Masummm ya ellibesbin kere konustum.Adam buyulenmus gibi ben anlamiyorum cidden.Shut Up
hande eşinle konuştun lütfen
eşini irdelemeden
seninle daha iyi bir hayat istiyorum
biz seninle daha iyi olabiliriz
çocuğumuz sen ve ben kendi dünyamız olsun gibi gibi konuş bakalım bi
ama esin orta yolu bulacak
Hayır yaaaaaa noooo olamaaazzzz
o kadar fena ise gidince gir listeye diyeceğim de , o zamanda o gidine kadar 65 olursun
TamamdırCanım sen yap ben biraz geç yaparımÇocuklar bugün oturmak istediler.Yatsınlar sonra yapacağım
Sen listeye anan gidince gir simdi arti marti gelirsin olmaz.....
YaaaaaaaaGirme listeye
63.6 nın %5 i ni ekleyeceğiz 63.6 ya o kilo en az :)
87.2Canım kaç kilosun bu hafta listelere bakamadim
Cok temiz isYokk canım olmadi hem kv hem kp erkenden vefat etmisler gorumce de yok benim...
Masummm ya ellibesbin kere konustum.Adam buyulenmus gibi ben anlamiyorum cidden.
Başın sagolsun canim... gorumce olmamasida buyuk sans valla masallahhhYokk canım olmadi hem kv hem kp erkenden vefat etmisler gorumce de yok benim...
Gelsinler konusucam gercekten tahammulum kalmadiShut Up hande sen ne durumdasin. Rest çektiğinde rest çekerse adam çekip gidecek durumdaysan restini çek. Ya da al karşına madem ananla oturtuyorsun aramızda ki ilişkiye karismayacaksin, ben gerekeni söylediğimde ortalığa atlamayacaksin anam diye de, ve kadına rest çek burası benim evim istediğimi yaparım şeklinde.
8 koca sene olmuş hande ezdirme kendini
Nare83 66.8 en az kuzu
Zaman sıkıntım vardı bu hafta bitti yılsonu malum fenaydi sabahta yatılı misafirim gidecek engel kalmayacak. Sanırım spor için biraz itilmem gerekiyor o hafta ne güzeldi kendimi de iyi hissediyordum yeniden yapacagim. Bi de vucudumu bu hafta tasiyamadim sanki o kadar ağır geldi ki sanki sirtimda taş tasidim size de olur mu oylePeki seni engelleyen ne yani spordan alıkoyan çalışmak deme bana sakın iki çocuk var bende biri yürümeye çalışıyor her yere tırmanıyor şuan inan bir dk gozumu ayiramiyorum üstünden öteki desen okula gitmediği için bir haftadır çıldırıyor evde üstüne herşeyi benden bekleyen eş yemek bulaşık temizlik çamaşır bez değiştirme emzirme ütü market faturalar kira hepsine ben koşuyorum ama yine de spor yapıyorum sabah 1 saat erken kalksan yaparsın
Yok pasifffnasıl olur ya
çok mu anneci ya
Başın sagolsun canim... gorumce olmamasida buyuk sans valla masallahhh
He bende hesapladım şimdi
ay girerim ya bu kilo ile
emme listenin durumu ne olur bilmiyorum kafayı yersin miu
maşallah canimKız allah herkese benimki gibi bi görümce versin, daha 1 hafta önce clinique ürünleri seti gönderdi hediye olarakbi de ben ki odun hediye mediye secemem bi kibarlık düşünüyorum bakalim
Valla anamin Duâsıdir..Başın sagolsun canim... gorumce olmamasida buyuk sans valla masallahhh
Sende kurtulursun inşallah en kisa zamanda.Cok temiz is
bu fikre katiliyorummmShut Up canım cinnet anlarını çok yaşamışsın anlaşıldı eşinle ... onlar çözüm olmadı ise ... amaaaan hande işte iki delirir , sonra normale döner olarak bakıyordur ..ciddiye almıyordur isyanını .
O zaman delirme . çok sakin ve kararlı ,hatta aşırı sakin konuş . ama net konuş .. hani anlatamıyorum da .. böyle ona hak vererek , tamam seni de anlıyorum annen ...diyerek ... ama ben artık yapamıyorum kısmının altına çizerek ..sakinliğinden korksun .
bi de bunu dene .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?