Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim de aynısını diyo

Haklı eşin

harika menü kuzu faydalı karbon da almış oldun kuru fasulye ile hem de tam gününde.. liste de hayırlı olsun şimdiden

sana güvenimi boşa çıkarma emi

Mortilikler genelde bir haftalık canım yaaa

Birakcan mi beni tamam la 1 haftaysa 1 hafta yenecegim seni

Asla eskisi gibi olamam çok kırıldım çünkü.Eşim onaylamıyo diye ilişkimi kesmem ben kimseyle.zoruma giden o zaten

Valla kocayı bulana kadar arkadaşlık gerçek arkadaşlık değildir. Demekki sen onun için o dertli olduğunda aradığı güzin ablasisin. Kendini kullandirma derim

malipina soyle dusunuyorum ben.yarin oburgun tekrar evleneck olsa yeni esi de istemese bubkisi hic dusunmeden senle gorusmeyi keser.o yüzden gerek yok bence tekrar muhatap olmaya.
Doğru söylüyosun kuzum.evliliklerini hiç onaylamadım adam dünya görmemiş biriydi daha evlenmeden kızı hırpalardı hep.kız da benim yanıma kaçardı ağlayarak.evlenme derdim kıza hep.zorla evlendirildi zaten.hiç sevemedim o adamı ki zaten haklı da çıktım, öyle bi adamla değil evlenmek tuvalete bile gidilmez.

nerdesin kız cuma günü saat kaç oldu

oh bi sopa attım rahatladım.
nasılsın sarı pabuçlummmmm kilo bildir hemen
Ayni kilodayim cicegim hatta az once tartildim tok karnina 53 tum.sabahlari 52 kûsûrum yine kilomu koruyom kiiiiii hasretinize dayanamadim.bu arada herkesin profiline gidiyon guzel guzel seyler yaziyon ama bana hicbisey yazmadin alindim

Hurma diyetimi yapsam miu . Burada yapan oldumu hic
hayır konyak.. detoks şok diyet yasak.. benim bizim senin metabolizmanı yemeni içmeni görmemiz ve çözmemiz lazım.. sen dün dediğim düzen beslen hele haftaya cuma ne olacak.. rahat ol gider kilo

hayır konyak.. detoks şok diyet yasak.. benim bizim senin metabolizmanı yemeni içmeni görmemiz ve çözmemiz lazım.. sen dün dediğim düzen beslen hele haftaya cuma ne olacak.. rahat ol gider kilo
Öylemi diyon bacım inşallah ya . Kuzenimi düğünü var nisanım ikinci haftası iki tane elbise aldım içene girmem lazim

çook çok geçmiş olsun hülyam ..gelmiş geçmiş zaten şükür

içerim canım ... kan değerim iyi

Kilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr

21 şubatta oğlumun doğum günü var inşallah, hadi bana kilo vermek için bir bahane olsun, o zaman kadar 55 olur muyum ki, yahu neyse 57 kiloya da razıyım

sen istersen olursunnnnnnnnnnnnnnn ... 2 ay var nerede ise yahu ...

bilemedim .
eskisi gibi samimi olamam belki ama .... ararsa da şimdi de ben yokum , hadi bye demem herhalde ... yani başıma da geldi .. hoş benim ki aramadı ama arasa da umursamam yani .. kazık mı attığı kazık evet .... onca emeğe, dostluğa .... ama herkes biz değil .. bazı kadınlar maalesef eşlerinin sözünden korkudan çıkamıyor ,belki o da çok üzüle üzüle görüşmeyi kesti seninle ..

kasap da yok.. gece bize gelsene

iş çok diyedir

iyisin dimi ters bir şey yok?

Yok cok sukur.
Arabaya biri vurmustu ufaktan 2 gundur yoktu.
Sabah kucugu ablama birakip buyugu okula ben goturdum enistemle birlikte.
Donunce ablamda kahvalti falan sarjim bitti.
Erken cikip yuruyus yaptim kizi aldim geldim bu sefer yengeme girdim.
Cay giybet derken gun bitmek uzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…