Ya inan çok kötü duruyor arka dümdüz
Ben totodan sadece 2 cm inceldim Allah tan varya yoksa kemik kalırdı galiba geriye hep ust çalıştım o yüzden ip ile de sıkılaştırma yaptimBenimde yok 60 olursam sanırım hiç kalmıyacak
Hala anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Evet kabul görmeyen bir durum bu . Liste için listedeki diğer arkadaşların hakkı için kabul görmez bir durum. Sen bunu istediğin için değil. Ben bu kadar ince düşünürken, sırf bu sebepten listeden istemeyerek çıkarken ki istemeye istemeye bu sebepten çıktığımı sana söylediğim halde. Ben şok yapmadan daha fazla eksi getiremem şok da beni yıprattı , kimseye haksızlık olmasın dediğim halde böyle düşündüğüm halde. Sen beni kırmaktan bu üsluptan çekinmedin. Eyvallah.Yahu işim gücüm yok da eflal birşey dedi onu şu yana çekeyim diye mi uğraşıcam eflal?
Söylediğin şu: “ben listeden çıkmak istemedim aslında istemezdim de ama benim 500 eksim kabul görmedi. Görseydi kalırdım.”
Nerede ne zaman kabul görmedi ve bu sana ne zaman ne şekilde dile getirildi? Ben bunu soruyorum. Bu irdeliyorum. Sinirleniyorum evet. Çünkü benim için önemli. Liste işinden sorumlu tek kişi bensem bunu üzerime alnacak kişi benim. Ağzımdan da eflal izne ayrıl yetmiyor senin eksin lafı çıkmadı çıkmaz. Bu şekilde yansıtılması hoş değil. Doğru değil. Kırıldığın yerler nereleri bilemedim ama... tabi kırıl ya. Acıttım çünkü. Olandan farklı şeyler söyledim hatta seni şuçladım. Ağrına gitti tabi.
Senin için gittim olctum 83 la 83 en son 84 musssarka dümdüz nasıl bişeydi
toto yok nasıl bir histiii
hedef 70-75 kuzum.daha aşağısı yakışmaz gibi geliyoSende 70 olsan dal gibi durursun kadın
Bence 65 60 çokta yakışırhedef 70-75 kuzum.daha aşağısı yakışmaz gibi geliyo
Döt nakli yapılıyosa hemen verimSenin için gittim olctum 83 la 83 en son 84 mussshic güzel bi hisss degilll yemeğin salcalisi kadının ...... Anladın sennn
Bende sıkılaşmada yokBen totodan sadece 2 cm inceldim Allah tan varya yoksa kemik kalırdı galiba geriye hep ust çalıştım o yüzden ip ile de sıkılaştırma yaptim
anlıyorumSenin için gittim olctum 83 la 83 en son 84 mussshic güzel bi hisss degilll yemeğin salcalisi kadının ...... Anladın sennn
orda duur !!! 123 cmlik toto varken size bağış yapmak düşmez
bendende alın ne olusuyuz
Eflalim balım ben seni çok seviyorum sana mium zaten şok yapma artık dedi istemiyorum eflal dedi akşam 4 5 kadar aç kaliyordun kalma normal tartil dedi sen burda 500 gr kabul edilseydi listede kaldırdım diyince sanki miu kabul etmedi de seni listeden çıkardı gibi anlaşıldı aeben ablanin yazdıklarını lütfen oku oda öyle anladı evet sen kul hakkından korktuğun için listeye zarar vermek istemediğini için ciktin bunu biz biliyoruz ama bilmeyen yeni gelen arkadaşlar var yanlış anlasiliyorHala anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Evet kabul görmeyen bir durum bu . Liste için listedeki diğer arkadaşların hakkı için kabul görmez bir durum. Sen bunu istediğin için değil. Ben bu kadar ince düşünürken, sırf bu sebepten listeden istemeyerek çıkarken ki istemeye istemeye bu sebepten çıktığımı sana söylediğim halde. Ben şok yapmadan daha fazla eksi getiremem şok da beni yıprattı , kimseye haksızlık olmasın dediğim halde böyle düşündüğüm halde. Sen beni kırmaktan bu üsluptan çekinmedin. Eyvallah.
ivitt gizli kiloluyum ben
Ya sana bişey diyimmhedef 70-75 kuzum.daha aşağısı yakışmaz gibi geliyo
Alirim valla hemencecikDöt nakli yapılıyosa hemen verim
Evet canım özellikle bacaklarda gram.selulit kalmadiBende sıkılaşmada yokip atlamak iyo gelitmi
Meseleyi bilen kişi doğrusunu da biliyor zaten. Neyi yanlış anlaşılacak. Listede verilecek oran belli zaten, belli olan bir şey yanlış anlaşılmaz. Ben mı uyu suçlayan bir şey yazmadım lafımın arkasındayım, aabenin mesajına da cevap verdim zaten.Eflalim balım ben seni çok seviyorum sana mium zaten şok yapma artık dedi istemiyorum eflal dedi akşam 4 5 kadar aç kaliyordun kalma normal tartil dedi sen burda 500 gr kabul edilseydi listede kaldırdım diyince sanki miu kabul etmedi de seni listeden çıkardı gibi anlaşıldı aeben ablanin yazdıklarını lütfen oku oda öyle anladı evet sen kul hakkından korktuğun için listeye zarar vermek istemediğini için ciktin bunu biz biliyoruz ama bilmeyen yeni gelen arkadaşlar var yanlış anlasiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?