Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla mı ha 78.5 86 ydi şimdi ya 84 ya 82 inşallah daha da incelenmiştir

Valla ya

elimden geldiğince yaparım tabikide
sen özelden yaz istersen tam olarak napıcağımızı,hallederiz
ama dediğin gibi 15,30 da bitsin herşey 16,00 da çıkıyorum sonrasında bişey yapmam çok zor

Bizim yapabileceğimiz bisey var mı? Ben evdeyim, yardım edebileceğim bisey varsa yardım edeyim

ayy hadi yaaa
yakın olsak sevmeye gelirdim

Gel gel mincirdikca gurluyor benimkiler, istediğin gibi sikistirabilirsin

kaşıdım
Sağol kuzum vücudum göstermiyo kilomu herife geçen yaz 94 kiloyum demiştim tabi o zaman 101 falandım herif şoka girdi sen o kadar olamazsın nasıl bu kadar kilo aldın diye.yani kilomun 10 kilo aşağısını söyleyince inanıyolar hemen.
ölçü yukarıdan aşağı 105-92-123 canım.

Slm kızlar menü bildirimi @MiuLego
3 gün kurusu sıcak suyun içerisine koyup yedim
Kahvaltı 9:30
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay
Ara 13:30
Süt
Bir mandalina
Biraz kuru üzüm
Akşam 16:00
3 parça haşlanmış baget

Olmuyor balim suagat bile yaptım ağırlıkla yine inceldi yine inceldi

Zeytin yaprağında bulunan Oleuropein bağışıklı sistemini güçlendiren bir glikozittir. Bu etkiden faydalanmak için Zeytin Yaprağı Çayı tarifimiz. Zeytin Yaprağı Çayı Nasıl Demlenir? Zeytin Yaprağının Faydaları Nelerdir?Zeytin Yaprağının Faydaları

Dünyanın en uzun ömürlü ağacı zeytin ağacıdır ve bu kadim ağaç 1000 yaşına kadar yaşayabilmektedir.Zeytin Ağacı bu uzun yaşamınıoleuropin adı verilen bir maddeye borçludur. Oleuropein denen madde zeytin ağacının tamamında var olmakla birlikte işlev olarak ağacı zararlı mikroorganizmalara karşı korumaktadır. Amerikan Kanser araştırma Enstitüsünü zeytin yaprağı ile ilgili pek çok araştırma yapmıştır. Amerika’da zeytin yaprağı çayı oldukça popüler olup, en sık tüketilen bitki çaylarıarasındadır.Dünyanın en fazla zeytin yaprağı ve zeytin yaprağı çayı tüketicisi ülkesi Amerika’dır.

hayırdır nereye?

şişşttt alooo nereye
pis küserim bak

Namaz kılmaya gittim be
Azcuk da ağladım geçti. Sorun yok.

Yaaa üst bacak ve pop oyu napam nere saklayam her yerden çıkıyor
Bende de var aynıları canım saklanmıyor
Eşim giymez gömlek öyle seyler evde birikiyor sinir oluyorum bir tanesinde ismi yazıyor onu hic kimseye veremiyoruz duruyor öyle
Benim eşim çok giyer dolap gömleklerinden geçilmiyor ne güzel çok ütü derdin yoktur
Eki Görüntüle 2085706

Tottisini gördünüz yüzünü de görün kızımın:)
Oyy maşallah yemelik bir şey bu pamuk gibi
oyy nehirnil111 görmesin deli olur
yaradana kurban nasıl güzel bişey o öyle mıncırasım geldi
Deli oldum vallahi nasıl biliyor beni

Tabi ki kaptanım el birliğiyle hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…