o değişiyo be kuzum.keke her hafta öyle gitseKız sen haftada 2 2 verirsen çok uzak deel gibi
Bak ben satasirim senden daha çok kilo verirsen dilime dusersin seni burada manşet yaparım demedi demmeeee
Kızlar bişe sorucam.14 yaşından beri kardeşiniz gibi olan arkadaşınız, kocası sizden hazzetmiyo diye sizle ilişiğini kesiyo. (Geçen gün apartman önünde ablamla karşılaşmışlar kötü haldeymiş boşanmak üzereymiş,beni sormuş nasılım iyi miyim diye).bu aralar bi hamle yapıcak büyük ihtimalle.4 yıl ortadan kaybolduktan sonra size mesaj çekerse naparsınız?Bdv gibi oldu biliyorum ama düşünmeden edemiyorum bunu
Kızlar bişe sorucam.14 yaşından beri kardeşiniz gibi olan arkadaşınız, kocası sizden hazzetmiyo diye sizle ilişiğini kesiyo. (Geçen gün apartman önünde ablamla karşılaşmışlar kötü haldeymiş boşanmak üzereymiş,beni sormuş nasılım iyi miyim diye).bu aralar bi hamle yapıcak büyük ihtimalle.4 yıl ortadan kaybolduktan sonra size mesaj çekerse naparsınız?Bdv gibi oldu biliyorum ama düşünmeden edemiyorum bunu
2 güne göre çok çok iyi kuzumİki gündür dikkat ediyorum nehirim daha da fazlası gelirdide stres mahvetti
İşte ben de senin gibiyim.Apartmanlarımız yanyanaydı aynı liseye gittik aynı sınıfta okuduk.birbirimizde kalırdık sabahlara kadar dertleşirdik hep.çok severdim kendisini.
ya buna direk hayır demek idterdim
ama bendeki vicdan ve geçmişte yaşadıgımın hatrına belki bi şans verebilridim
biliyorumm çok feci ama yapardım bunu
Eşim de aynısını diyoGörmezden gelirim net
harika menü kuzu faydalı karbon da almış oldun kuru fasulye ile hem de tam gününde.. liste de hayırlı olsun şimdidenBen menumu yazayım planlı olmak hoşuma gidiyor
09:30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates sosu
1 dilim hindi göğüs füme(paket li ürün değil arkadaş getirdi, avuç ayasi kadar incecik)
14:00
Az armut kurusu
1 ceviz
Sütlü nescafe
18:00
Etli kurufasulye (1 kase)
Yogurt (4 kaşık)
Soğan salatasi (soğan sumak maydanoz)
@MiuLego @Floweroflife
Spor kaptanım belli olunca sporumu da yazarim
Mortilikler genelde bir haftalık canım yaaaSenin o minicik kilonda ne kadan verecen himmm bi hafta verirsin en fazla sonra hep ben hep ben
Hayatım
Kız sen bunca bayanı idare eden süper tatlış
Yaaaaaaa
çoook geçmiş olsun hülyam.. çok sevindim sonuçlarına.. çaresi var ya olsun ömür boyu hap iç.. Rabbim beterinden korusun..Selam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Tamam kaptanim bugün değil emi bugün var da evdesöz. O bitsin aldirmicam artık .
Vaytim canim cigerim nasilsin kuzum. Kilon ne alemde bakem
Asla eskisi gibi olamam çok kırıldım çünkü.Eşim onaylamıyo diye ilişkimi kesmem ben kimseyle.zoruma giden o zatenBu saatten sonra bir araya gelsen de için ısınacak ve her şeyi unutacak mısın ? ben olsam bir daha eskisi gibi olamazdım o yüzden hayır ama sen şans vermek istersen düşün tabibir daha eşiyle barıştığında seni satmazsa ya da başka bir kocayı bulduğunda satmayacaksa
sen sus70den aşağı inersem yüzüm çok çirkin olur burnum gargamel gibi çıkar.çıkmaya da başladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?