He iyi tamam mademNamaz kılmaya gittim be
Azcuk da ağladım geçti. Sorun yok.
Efser ya sen efsanesinZeytin yaprağında bulunan Oleuropein bağışıklı sistemini güçlendiren bir glikozittir. Bu etkiden faydalanmak için Zeytin Yaprağı Çayı tarifimiz. Zeytin Yaprağı Çayı Nasıl Demlenir? Zeytin Yaprağının Faydaları Nelerdir?Zeytin Yaprağının Faydaları
Dünyanın en uzun ömürlü ağacı zeytin ağacıdır ve bu kadim ağaç 1000 yaşına kadar yaşayabilmektedir.Zeytin Ağacı bu uzun yaşamınıoleuropin adı verilen bir maddeye borçludur. Oleuropein denen madde zeytin ağacının tamamında var olmakla birlikte işlev olarak ağacı zararlı mikroorganizmalara karşı korumaktadır. Amerikan Kanser araştırma Enstitüsünü zeytin yaprağı ile ilgili pek çok araştırma yapmıştır. Amerika’da zeytin yaprağı çayı oldukça popüler olup, en sık tüketilen bitki çaylarıarasındadır.Dünyanın en fazla zeytin yaprağı ve zeytin yaprağı çayı tüketicisi ülkesi Amerika’dır.
Ne yani gidiyor musun buraya girmeyecek misin anlamadımMesele daha fazla burda uzamasın lütfen, yazmak isteyen özelden istediğini yazsın. Kimsenin hele ki bu takımın tadı keyfi asla kaçmasın.
Hepinizi çok sevdim hepiniz değer kattınız bana. Benimle dertlendiniz benimle sevindiniz.
Acıya acıya kanaya kanaya öğrenicem ben bu hayatı.
Hakkınızı helal edin. Benim varsa da helal olsun.
Eflal saçmalama nereye gidiyosun ya yapma kuzum az kafanı dinle tamam,ama burdan uzaklaşma lütfen.biz seni çok seviyoruz.Farklı düşünceler olsun olmasın yanlış anlaşılalım anlaşılmayalım biz bi takımız.Sen dönüp gidersen asıl o zaman bu takıma haksızlık etmiş olursun.Lütfen orta yolu bulun kocaman kadınlarız alınıp gücenmeyelim birbirimize.Düşmek de bizim için kalkmak da yeterki el veren olsun yanımızda.Takımın elini bırakma lütfenMesele daha fazla burda uzamasın lütfen, yazmak isteyen özelden istediğini yazsın. Kimsenin hele ki bu takımın tadı keyfi asla kaçmasın.
Hepinizi çok sevdim hepiniz değer kattınız bana. Benimle dertlendiniz benimle sevindiniz.
Acıya acıya kanaya kanaya öğrenicem ben bu hayatı.
Hakkınızı helal edin. Benim varsa da helal olsun.
Sensin kocaman kadın. Şuan alındımEflal saçmalama nereye gidiyosun ya yapma kuzum az kafanı dinle tamam,ama burdan uzaklaşma lütfen.biz seni çok seviyoruz.Farklı düşünceler olsun olmasın yanlış anlaşılalım anlaşılmayalım biz bi takımız.Sen dönüp gidersen asıl o zaman bu takıma haksızlık etmiş olursun.Lütfen orta yolu bulun kocaman kadınlarız alınıp gücenmeyelim birbirimize.Düşmek de bizim için kalkmak da yeterki el veren olsun yanımızda.Takımın elini bırakma lütfen
Ne yani gidiyor musun buraya girmeyecek misin anlamadım
Eflal saçmalama nereye gidiyosun ya yapma kuzum az kafanı dinle tamam,ama burdan uzaklaşma lütfen.biz seni çok seviyoruz.Farklı düşünceler olsun olmasın yanlış anlaşılalım anlaşılmayalım biz bi takımız.Sen dönüp gidersen asıl o zaman bu takıma haksızlık etmiş olursun.Lütfen orta yolu bulun kocaman kadınlarız alınıp gücenmeyelim birbirimize.Düşmek de bizim için kalkmak da yeterki el veren olsun yanımızda.Takımın elini bırakma lütfen
En iyi konudan bagımsız takılan kadın ünvani bendeEfser ya sen efsanesin
he ya insan üstüne alınır birazYa ben miu direk adimi verdi be cok yuzsuzum
Pilates yapıcam daha yapmadım. Birde leslie bugün mekik ve plank da yaparım. İp atlamam. Birde beslenmeyi düzenli yapsam tekrar geçiştiriyorum bir kaç gündürNego sporu ne yaptın bacı de hele
Bazrn resmi toplatılar istiyor bacım ama benimki hep spor takılıyor kızıyorumBende de var aynıları canım saklanmıyor
Benim eşim çok giyer dolap gömleklerinden geçilmiyorne güzel çok ütü derdin yoktur
Oyy maşallah yemelik bir şey bu pamuk gibi
Deli oldum vallahinasıl biliyor beni
Tabi ki kaptanım el birliğiyle hallederiz
yani hem yiyip hem spor yapsan da mı olmuyo.ben zayıflayim derken sporla 4 kilo almayı başarmış adamımOlmuyor balim suagat bile yaptım ağırlıkla yine inceldi yine inceldi
diyet bozmaya bahane de aradığın oluyor mu bonusHissettimo zamanki uzuntum diyetimi bozmama sebep oldu nasil unuturum
yani hem yiyip hem spor yapsan da mı olmuyo.ben zayıflayim derken sporla 4 kilo almayı başarmış adamım
ay valla ben 63 gördügüm gün listedeym
isterse miu beni dövsün her hafta
öle 800 filan her hafta zor anam
ama kendimi tutup , diyet+spor yapıp ne verirsemm
saçımdan tutsun sürükleisn isterse
o listeden mezun olmadan çıkmam bir daha
dün çarşamba v ben kaçamak yaptım
ama listede olsam yapmazdım cumaya ne kaldı diyerekten
ondan kelli beni 63 olunca listeye al miu
diyet bozmaya bahane de aradığın oluyor mu bonus
Namaz kılmaya gittim be
Azcuk da ağladım geçti. Sorun yok.
He iyi tamam madem
Sensin kocaman kadın. Şuan alındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?