kız ben senle konuşmadım mı en son?Hele şükür ikinizede
Al can mi beni
Yok sabah koşuya gidiyoduk spordan sonra duş alıp kahvaltıya oturuyoduk.ama ne kahvaltı yarabbim salçalı sosisli kızartmalar ekmek bi tane gömüyodum.Bütün tabaklar boşalıyodu düşün.Ama acaip fit duruyodum o ayrı
mali çokmu kas yapan spor yaptın acaba ?
ALLAH kabul etsin canimNamaz kılmaya gittim be
Azcuk da ağladım geçti. Sorun yok.
Biliyodum yaa hain çirozAmacıma ulaştım bütün ilgiyi üstüme topladım. Hep miu mu yapacak
Amin :))ALLAH kabul etsin canim
Gel senin beslenme düzenini değiştirelim iki Ogün ana bir Ogün ara yapalimPilates yapıcam daha yapmadım. Birde leslie bugün mekik ve plank da yaparım. İp atlamam. Birde beslenmeyi düzenli yapsam tekrar geçiştiriyorum bir kaç gündür
Anam beni seviyorlar
Mimu beni listeye al mimu beni listeye allllll beni listeye alirmisinnn yaniiikız bi yudum saçım var kalanı da senin için yoldurtma bana kel kalıcam
Ay yok az o. 5 öğün iyi bana ya da 4Gel senin beslenme düzenini değiştirelim iki Ogün ana bir Ogün ara yapalim
Sen sevilmeyecek insan mısın ?Anam beni seviyorlar
Evvetttt seviyoreeeAnam beni seviyorlar
Yok sabah koşuya gidiyoduk spordan sonra duş alıp kahvaltıya oturuyoduk.ama ne kahvaltı yarabbim salçalı sosisli kızartmalar ekmek bi tane gömüyodum.Bütün tabaklar boşalıyodu düşün.Ama acaip fit duruyodum o ayrı
Olmuyor bacım olmuyor totoyu nakletmek dışında secenegim yokyani hem yiyip hem spor yapsan da mı olmuyo.ben zayıflayim derken sporla 4 kilo almayı başarmış adamım
Sen sevilmeyecek insan mısın ?
Eminim O çok kızdığın eşin de seviyor seni ama frekanslar tutmuyor,parazit yapıyor ,gösteremiyor sevgisini sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?