- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Valla mı ha 78.5 86 ydi şimdi ya 84 ya 82 inşallah daha da incelenmiştir
elimden geldiğince yaparım tabikide
sen özelden yaz istersen tam olarak napıcağımızı,hallederiz
ama dediğin gibi 15,30 da bitsin herşey 16,00 da çıkıyorum sonrasında bişey yapmam çok zor
ayy hadi yaaa
yakın olsak sevmeye gelirdim
Hee once benim gitmem lazimdii
kaşıdımYa sana bişey diyimm
Kimseye deme 94 dum valla bu kadın dalga geçiyor derler maşallah diyim bak benim gözüm pisr senin etin sıkı
Seni azbucuk tanıdığım ve hidsedigim kadarıyla accuk balık et ele avuca gelmeyi seviyorsun :) bencede 70 süper durur aynı benim gibi durursun
Vücudunun kıymetini bil
Hele sportakal yapsan
Vücut ölçülerini merak ettim
Olcermisin
Bak benim derim ince etim yumusak
O yüzden isim zor
Sen kaya gibi karisin
Değerini bil
Totonu kasi
Yok galibaLa çamaşır ipi yok mu evde ben onla yapıyorum
etiketlemediydim de nasıl anladın laYa ben miu direk adimi verdi be cok yuzsuzum
Beni de alirdin yaniHee once benim gitmem lazimdii
@MiuLegoNego noluyo la size
Kalplerimiz cok hassas minicik seylerden aliniyoruz kuzular yapmayin etmeyin.
Diger bi gozle bakamiyosunuz duruma.
Uzulmeyin yaa degermi caninizi sıktıgınıza?
Liste yuzdeleri yuzunden evet bazen canimiz sıkılıyor kaptanlar cok kasıyorlar com sertlesiyorlar ama isin sonucunda yuzde basarisinin hic kimseye bir cikari olmadigi icin bize agir gelsede yine bundan kazanan biz oluyoruz.
Eflal guzel arkadasim sen 500 u ustu uste kac hafta verdin az bile gelse listeye sana hic az verdin denmedi hepimiz sahidiz canim benim dusun bak hatirliycan hemen.
Cunku listelerin sporun ortadaydi laf edilcek biseyin yoktu.
Şoklarida son haftalarda yapma diye baya dedik sana sen israr ettin.
Nevrestede aynen oyle veriyoken onada ses cikmadi cunku onunda menuleri saglamdi.
Ama gecen hafta mali 500 verdi diye cok az geldi.
Aslinda bi hafta cok verince diger hafta biraz daha az gitmesi normal diye yine onlardan duyduk ama iste malininde kilosu yuksek o yuzden beklenti daha fazla oluyor.
Masallahi var malimizin o gun burda yazilanlardan karamsar bir hale burunmedi devam etti.
Yani boyle bi denge iste hepimiz ogrendik.
En cok alinanlardan biride ben olarak yaziyorum sakinlesmek icin dusundugum tek sey benim kilo vermeme kimsenin ihtiyaci yok ve bundan kimsenin bi cikari yok.
Gevsek olmayi birak hafif rahat olunca bile duzen bozuluyor hepimiz biliyoruz.
Beyleyken beyle işte yani sorun edecek bisey yok aslinda
Olmuyor balim suagat bile yaptım ağırlıkla yine inceldi yine inceldikuzum demin bulaşık yıkarken aklıma geldi.mesela sen yediklerine dikkat ederek sporla zayıfladın.popo yapmak için yiyip spor yapsan aldığın kilo da kas olsa.Yiyip spor yapınca kas yaparsın çünkü.popon da kalkmış olur hem olmaz mı öyle
etiketlemediydim de nasıl anladın la
Yok canim kizim cok hastaydi geceyi kotu gecirdik kizimda bende evde kaldik mecbur yazdim kenara saliya giderim ancaada81 gitmek demisken krese gittin mi
hayırdır nereye?
Canim nereyeeeeee ya yapmayin hepimizin burada birbirimize ihtiyaci var yanlis anlasilmalar olabilir anlatilir düzeltilir... burasi sanal ortam.. @MiuLego seni seviyoreee ... ayrica bende seni seviyoreee olmadigin gunlerde gozler seni ariyor... banane eger hakkim varsa ben hakkimi helal etmiyorum gidemezsin bi yereeee
şişşttt alooo nereye
pis küserim bak
Bende de var aynıları canım saklanmıyorYaaa üst bacak ve pop oyu napam nere saklayam her yerden çıkıyor
Benim eşim çok giyer dolap gömleklerinden geçilmiyorEşim giymez gömleköyle seyler evde birikiyor sinir oluyorum bir tanesinde ismi yazıyor onu hic kimseye veremiyoruz duruyor öyle
Oyy maşallah yemelik bir şey bu pamuk gibi
Deli oldum vallahi
@begum75nehirnil111 kuzular
Listenin son halini size göndersem yarın ilgilenir misiniz?
Kızlara söylerim geç saate kalmadan bildirimleri tamamlarız. Siz mesaiden çıkmadan paylaşım alanına taşır mısınız?
Olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?