Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cakilim dün duygusal davrandım bugün daha mantıklı düşünüyorum canım cok şükür iyiyim canım birbirimize destek olalım dediğin gibi damdan düşme meselesi bazı kişilerin başlangıç kilosu benim hedefim bitiş kilm verelim kiloları sağlıcakla
Bebise gelsin inşallah en yakın zamanda

begum75 hatta koca mi da alıp gelicem
La böyle yaziyom sinir oldum o kadına, gelince elini sürme belim ağrıyor canım hadi sen toplayiver de

Shut Up handecim alış veriş imi yaptım eksikleri tamamladım yarınki listeyi yapmaya hazırım
Bak veremezssem faturayı sana gondericem dermisim
Canım acikirsam akşam tarçınlı süt içebilir im menüye unutmusum marul falan gibi şeyler yediğimde veya ictiklerimi yazmıyorum canım
Süt ayran falan olsa yazarım ay süt diyince kahvaltıda bir küçük bardak süt ictim

Iciyorum canım birazdan demlerim. Ilk adet galiba dediğin gibi olabilir. 10 gün diyorsun benim normalim 32 demekki 42 güne kadar yolu var ben 40. Gundeyim 1-2 güne gelir insallah
Benim se senin gibi normalim 30-31 gün.
İlk ay normal çok gecikmesi, ben de baya araştırmıştım ilk ay diyette olabilirmiş, birdahaki aylarda süre kısaldı vücut alıştı demek ki..
Denge çok hassas bu konularda, benim stresten pek etkilenmiyor ama yeme, içme , seyahat vs çok etkiliyor..
Bir de ben doktorumla konuştuğumda bana çok kilo alma ama çok da verme demişti..48 kilo olduğum zaman daha da kötüydü, o zaman azıcık yağ gerekiyor kilo al demişti, 50-51 olunca en düzenli dönemimdi.
Bir de spor da etkiliyor..
Ay bu hafta umarım ikimiz içim de gelir..

İyi akşamlar kızlarrrr
Cumartesi günü menüm gelsin biliyorsunuz bu sabah kuzene kahvaltıya davetliydim. Siyez ekmeğimi aldım yanıma ama sonra çantadan çıkartmadım.

Sabah 10.30
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peyniri
2 yeşil 3 siyah zeytin
4 dilim sucuk
Birkaç dilim domates salatalık biber
1/4 simit
10 adet incecik patates kızartması
1/2 çk bal

Akşam 18.10
1 tabak pulbiberli lahana kavurması
3 çatal taze fasulye
5 yk yoğurt
3 acı süs biberi

Yatana kadar su 2 lt ya da fazlası olacak

Sabah kahvaltıdan sonra kabuk tarçın çayı içtim.
12.00 de sade kahve içtim.
19.00 da şade filtre kahve içtim

Şincik de öteki kuzene oturmaya gidiyom. Sadece çay içerim. Bişi yemeyi düşünmüyorum @MiuLego aeben

Ayyy inşallah gelir sürekli ağrı var gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…