Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hala anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Evet kabul görmeyen bir durum bu . Liste için listedeki diğer arkadaşların hakkı için kabul görmez bir durum. Sen bunu istediğin için değil. Ben bu kadar ince düşünürken, sırf bu sebepten listeden istemeyerek çıkarken ki istemeye istemeye bu sebepten çıktığımı sana söylediğim halde. Ben şok yapmadan daha fazla eksi getiremem şok da beni yıprattı , kimseye haksızlık olmasın dediğim halde böyle düşündüğüm halde. Sen beni kırmaktan bu üsluptan çekinmedin. Eyvallah.

Eflalim balım ben seni çok seviyorum sana mium zaten şok yapma artık dedi istemiyorum eflal dedi akşam 4 5 kadar aç kaliyordun kalma normal tartil dedi sen burda 500 gr kabul edilseydi listede kaldırdım diyince sanki miu kabul etmedi de seni listeden çıkardı gibi anlaşıldı aeben ablanin yazdıklarını lütfen oku oda öyle anladı evet sen kul hakkından korktuğun için listeye zarar vermek istemediğini için ciktin bunu biz biliyoruz ama bilmeyen yeni gelen arkadaşlar var yanlış anlasiliyor

ivitt gizli kiloluyum ben

hedef 70-75 kuzum.daha aşağısı yakışmaz gibi geliyo
Ya sana bişey diyimm
Kimseye deme 94 dum valla bu kadın dalga geçiyor derler maşallah diyim bak benim gözüm pis r senin etin sıkı
Seni azbucuk tanıdığım ve hidsedigim kadarıyla accuk balık et ele avuca gelmeyi seviyorsun :) bencede 70 süper durur aynı benim gibi durursun
Vücudunun kıymetini bil
Hele sportakal yapsan
Vücut ölçülerini merak ettim
Olcermisin
Bak benim derim ince etim yumusak
O yüzden isim zor
Sen kaya gibi karisin
Değerini bil
Totonu kasi

@MiuLego Nego noluyo la size

Kalplerimiz cok hassas minicik seylerden aliniyoruz kuzular yapmayin etmeyin.

Diger bi gozle bakamiyosunuz duruma.
Uzulmeyin yaa degermi caninizi sıktıgınıza?

Liste yuzdeleri yuzunden evet bazen canimiz sıkılıyor kaptanlar cok kasıyorlar com sertlesiyorlar ama isin sonucunda yuzde basarisinin hic kimseye bir cikari olmadigi icin bize agir gelsede yine bundan kazanan biz oluyoruz.

Eflal guzel arkadasim sen 500 u ustu uste kac hafta verdin az bile gelse listeye sana hic az verdin denmedi hepimiz sahidiz canim benim dusun bak hatirliycan hemen.
Cunku listelerin sporun ortadaydi laf edilcek biseyin yoktu.
Şoklarida son haftalarda yapma diye baya dedik sana sen israr ettin.

Nevrestede aynen oyle veriyoken onada ses cikmadi cunku onunda menuleri saglamdi.

Ama gecen hafta mali 500 verdi diye cok az geldi.
Aslinda bi hafta cok verince diger hafta biraz daha az gitmesi normal diye yine onlardan duyduk ama iste malininde kilosu yuksek o yuzden beklenti daha fazla oluyor.
Masallahi var malimizin o gun burda yazilanlardan karamsar bir hale burunmedi devam etti.

Yani boyle bi denge iste hepimiz ogrendik.
En cok alinanlardan biride ben olarak yaziyorum sakinlesmek icin dusundugum tek sey benim kilo vermeme kimsenin ihtiyaci yok ve bundan kimsenin bi cikari yok.
Gevsek olmayi birak hafif rahat olunca bile duzen bozuluyor hepimiz biliyoruz.

Beyleyken beyle işte yani sorun edecek bisey yok aslinda

Meseleyi bilen kişi doğrusunu da biliyor zaten. Neyi yanlış anlaşılacak. Listede verilecek oran belli zaten, belli olan bir şey yanlış anlaşılmaz. Ben mı uyu suçlayan bir şey yazmadım lafımın arkasındayım, aabenin mesajına da cevap verdim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…