saraycam istersen her türlü 55 olursun21 şubatta oğlumun doğum günü var inşallah, hadi bana kilo vermek için bir bahane olsun, o zaman kadar 55 olur muyum ki, yahu neyse 57 kiloya da razıyım
ben sana teslimimsen sus
mezun olacağın zaman ben söylerim sana
konuşmam. iyi gününde benden öte duran kötü gününde teselli için yamacıma gelmesin. iyi günü olunca yine seni bırakır çünkü.Kızlar bişe sorucam.14 yaşından beri kardeşiniz gibi olan arkadaşınız, kocası sizden hazzetmiyo diye sizle ilişiğini kesiyo. (Geçen gün apartman önünde ablamla karşılaşmışlar kötü haldeymiş boşanmak üzereymiş,beni sormuş nasılım iyi miyim diye).bu aralar bi hamle yapıcak büyük ihtimalle.4 yıl ortadan kaybolduktan sonra size mesaj çekerse naparsınız?Bdv gibi oldu biliyorum ama düşünmeden edemiyorum bunu
konyak kilo bildirimini yapmadın konyak cumaları ilk iş kilo bildirimi yapmakNasılsınız kızlar napiyonuz
Oyyy oyyy benim bal tanem de burada miymisssss....
evettOyyy oyyy benim bal tanem de burada miymisssss....
Disleri mi uf olmussss....
Kiyamaaaaaammm....
Aman da amaaannnn....
Kilo veremedim demistim miukonyak kilo bildirimini yapmadın konyak cumaları ilk iş kilo bildirimi yapmak
Doğru diyonuzkonuşmam. iyi gününde benden öte duran kötü gününde teselli için yamacıma gelmesin. iyi günü olunca yine seni bırakır çünkü.
Demek ki onunda içinde hemen kesip atmak satmak varmış açıkcası ben yanlış bir hareket görmediğim sürece kimseyi silmemAsla eskisi gibi olamam çok kırıldım çünkü.Eşim onaylamıyo diye ilişkimi kesmem ben kimseyle.zoruma giden o zaten
+1 lik ne yedin acabaaa@MiuLego
Kaptancım kilo bildiriyorum
Geçen hafta sanırım 72.6
Bu hafta 73.6
Fark +1
Doğum günümde azıtmanın cezası bu bide sanırım annemlere gelip başka tartıyla tartılmam da farkettirmiş olabilir
Sen yorulma ben döverim kendimi
çok iyi. açık ve net. o yemeye çok iyi. ekmek azaltmaya devam.. şimdi kola fanta vs içmeyeceksin emi kuzum..Geçen hafta 72.0
Bu hafta 71.5
Fark 500
biraz daha sevineyim şunaDaha beklemeyeyim buna da şükür
Geçen hafta : 69.8
Bu hafta : 69.0
Fark: 800 gr
Yüzde: %1.15
@MiuLego
buna sevinmeye hiiiiiiiiiiçççççççççççççççç doyamadım geçen haftanın acısı nasıl çıkarılır bknz: mli.Kandırdııım kandırdııım@MiuLego @Ausencia
Cuma:...95,200
Bu cuma:...93,00
Fark:...-2,200gr
Eki Görüntüle 2086124
vaytım helal be halsiz halin yarım yamalak diyetin bile -600 harikaKilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr
Gecmis olsun kuzum. Ben de hemen hemen ayniydim ama son gunlerfe delicesine bir istahim var ne olduysa. Yeniden toparlanmam lazimİyi balım çok almadim ama 3 haftadır da yedim ama iki gündür düzen kurdum sukur çocuklar çok hastaydı o yüzden bayağı canım sıkkın di bugün temiz çıktılar bende rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?