Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masummm ya ellibesbin kere konustum.Adam buyulenmus gibi ben anlamiyorum cidden.

o kadar fena ise gidince gir listeye diyeceğim de , o zamanda o gidine kadar 65 olursun
Hayır yaaaaaa noooo olamaaazzzz

O gelcem der gelme de uzun süre bazen
Ama gelcek heralde
Yarın bi arayam da ciddi ciddi sorayım
Canım sen yap ben biraz geç yaparımÇocuklar bugün oturmak istediler.Yatsınlar sonra yapacağım
Tamamdır
Sen listeye anan gidince gir simdi arti marti gelirsin olmaz.....
yaaaaa
Yaaaaaaaa
@MiuLego

kız ben 63.6 ile ayrıldım listeden
kaç kilo almam ilazim
63.6 nın %5 i ni ekleyeceğiz 63.6 ya o kilo en az :)

Shut Up hande sen ne durumdasin. Rest çektiğinde rest çekerse adam çekip gidecek durumdaysan restini çek. Ya da al karşına madem ananla oturtuyorsun aramızda ki ilişkiye karismayacaksin, ben gerekeni söylediğimde ortalığa atlamayacaksin anam diye de, ve kadına rest çek burası benim evim istediğimi yaparım şeklinde.
8 koca sene olmuş hande ezdirme kendini

Gelsinler konusucam gercekten tahammulum kalmadi

Zaman sıkıntım vardı bu hafta bitti yılsonu malum fenaydi sabahta yatılı misafirim gidecek engel kalmayacak. Sanırım spor için biraz itilmem gerekiyor o hafta ne güzeldi kendimi de iyi hissediyordum yeniden yapacagim. Bi de vucudumu bu hafta tasiyamadim sanki o kadar ağır geldi ki sanki sirtimda taş tasidim size de olur mu oyle

Başın sagolsun canim... gorumce olmamasida buyuk sans valla masallahhh

Kız allah herkese benimki gibi bi görümce versin, daha 1 hafta önce clinique ürünleri seti gönderdi hediye olarak bi de ben ki odun hediye mediye secemem bi kibarlık düşünüyorum bakalim

He bende hesapladım şimdi
ay girerim ya bu kilo ile
emme listenin durumu ne olur bilmiyorum kafayı yersin miu

Şuan kaç kilosun?

Listeye alırım benim şuan twk derdim hala diyetine karar vermemiş olman.. ve ataklar.. ama o atakları da heralde yapmazsın listede olunca he?

Shut Up canım cinnet anlarını çok yaşamışsın anlaşıldı eşinle ... onlar çözüm olmadı ise ... amaaaan hande işte iki delirir , sonra normale döner olarak bakıyordur ..ciddiye almıyordur isyanını .
O zaman delirme . çok sakin ve kararlı ,hatta aşırı sakin konuş . ama net konuş .. hani anlatamıyorum da .. böyle ona hak vererek , tamam seni de anlıyorum annen ...diyerek ... ama ben artık yapamıyorum kısmının altına çizerek ..sakinliğinden korksun .
bi de bunu dene .

Başın sagolsun canim... gorumce olmamasida buyuk sans valla masallahhh
Valla anamin Duâsıdir..
Çokkkk çekmiş babaannemden.
Ablaminda kv kp yok rahmetliler.
Bazen olsalar keşke dediğim zamanlar oldu ama hemencecik geçti

Sende kurtulursun inşallah en kisa zamanda.
Kendi evin yuvan olur inşallah.

bu fikre katiliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…