uğraşıcam eflal?

Söylediğin şu: “ben listeden çıkmak istemedim aslında istemezdim de ama benim 500 eksim kabul görmedi. Görseydi kalırdım.”

Nerede ne zaman kabul görmedi ve bu sana ne zaman ne şekilde dile getirildi? Ben bunu soruyorum. Bu irdeliyorum. Sinirleniyorum evet. Çünkü benim için önemli. Liste işinden sorumlu tek kişi bensem bunu üzerime alnacak kişi benim. Ağzımdan da eflal izne ayrıl yetmiyor senin eksin lafı çıkmadı çıkmaz. Bu şekilde yansıtılması hoş değil. Doğru değil. Kırıldığın yerler nereleri bilemedim ama... tabi kırıl ya. Acıttım çünkü. Olandan farklı şeyler söyledim hatta seni şuçladım. Ağrına gitti tabi.

Beni listede en çok üzen insanlardan biri bonustur. Onunla dahi liste için listede kalması için konuşmalarım burdan göğe yol olur. Rest çekerek en son listedesin istersen bildirim de yapma ayırmıyprum izme demişliğim vardır..

Herneyse ya gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…