Kuzum iyi sukurHandee canım nasılsın kızın iyidir inşallah.
Kv nasıl normallesti mi
Eki Görüntüle 2086771
BACIM bu film bir dönemin ses getiren benim de beğendiğim özellikle film müzikleri muhteşem olan bir film ve kitap 3 lüsu. Dominant ve güçlü bir erkeği dize getiren sevimli bir kadının hikayesi. Ben önce müziklere sonra filmi sevdim hersey karın kasları ile ilgili kı film de çok var . 3. Seri şubatta vizyonda
Stresten eriyip gideceğimCok yakisacagiz action katacagiz mimunun eli yüreğinde olacak
Öyle olur vaytımAblani op kocaman benim için emiii
Miu ya sana bi soru benim kaburga kemiklerim karnından dışarıda nasıl anlatayım karnım çökük kalıyor kaburga kemikleri yüksek ne yapayım de hele bana
Tövbe tövbe o ne yahuKuzum iyi sukur
Kv kafayi yedi.Muhtemelen evden gidicem artik ben baba evine.Yok aklim almiyor artik.Ben sigara icen bi insanim.Kendi 3 haftadir birakti ve kimseye sigara icirmiyor.Kocasinada soylemis esim olacak malda ayni uymus buna.Ya ben 2 gun evdeyim gercekten ben anormalmiyim bu kadar tepki vermekte.Zaten evde icilmez balkonda icilir onada diyi hayir kesinlikle sen ic senin arkandan bende icerim baban gelincede hesabini verirsin.Nolur soyle ben napiyim artik gucum kalmadi
Miu yeminle katil olucam artik.esim olacak mal gelsin gotur beni anneme diycem daha da yeter artik.Ruh hastasininda otesinde bir durum bu.Fino kopegi gibi etti ya bizi adii.Tövbe tövbe o ne yahu
Psikolojik rahatsız kadın cidden
Kuzum iyi sukur
Kv kafayi yedi.Muhtemelen evden gidicem artik ben baba evine.Yok aklim almiyor artik.Ben sigara icen bi insanim.Kendi 3 haftadir birakti ve kimseye sigara icirmiyor.Kocasinada soylemis esim olacak malda ayni uymus buna.Ya ben 2 gun evdeyim gercekten ben anormalmiyim bu kadar tepki vermekte.Zaten evde icilmez balkonda icilir onada diyi hayir kesinlikle sen ic senin arkandan bende icerim baban gelincede hesabini verirsin.Nolur soyle ben napiyim artik gucum kalmadi
Hamiş menüsü için gayet iyi benceCumartesi Menüsü (Kilo verme amaçlı değildir , örnek teşkil etmesin )
11:00
2 yumurta ile yulaf ezmeli/peynirli/domates ve zeytinli omlet
1 kupa süt
12:00
Kahve / 3 gün kurusu / 3 kare bitter
15:00
7 lahana sarma (bulgurlu)
Patatesli bi şey :)
1 büyük kase yoğurt
18:30
4 ızgara köfte
Lahana patlıcan turşusu
Yoğurt
20:30
1 trabzon hurma / 3 ceviz içi
Su 2 lt
Spor@MiuLego
Canim siz ilk evlendiginizde esin ailesiyle oturmak istediginden bahsetmismiydi ?Kuzum iyi sukur
Miu yeminle katil olucam artik.esim olacak mal gelsin gotur beni anneme diycem daha da yeter artik.Ruh hastasininda otesinde bir durum bu.Fino kopegi gibi etti ya bizi adii.
1 yildi kuzum 1 yilCanim siz ilk evlendiginizde esin ailesiyle oturmak istediginden bahsetmismiydi ?
Miu yeminle katil olucam artik.esim olacak mal gelsin gotur beni anneme diycem daha da yeter artik.Ruh hastasininda otesinde bir durum bu.Fino kopegi gibi etti ya bizi adii.
1 tane neyine yetmiyor
Oldum miu daha olacagimmi kaldiHande kuzum seni de ruh hastası yapacak yani Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?