- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Var işte canlı ornek böyle giderse 80 bile görürüm galibaanlıyorum
işin şakası harbiden 83 kalçamı olur looo
Ben anlatamıyorum galiba. Bana kimse az verdin dedi demiyorum ben. Ne zaman dedim bunu. Meselenin aslını bildiği için miunun böyle düşüneceği aklımın ucundan bile geçmedi benim. Ama benim böyle düşünebiliyor olacağım onun aklından geçti. Beni üzen bu....Eflal guzel arkadasim sen 500 u ustu uste kac hafta verdin az bile gelse listeye sana hic az verdin denmedi hepimiz sahidiz canim benim dusun bak hatirliycan hemen.
Evet canım özellikle bacaklarda gram.selulit kalmadi
hayırdır nereye?Mesele daha fazla burda uzamasın lütfen, yazmak isteyen özelden istediğini yazsın. Kimsenin hele ki bu takımın tadı keyfi asla kaçmasın.
Hepinizi çok sevdim hepiniz değer kattınız bana. Benimle dertlendiniz benimle sevindiniz.
Acıya acıya kanaya kanaya öğrenicem ben bu hayatı.
Hakkınızı helal edin. Benim varsa da helal olsun.
Eflalim niyetim seni kırmak değil ama istemeyerek çıktım demek buna seni biri zorlamış gibi anlaşıyor ben 600 gr verdiğimde miu sacmalama çok güzel rakam sen elinden geleni yaptın dedi yani sen elinden geleni yapan birisin hep burdayım bırak eksi ile gelmeyi sabit ile gelsen bile kimse sana bir şey demezdi evet mium 1 istiyor oda yine bu tk için kendi için değil ama sen elinden geleni yapan birine dediğini duydun bu çok az diye hayır yeni gelen arkadaşlar yuzdeyi fazla istiyor oda diyete yeni başladıkları için yada kilolari yüksek olduğu için lütfen kurmayın birbiriniziMeseleyi bilen kişi doğrusunu da biliyor zaten. Neyi yanlış anlaşılacak. Listede verilecek oran belli zaten, belli olan bir şey yanlış anlaşılmaz. Ben mı uyu suçlayan bir şey yazmadım lafımın arkasındayım, aabenin mesajına da cevap verdim zaten.
Canim nereyeeeeee ya yapmayin hepimizin burada birbirimize ihtiyaci var yanlis anlasilmalar olabilir anlatilir düzeltilir... burasi sanal ortam.. @MiuLego seni seviyoreee ... ayrica bende seni seviyoreee olmadigin gunlerde gozler seni ariyor... banane eger hakkim varsa ben hakkimi helal etmiyorum gidemezsin bi yereeeeMesele daha fazla burda uzamasın lütfen, yazmak isteyen özelden istediğini yazsın. Kimsenin hele ki bu takımın tadı keyfi asla kaçmasın.
Hepinizi çok sevdim hepiniz değer kattınız bana. Benimle dertlendiniz benimle sevindiniz.
şişşttt alooo nereyeMesele daha fazla burda uzamasın lütfen, yazmak isteyen özelden istediğini yazsın. Kimsenin hele ki bu takımın tadı keyfi asla kaçmasın.
nereye gittiğini bir anlayalım dur . yazsın bekliyorumCanim nereyeeeeee ya yapmayin hepimizin burada birbirimize ihtiyaci var yanlis anlasilmalar olabilir anlatilir düzeltilir... burasi sanal ortam.. @MiuLego seni seviyoreee ... ayrica bende seni seviyoreee olmadigin gunlerde gozler seni ariyor... banane eger hakkim varsa ben hakkimi helal etmiyorum gidemezsin bi yereeee
Ya eflalim her alindigimizda her ayrı fikirde olduğumuzda çekip gitseydik ne bu tk nede diğer tklarda kimse kalmazdı oturup konuşulup anlaşılacak bi konu lütfen ama lütfen bu şekilde yapmaMesele daha fazla burda uzamasın lütfen, yazmak isteyen özelden istediğini yazsın. Kimsenin hele ki bu takımın tadı keyfi asla kaçmasın.
La çamaşır ipi yok mu evde ben onla yapıyorumDeniyeyim o zaman carsıya çikarsam ip alayım
kuzum demin bulaşık yıkarken aklıma geldi.mesela sen yediklerine dikkat ederek sporla zayıfladın.popo yapmak için yiyip spor yapsan aldığın kilo da kas olsa.Yiyip spor yapınca kas yaparsın çünkü.popon da kalkmış olur hem olmaz mı öyleAlirim valla hemencecik
Simdi gider atar kendini bdv ye banlanir haaaanereye gittiğini bir anlayalım dur . yazsın bekliyorum
Mesele daha fazla burda uzamasın lütfen, yazmak isteyen özelden istediğini yazsın. Kimsenin hele ki bu takımın tadı keyfi asla kaçmasın.
köşede sıkıştırırız demi kaçamazkinereye gittiğini bir anlayalım dur . yazsın bekliyorum
Simdi gider atar kendini bdv ye banlanir haaaa
köşede sıkıştırırız demi kaçamazki
Hee once benim gitmem lazimdiiYa eflalim her alindigimizda her ayrı fikirde olduğumuzda çekip gitseydik ne bu tk nede diğer tklarda kimse kalmazdı oturup konuşulup anlaşılacak bi konu lütfen ama lütfen bu şekilde yapma
ada herkesi anarşik yaptın kötü örnek oldun adaHee once benim gitmem lazimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?