nerdesin kız cuma günü saat kaç olduCanim takimimmm nasilsiniz cok ozledim sizi
Iyiyim kaptanicem. Okuldan geldim. Minnosla takiliyoruz. Yazilj haftasi oldugu icin yogun geciyor bu aralarevett
şimdi iyi oldum ki çiçeaaaammmm napıyosun kuzummm
canım kaçsın amaKilo veremedim demistim miu
Eşim de aynısını diyo
harika menü kuzu faydalı karbon da almış oldun kuru fasulye ile hem de tam gününde.. liste de hayırlı olsun şimdiden
sana güvenimi boşa çıkarma emi
Mortilikler genelde bir haftalık canım yaaa
Asla eskisi gibi olamam çok kırıldım çünkü.Eşim onaylamıyo diye ilişkimi kesmem ben kimseyle.zoruma giden o zaten
Doğru söylüyosun kuzum.evliliklerini hiç onaylamadım adam dünya görmemiş biriydi daha evlenmeden kızı hırpalardı hep.kız da benim yanıma kaçardı ağlayarak.evlenme derdim kıza hep.zorla evlendirildi zaten.hiç sevemedim o adamı ki zaten haklı da çıktım, öyle bi adamla değil evlenmek tuvalete bile gidilmez.malipina soyle dusunuyorum ben.yarin oburgun tekrar evleneck olsa yeni esi de istemese bubkisi hic dusunmeden senle gorusmeyi keser.o yüzden gerek yok bence tekrar muhatap olmaya.
Net 80 bacım ben kilo vermicem galibacanım kaçsın ama
net yazman lazım rakamı yahu
daha 1 gün oldu yahu başlayalıNet 80 bacım ben kilo vermicem galiba
Ayni kilodayim cicegim hatta az once tartildim tok karnina 53 tum.sabahlari 52 kûsûrum yinenerdesin kız cuma günü saat kaç oldu
oh bi sopa attım rahatladım.
nasılsın sarı pabuçlummmmm kilo bildir hemen
kasap da yok.. gece bize gelsenenasıl da biliyom bam telini
Begüş az sinirli durmuş niye ki
iyisin dimi ters bir şey yok?Hayirli cumalarcokmu gec kaldim
Hesapta olmayan seyler olunca yarim saat once girdim eve.
Hurma diyetimi yapsam miu . Burada yapan oldumu hicdaha 1 gün oldu yahu başlayalı
bir daha olumsuz umutsuz cümleler duyarsam vururum. ama şimdilik öpüyorum
moral bozma cumaya belli olacak kaç kilo verdiğin
sırayla laAyni kilodayim cicegim hatta az once tartildim tok karnina 53 tum.sabahlari 52 kûsûrum yinekilomu koruyom kiiiiii hasretinize dayanamadim.bu arada herkesin profiline gidiyon guzel guzel seyler yaziyon ama bana hicbisey yazmadin alindim
Hurma diyetimi yapsam miu . Burada yapan oldumu hic
Ben anlamam o sira bana hiiiiiiccc gelmedi nedensesırayla la
Kiz dur bismillah.o diyeti bu diyeti yok simdilik.saglikli guzel besleneceksin cis cos yok zaten gidecek.Hurma diyetimi yapsam miu . Burada yapan oldumu hic
Hemen de sarkmaya başla .kasap yılbaşında yok kuzum yılbaşında gelimkasap da yok.. gece bize gelsene
iş çok diyedir
iyisin dimi ters bir şey yok?
Öylemi diyon bacım inşallah ya . Kuzenimi düğünü var nisanım ikinci haftası iki tane elbise aldım içene girmem lazimhayır konyak.. detoks şok diyet yasak.. benim bizim senin metabolizmanı yemeni içmeni görmemiz ve çözmemiz lazım.. sen dün dediğim düzen beslen hele haftaya cuma ne olacak.. rahat ol gider kilo
Selam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Ausencia kansizligin yoksa mide yanması için süt çok iyi geliyor bide çiğ havuç ben çok kemirdim hamile iken aglardim artık mide yanmasından özellikle kız çocuklarda daha fazla oluyor o mide yanması geçmiş olsun balim
Kilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr
21 şubatta oğlumun doğum günü var inşallah, hadi bana kilo vermek için bir bahane olsun, o zaman kadar 55 olur muyum ki, yahu neyse 57 kiloya da razıyım
Kızlar bişe sorucam.14 yaşından beri kardeşiniz gibi olan arkadaşınız, kocası sizden hazzetmiyo diye sizle ilişiğini kesiyo. (Geçen gün apartman önünde ablamla karşılaşmışlar kötü haldeymiş boşanmak üzereymiş,beni sormuş nasılım iyi miyim diye).bu aralar bi hamle yapıcak büyük ihtimalle.4 yıl ortadan kaybolduktan sonra size mesaj çekerse naparsınız?Bdv gibi oldu biliyorum ama düşünmeden edemiyorum bunu
kasap da yok.. gece bize gelsene
iş çok diyedir
iyisin dimi ters bir şey yok?
Inşallah canımKiz dur bismillah.o diyeti bu diyeti yok simdilik.saglikli guzel besleneceksin cis cos yok zaten gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?