Oyyyyyy masallahhhh yerim ben bunu Rabbim ne guzellikler yaratıyor......
Miummmmmmmmm seviyorum seni bi sakın üzme bakayım kendini konuşur halledersiniz sizBeni listede en çok üzen insanlardan biri bonustur. Onunla dahi liste için listede kalması için konuşmalarım burdan göğe yol olur. Rest çekerek en son listedesin istersen bildirim de yapma ayırmıyprum izme demişliğim vardır..
Herneyse ya gerçekten.
Sevicen tabiki kuzum maşallah vücudunaBen fucudum sevmiyorummmmmm
He ya o kadarcik pantolon falan hiç yakışmıyor Allah tan tesettürluyum ama arkadan bakınca dümdüz duvar gibi la senin ki ne kadar gondersene azıcık hani paylaşmak güzeldi
Valla mı ha 78.5 86 ydi şimdi ya 84 ya 82 inşallah daha da incelenmiştirBen 49 kilo olduğum da bile kalcam 90 oluyo, gerisini sen hesap et. Seve seve paylasirim :)
elimden geldiğince yaparım tabikidebegum75 @nehirnil111 kuzular
Listenin son halini size göndersem yarın ilgilenir misiniz?
Kızlara söylerim geç saate kalmadan bildirimleri tamamlarız. Siz mesaiden çıkmadan paylaşım alanına taşır mısınız?
Olur mu
ayy hadi yaaaGelsin mincirsin, o da bi minciran olsa diye dolanıyor zilli suanda
Kiskandim hiii benim.neden totom yokkkkkkkkmişyerindeyim kız nasıl gösterim
hem benimki sığmaz buraya
Tamam canoelimden geldiğince yaparım tabikide
sen özelden yaz istersen tam olarak napıcağımızı,hallederiz
ama dediğin gibi 15,30 da bitsin herşey 16,00 da çıkıyorum sonrasında bişey yapmam çok zor
Eve 3 4 gibi donerim sıkıntı olursa yardımcı olurum yüzde hesaplamada falan mium ses edin yeterTamam cano
En kötü zaten listenin son halini bana atarsınız ben onun üzerinden devam eder 20:00 a kadar paylaşırım
Sıkıntı olmaz
Özelden yazacağım kuzum
Teşekkürederim
Bu ne şirrinlik böyle
Sende 90 misin allah askinaSon durum az önce çektim@MiuLego
Ya inan çok kötü duruyor arka dümdüz
ivitt gizli kiloluyum benSende 90 misin allah askina
Kemikler mi iri 70 gibi duruyorsun
Benimde yok 60 olursam sanırım hiç kalmıyacakKiskandim hiii benim.neden totom yokkkkkkkkm
Tamam cano
En kötü zaten listenin son halini bana atarsınız ben onun üzerinden devam eder 20:00 a kadar paylaşırım
Sıkıntı olmaz
Özelden yazacağım kuzum
Teşekkürederim
Sağol kuzum.boy 1,71 .Alınca heryerden alıyo verince heryerden eşit gidiyo
Çok sağol kuzum anlaştık haber ederimEve 3 4 gibi donerim sıkıntı olursa yardımcı olurum yüzde hesaplamada falan mium ses edin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?