Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

konuşmam. iyi gününde benden öte duran kötü gününde teselli için yamacıma gelmesin. iyi günü olunca yine seni bırakır çünkü.

Asla eskisi gibi olamam çok kırıldım çünkü.Eşim onaylamıyo diye ilişkimi kesmem ben kimseyle.zoruma giden o zaten
Demek ki onunda içinde hemen kesip atmak satmak varmış açıkcası ben yanlış bir hareket görmediğim sürece kimseyi silmem eşim kk yı sil diyor kıskanıyor da sosyal alem ama buradaki kimseyi de silmem herkes candır kandır arkadaşımdır bir de gerçek hayatta sabahlara kadar sohbet ettiğim can dostum dediğim insanı hayatta silemem vicdan rahatsız eder

+1 lik ne yedin acabaaa
bir kere daha artı görmek istemiyırum. emeklerine yazık değil mi ya
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 71.5
Fark 500
çok iyi. açık ve net. o yemeye çok iyi. ekmek azaltmaya devam.. şimdi kola fanta vs içmeyeceksin emi kuzum..
Daha beklemeyeyim buna da şükür

Geçen hafta : 69.8
Bu hafta : 69.0
Fark: 800 gr
Yüzde: %1.15
@MiuLego
biraz daha sevineyim şuna

can berna
Kandırdııım kandırdııım@MiuLego @Ausencia

Cuma:...95,200

Bu cuma:...93,00

Fark:...-2,200gr

Eki Görüntüle 2086124
buna sevinmeye hiiiiiiiiiiçççççççççççççççç doyamadım geçen haftanın acısı nasıl çıkarılır bknz: mli.

ağzını öpem
Kilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr
vaytım helal be halsiz halin yarım yamalak diyetin bile -600 harika

İyi balım çok almadim ama 3 haftadır da yedim ama iki gündür düzen kurdum sukur çocuklar çok hastaydı o yüzden bayağı canım sıkkın di bugün temiz çıktılar bende rahatladim
Gecmis olsun kuzum. Ben de hemen hemen ayniydim ama son gunlerfe delicesine bir istahim var ne olduysa. Yeniden toparlanmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…