ama taş gibi olmuştum
eee spor yapıp+yersen tabisi kilo alırsın beybisi
bende ful diyet ful spor sandımdı
ful spor+ful yeme imiş seninki
Ay o odunu hiç karıştırmaSen sevilmeyecek insan mısın ?
Eminim O çok kızdığın eşin de seviyor seni ama frekanslar tutmuyor,parazit yapıyor ,gösteremiyor sevgisini sana
Alınırsın diye seni de aradan çıkarayım demiştimbana daha çok demi.
saydım 9 kalp var
8 i bana 1 i eflaleyse kabul.
ama taş gibi olmuştumben onu demek istedim vayta toto yapsın diye yani hem kilo alcak hem kas yapcak
yarından itibaren menü ve spor bildirimlerinle mortimsin. canına okurum. he cuma her türlü ezip geçerek canına okurum da..Yoo hic aramiyorum hep mevcıt
Kış geldi kız,odun deyip geçme,ısıtır seniAy o odunu hiç karıştırma
kız ben senle konuşmadım mı en son?
alma beni demedin mi
sen değilmiydin o
bi inceleyim bekle
Evvetttt seviyoreeesen bu takimin banlar kralicesisin kraliceler kolay kolay gitmezzzzzzz
Hepsi benim hepsi hepsibana daha çok demi.
saydım 9 kalp var
8 i bana 1 i eflaleyse kabul.
Canına okumak zevk vermek heyecannı ilişki oo çok erötükyarından itibaren menü ve spor bildirimlerinle mortimsin. canına okurum. he cuma her türlü ezip geçerek canına okurum da..
mortiliğimiz zevk versin anlatabiliyor muyum ilişkimiz heyecanlı olsun
Kış geldi kız,odun deyip geçme,ısıtır seni
gel la eceline susadın gelM
Mimu beni listeye al mimu beni listeye allllll beni listeye alirmisinnn yaniii
Alınırsın diye seni de aradan çıkarayım demiştim
Sana ayrı olsun o zaman
ay deynep hahahahahahahaKış geldi kız,odun deyip geçme,ısıtır seni
+1.1 öncesi miydi o serum?Kız 1 gün öncesinde kortizonlu serum yedimher zaman yiyecek değilim ya
ben dur demem.
bonusumu ateşimle eriticemCanına okumak zevk vermek heyecannı ilişki oo çok erötük
Anladım kuzum kışlıkları yazlıkları çevirirken çok zor oluyor ama ya 20-30 tane aynı anda ütülüyorumBazrn resmi toplatılar istiyor bacım ama benimki hep spor takılıyor kızıyorum1 2 ütülerim sorun olmaz ama hiç gömlek ütülemiyorum
Sen var ya sen ısırırıım haaaAmacıma ulaştım bütün ilgiyi üstüme topladım. Hep miu mu yapacak
Benimki koskaca kütük kendine faydası yok benimi ısıtacakKış geldi kız,odun deyip geçme,ısıtır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?