Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam kaptaniçem

Hahaaa kus kıskanmadım zaten, bu hafta benim regl haftam pek iddialı değilim sen başkalarıyla yarış

Ben de olamadim ki kuzu. Artık merakta etmiom gelmiyor

her iki gruba da ayrı ayrı spor yapacaksın liste şerefine ...ilk hafta böyle

Kızlar hedefler açıklandı mı?
Bana neden bilmiyorum etiketlerin bildirimi gelmiyor
Seninki 57.2 idi baktım ben

Hadi yapma hepimiz kilo vermek için burdayız bak bana ben de 2 ileri 1 geri gidiyorum eğer burda olmazsam 3 ileri giderim onu da bilmiyorum. Herkes senin de kilo vermen için çabalıyor kızıyor. Sonuçta kilo vermen sadece ama sadece sana faydası olan birsey sana güveniyoruz. Biz bir takimiz onun için kimse yarı yolda kalmamali. Bu hafta yine beraber deneyelim sonuçta ben de kazazedeyim ama vazgecmiyorum sende vazgeçme. 2018 farklı bir yıl olsun. Ben 28 yaşıma kadar kilo ne bilemedim diet yapmadım tembellik bilmezdim ama hayat öğretiyor herseyi ben tam bi yiyiciyim
Moralim bozulur yerim
Stres olurum yerim
Sıkılırim yerim
Bazen sebepsiz yerim

Olculerimin çok olduğunu farkediyorum herkes 4 kaşık pilavlı doyarken 4 kaşık pilav bana mantıklı gelmiyor o benim disime yetmez. Ama gerçekten mantıklı ölçüler onlar alisacagiz gel bu hafta ben de sen de yedikleri foto ile gonderelim sen beni elestir ben seni kör Korun halinden anlar ben sana destek olim sen bana destek ol. Bak benim bu yıl bebek yapmam gerek hayra gecersin hem. Yarın güzel bir sabaha uyanalim doktorun bana dediklerini bir bir buraya yazacagim birlikte yapalım huzurlu bir gün için 2018 planları için.

19 ocak da 80 kiloya düşmek istiyorum var misin benimle kilo vermeye ciddi ve sıkı şekilde kaytarmadan birakmadan bol depresyonla.. kacamazsin yakalariz seni yolumuz uzun

Dip not ben sert seviyom anladim

Ben de olamadim ki kuzu. Artık merakta etmiom gelmiyor

Seninki 57.2 idi baktım ben
Çok teşekkürler canım! Neden anlamadım şu etiketler gelmiyor bir türlü, spor listesini de tesadüf eseri buldum..
Ah canım ya umarım gelir bu hafta seninki..
Bu arada diyete başladığından beri ilk regl ise daha da düzensizleşmesi normal, ben de ilk ayımda 10 gün bekledim.
Bakalım benimki nasıl olacak?
Belirtilere başladı, göğüsler şişti, karın şişti...of ya of çok bekletmese bu ay süper olur..
Ada çayı içiyor musun??

Iciyorum canım birazdan demlerim. Ilk adet galiba dediğin gibi olabilir. 10 gün diyorsun benim normalim 32 demekki 42 güne kadar yolu var ben 40. Gundeyim 1-2 güne gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…