Tempolu mu normalmi yürüyüş
Evet
Ve arayali tam 2 saat oldu hala gelcek
Sofra hazır manti pişti bekliyoruz
Hadi yapma hepimiz kilo vermek için burdayız bak bana ben de 2 ileri 1 geri gidiyorum eğer burda olmazsam 3 ileri giderim onu da bilmiyorum. Herkes senin de kilo vermen için çabalıyor kızıyor. Sonuçta kilo vermen sadece ama sadece sana faydası olan birsey sana güveniyoruz. Biz bir takimiz onun için kimse yarı yolda kalmamali. Bu hafta yine beraber deneyelim sonuçta ben de kazazedeyim ama vazgecmiyorum sende vazgeçme. 2018 farklı bir yıl olsun. Ben 28 yaşıma kadar kilo ne bilemedim diet yapmadım tembellik bilmezdim ama hayat öğretiyor herseyi ben tam bi yiyiciyim
Moralim bozulur yerim
Stres olurum yerim
Sıkılırim yerim
Bazen sebepsiz yerim
Olculerimin çok olduğunu farkediyorum herkes 4 kaşık pilavlı doyarken 4 kaşık pilav bana mantıklı gelmiyor o benim disime yetmez. Ama gerçekten mantıklı ölçüler onlar alisacagiz gel bu hafta ben de sen de yedikleri foto ile gonderelim sen beni elestir ben seni kör Korun halinden anlar ben sana destek olim sen bana destek ol. Bak benim bu yıl bebek yapmam gerek hayra gecersin hem. Yarın güzel bir sabaha uyanalim doktorun bana dediklerini bir bir buraya yazacagim birlikte yapalım huzurlu bir gün için 2018 planları için.
19 ocak da 80 kiloya düşmek istiyorum var misin benimle kilo vermeye ciddi ve sıkı şekilde kaytarmadan birakmadan bol depresyonla.. kacamazsin yakalariz seni yolumuz uzun
Dip not ben sert seviyom anladim
Bide beni düşünFloweroflife (57.2)Floweroflife hedefin canım
begum75 saçlarım tel tel dikildi şu anda ... bize gelin diyeceklerine bi de ... ay sinir bastı
Tempolu mu normalmi yürüyüş
Teşekkürler ausFloweroflife (57.2)Floweroflife hedefin canım
begum75 saçlarım tel tel dikildi şu anda ... bize gelin diyeceklerine bi de ... ay sinir bastı
Benim se senin gibi normalim 30-31 gün.Iciyorum canım birazdan demlerim. Ilk adet galiba dediğin gibi olabilir. 10 gün diyorsun benim normalim 32 demekki 42 güne kadar yolu varben 40. Gundeyim 1-2 güne gelir insallah
Benim se senin gibi normalim 30-31 gün.
İlk ay normal çok gecikmesi, ben de baya araştırmıştım ilk ay diyette olabilirmiş, birdahaki aylarda süre kısaldı vücut alıştı demek ki..
Denge çok hassas bu konularda, benim stresten pek etkilenmiyor ama yeme, içme , seyahat vs çok etkiliyor..
Bir de ben doktorumla konuştuğumda bana çok kilo alma ama çok da verme demişti..48 kilo olduğum zaman daha da kötüydü, o zaman azıcık yağ gerekiyor kilo al demişti, 50-51 olunca en düzenli dönemimdi.
Bir de spor da etkiliyor..
Ay bu hafta umarım ikimiz içim de gelir..
Ben girecem kizz cok mutluyummmmKilo. Alınca listeye alıyorlar dediler kostum geldim
Sıcak su torbası en büyük yardım bu konuda..kullan derim ağrıya çok iyi geliyor karnına koy sıcak sıcak missssAyyy inşallah gelirsürekli ağrı var gelen giden yok
Ayyy inşallah gelirsürekli ağrı var gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?